Selvhjælp mod stråling

På denne side vil vi viderebringe forslag og erfaringer fra bl.a. Facebook gruppens medlemmer om hvordan man kan beskytte sig mod elektromagnetisk stråling.

Se også her:
Protect Your Family from EMF Pollution
Jeromy Johnson er ingeniør og havde en succesrig karriere i Silicon Valley, indtil han fik negative sundhedseffekter fra den trådløse teknologi og den øvrige elektrosmog.
Hans websted kan hjælper med hurtigt at reducere den elektromagnetiske forurening i dit liv. Der er også mange praktiske løsninger, hvis du allerede oplever virkningerne af EMF-forurening.
https://www.emfanalysis.com

EHS foreningens råd
http://www.ehsf.dk/gode-raad.htm

Rådet for Helbredssikker Telekommunikation
https://helbredssikker-telekommunikation.dk/løsninger

Mobiltelefonen
Din mobiltelefon/smartphone er den største kilde til mobilstråling. Du kan derfor minimere strålingseksponeringen drastisk ved at slukke for mobilen eller som minimum sætte den på flyfunktion, når du ikke bruger den.

Sundhedsstyrelsen anbefaler faktisk at du ikke mobiltelefonen under transport. Når din enhed konstant leder efter en ny sendemast, kan den gå over tilladte SAR værdi.

Du kan også sætte din mobil til at modtage 3G i stedet for 4G. Her skal man dog være opværksom på, at hvis din telefon skal arbejde alt for meget for at finde sendemasten har det den modsatte effekt. LTE er 4G, 3G hedder UMTS, HSPA+, WCDMA eller Turbo3G og 2G EDGE eller GSM.

Wi-Fi
Din Wi-fi router er også et problem 24/7. Køb et kabel og sluk for Wi-Fi på routeren. Som udgangspunkt skal du have kablet alt dit udstyr: Den stationære, den bærbare, Ipaden, printeren m.m. Husk også dit fjernsyn. Streamer du i husstanden, kører det over din Wi-Fi med mindre du har kablet fjernsynet til routeren.

Headset/Air Tubes:
Høretelefonerne er baseret på den patenterede AirTube anti-mobilstrålingsteknologi, hvor de sidste 15 cm af ledningen er erstattet med et tyndt luftrør, hvilket bevirker at strålerne fra mobiltelefonen ikke når op til hovedet, som det er tilfældet med almindelige hovedtelefoner med kobberledning.
https://radicover.dk/hovedtelefoner-antistraling-fashion-stereo-hvid-solv-universal
https://www.e-safewear.com/airtube-headsets

Hvordan man kobler sin iPad til trådet internet.
https://youtu.be/bhWSCDD8KVk

Re-Inventing Wires: The Future of Landlines and Networks
Timothy Schoechle, PhD. 2018
http://electromagnetichealth.org/wp-content/uploads/2018/02/ReInventing-Wires-1-25-18.pdf

Diverse sider med hjælpemidler mod stråling

Radiodoktoren, sundhedskonsulenten og læge Carsten Vagn-Hansen kommer med nogle gode råd på hans hjemmeside:
http://dk4doktoren.dk/2013/11/06/el-folsomhed

I bedes selv undersøge, hvordan de forskellige produkter og anbefalinger fungerer og virker, og evt. høre om andres erfaringer. Henvisningerne her er muligheder:
https://www.radiationhealthrisks.com/
https://www.defendershield.com/defend-yourself-against-cell-phone-radiation-ben-greenfield-podcast/

Dr. Klinghardt gennemgår i videoen virkningen af Electrosmog (EMF’er) og BioPure-produkterne, som han anbefaler til at tackle de negative effekter, af den daglig eksponering. Produkterne inkluderer: BioPure Brazilian Green Propolis Tincture, Liposomal Melatonin Phospholipid, Cilantro Tincture, Rosmarin Tincture, Springtime, Anti-Wave beklædning og Mini GeoCube. Alle produkter, der anbefales i Dr. Klinghardts ElectroSmog-program, kan findes her: https://biopureus.com/.
https://youtu.be/neY6W-npqSY

Please follow and like us:

Comments

  1. Ragna Jakobsen

    Godt ved airtube at strålingen stopper før øret, men hvad med de dele af ledningen, som der er stråling i, de stråler jo faktisk så andre steder på kroppen! ?

Tilføj en kommentar

Solve : *
30 − 26 =