Selvhjælp mod stråling

Er det umagen værd at udvikle 5G se mere her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/er-det-umagen-vaerd-at-udvikle-5g/
Om Fibernet se mere her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/fibernet/

Se også her:
Protect Your Family from EMF Pollution
Jeromy Johnson er ingeniør og havde en succesrig karriere i Silicon Valley, indtil han fik negative sundhedseffekter fra den trådløse teknologi og den øvrige elektrosmog.
Hans websted kan hjælper med hurtigt at reducere den elektromagnetiske forurening i dit liv. Der er også mange praktiske løsninger, hvis du allerede oplever virkningerne af EMF-forurening.
https://www.emfanalysis.com

EHS foreningens råd
http://www.ehsf.dk/gode-raad.htm

Rådet for Helbredssikker Telekommunikation
https://helbredssikker-telekommunikation.dk/løsninger

Mobiltelefonen

Din mobiltelefon/smartphone er den største kilde til mobilstråling. Du kan derfor minimere strålingseksponeringen drastisk ved at slukke for mobilen eller som minimum sætte den på flyfunktion, når du ikke bruger den.

Sundhedsstyrelsen anbefaler faktisk at du ikke mobiltelefonen under transport. Når din enhed konstant leder efter en ny sendemast, kan den gå over tilladte SAR værdi.

Du kan også sætte din mobil til at modtage 3G i stedet for 4G. Her skal man dog være opværksom på, at hvis din telefon skal arbejde alt for meget for at finde sendemasten har det den modsatte effekt. LTE er 4G, 3G hedder UMTS, HSPA+, WCDMA eller Turbo3G og 2G EDGE eller GSM.

Afskærmning

Afskærmning af RF-stråling med aluminiumsskærm.
https://youtu.be/s-oJnvCZrt4

Gode råd

Afstanden er din ven
Når du taler i mobiltelefon, placer da mobiltelefonen så langt væk fra din krop så vidt muligt. Når det er muligt, så brug højttalertelefontilstanden eller et kabelforbundet headset (ikke et trådløst headset, ikke et trådløst øreprop). Det elektromagnetiske felt (stråling) er en fjerdedel af styrken i en afstand af to tommer og halvtreds gange lavere ved tre fod. Hvis du streamer, eller hvis du downloader eller sende store filer, prøv at holde telefonen væk fra dit hoved og krop.

Placer ikke din bærbare computer på dit skød

Bærbare computere og tablets skal placeres på et bord, ikke på skødet. I manualen vil du normalt finde en angivelse på minimum 20 cm fra kroppen. Når du slukker for den trådløse funktion på din enhed fjernes RF- (Radio Frequency) elektromagnetisk stråling, men fjerner ikke ELF’s (Extremely Low Frequency) elektromagnetiske stråling – så placer altid elektronik på et bord.

Mobiltelefoner og tabletter anbefales ikke til børn og småbørn

Børns kranier er tyndere end voksne ”, og deres hjerner er stadig under udvikling. Stråling fra mobiltelefoner trænger derfor dybere ned i deres hjerner og vil sandsynligvis forårsage større skade. American Academy of Pediatrics oplyser, at mobiltelefoner og lignende enheder ikke anbefales til børn eller småbørn.

Virtuel Reality med transmission af mobiltelefoner udsætter hjernen og øjnene for mikrobølgestråling

American Academy of Pediatrics har udvidet sine eksisterende henstillinger om begrænsning af brug af mobiltelefoner til børn og teenagere. Mobiltelefoner er ikke legetøj, og de ikke anbefales til spædbørn og småbørn at lege med.

Undgå til enhver tid at bære din mobiltelefon på din krop

Bær ikke en tændt mobiltelefon i lommen eller bh’en. Mobiltelefoner udsender konstant stråling, også når du ikke bruger dem aktivt. Sluk dem fuldstændig, før du bærer dem nær din krop. Dr. John West, direktør for kirurgi ved brystlinkcancercentre, siger, at der kan ses en voksende tendens til brystkræft blandt unge kvinder, som ellers ikke har haft brystkræft i deres familie. Han ser unge kvinder udvikle tumorer, når de placerer deres mobiltelefoner i deres bh. Da han optrådte hos The Dr. Oz udtalte han, at kvinder, der placerer deres mobiltelefoner i deres bh’er, leger med ilden.

Beskyt din fertilitet

Strålingen har vist sig at skade sædceller og æggestokke. Mange mennesker flytter telefonen væk fra hovedet for at reducere eksponeringen, og ned til deres overkrop, men glemmer, at en mobiltelefon eller bærbar computer ved maven resulterer i højere stråleoptagelse af reproduktionsorganerne.

Undgå at bruge din mobiltelefon inden i rum, der er omgivet af metal som en bil, elevator, bus, tog eller fly

Metalomgivelserne reflekterer bølgerne inde i køretøjet, hvilket ofte øger din strålingseksponering. Du udsætter endvidere også passivt andre personer i nærheden af dig (børn, gravide kvinder og andre voksne) for telefonens elektromagnetiske strålingsfelter, og deres eksponering øges ofte, når de er inde i disse metalindkapslinger.

Sov ikke med din mobiltelefon i sengen eller i nærheden af dit hoved

Forskning viser, at søvn forstyrres af mobiltelefonstråling. Sov ikke med det under eller i nærheden af din pude. Har du brug for et vækkeur? Du skal blot indstille telefonen til “fly” eller “fly” eller “off-line” -tilstand, hvilket stopper “trådløse” elektromagnetiske feltemissioner. Sov ikke med din telefon i din seng eller i nærheden af dit hoved. Medmindre telefonen er slukket eller i flytilstand, skal du holde den mindst et par meter væk fra din seng.

Minimer taletid og brug tekstmeddelelser og højttalertelefon

Kommuniker via tekstbeskeder og højttalertelefon for at begrænse varigheden af eksponeringen og nærhed til kroppen. Hold telefonen væk, væk fra din krop, når du trykker på “send”, og lad ikke din telefon hvile mod underlivet, mens du sms’er.

Undgå at bruge din mobiltelefon, når dit signal er svagt

Eller når du bevæger dig i høj hastighed, såsom i køretøjer (bil, bus, tog eller fly) og elevatorer, som strømmen øges automatisk at udsende en maksimal stråling, fordi telefonen gentagne gange forsøger at oprette forbindelse til nærmeste netværksantenne. Jo svagere signal, der er angivet på mobiltelefonens display, jo stærkere signal udsætter mobiltelefonen. Jo stærkere signalet er, jo større er den stråling, der leveres til din krop.

Brug en kablet fastnet telefon til de fleste samtaler

Videresend din mobiltelefon til fastnet, og sluk derefter for mobiltelefonen uden at gå glip af et opkald. Biologiske virkninger kan relateres til både styrken af mobiltelefonens stråledosis og eksponeringens varighed. Brug en kablet fastnet (ikke en trådløs telefon, fordi trådløse telefoner bruger elektromagnetisk mikrobølgeteknologi ligesom mobiltelefoner). Kablet fastnet har ingen stråleemissioner og er det bedste valg.

American Academy of Pediatrics (AAP) støtter gennemgangen af strålingsstandarder for mobiltelefoner i et forsøg på at beskytte børns sundhed, afspejle de aktuelle mønstre for brug af mobiltelefoner og give meningsfuld forbrugeroplysning. At give forældre information om potentielle risici og bevæbne dem de oplysninger, de har brug for til at tage oplyste beslutninger for deres familier. AAP går ind for mere forskning i, hvordan eksponering af mobiltelefoner påvirker menneskers sundhed på lang sigt, især børns sundhed.

Headset/Air Tubes:
Høretelefonerne er baseret på den patenterede AirTube anti-mobilstrålingsteknologi, hvor de sidste 15 cm af ledningen er erstattet med et tyndt luftrør, hvilket bevirker at strålerne fra mobiltelefonen ikke når op til hovedet, som det er tilfældet med almindelige hovedtelefoner med kobberledning.
https://radicover.dk/hovedtelefoner-antistraling-fashion-stereo-hvid-solv-universal
https://www.e-safewear.com/airtube-headsets

Wi-Fi

Din Wi-fi router er også et problem 24/7. Køb et kabel og sluk for Wi-Fi på routeren. Som udgangspunkt skal du have kablet alt dit udstyr: Den stationære, den bærbare, Ipaden, printeren m.m. Husk også dit fjernsyn. Streamer du i husstanden, kører det over din Wi-Fi med mindre du har kablet fjernsynet til routeren.

Hvordan man kobler sin iPad til trådet internet.
https://youtu.be/bhWSCDD8KVk

Re-Inventing Wires: The Future of Landlines and Networks
Timothy Schoechle, PhD. 2018
http://electromagnetichealth.org/wp-content/uploads/2018/02/ReInventing-Wires-1-25-18.pdf

Smart Meters

Se mere her:
https://nejtil5g.dk/smart-meters/smart-meters/

Diverse sider med hjælpemidler mod stråling

Radiodoktoren, sundhedskonsulenten og læge Carsten Vagn-Hansen kommer med nogle gode råd på hans hjemmeside:
http://dk4doktoren.dk/2013/11/06/el-folsomhed

Du bedes selv undersøge, hvordan de forskellige produkter og anbefalinger fungerer og virker, og evt. høre om andres erfaringer. Henvisningerne her er muligheder:
https://qliving.com/produkt-kategori/emf-straalebeskyttelse/
https://www.radiationhealthrisks.com/
https://www.defendershield.com/defend-yourself-against-cell-phone-radiation-ben-greenfield-podcast/

Dr. Klinghardt gennemgår i videoen virkningen af Electrosmog (EMF’er) og BioPure-produkterne, som han anbefaler til at tackle de negative effekter, af den daglig eksponering. Produkterne inkluderer: BioPure Brazilian Green Propolis Tincture, Liposomal Melatonin Phospholipid, Cilantro Tincture, Rosmarin Tincture, Springtime, Anti-Wave beklædning og Mini GeoCube. Alle produkter, der anbefales i Dr. Klinghardts ElectroSmog-program, kan findes her:
https://biopureus.com/.
https://youtu.be/neY6W-npqSY

Please follow and like us:

Comments

  1. Ragna Jakobsen

    Godt ved airtube at strålingen stopper før øret, men hvad med de dele af ledningen, som der er stråling i, de stråler jo faktisk så andre steder på kroppen! ?

Tilføj en kommentar

Solve : *
23 × 24 =