1. Giv politikerne kamp til stregen:
Spørgsmål vedr. 5G og trådløs teknologi, som du kan stille dine lokale kandidater ved kommune- og regionsvalget den 16. november 2021.

Debatoplæg: På siden her finder du 10 relevante spørgsmål, som du kan stille til de politiske kandidater til både kommune- som regionsvalget.
Spørgsmålene er delt ind i 2 hovedgrupper nemlig Miljø og klima samt Sundhed og velfærd.
Bag debatoplægget står:
EHS foreningen for Elektro Hyper Sensitive
https://www.ehsf.dk/
Rådet for helbredssikker telekommunikation
https://www.helbredssikker-telekommunikation.dk/
Folkebevægelsen VITA
https://www.facebook.com/groups/2244265522456587
Nejtil5G.dk: Videnscentret for elektro-forurening
https://nejtil5g.dk/

2. Kan Sundhedsstyrelsen garantere dit helbred mod mobilstråling?

Ring op og spørg enheden for Strålebeskyttelse (SIS) under Sundhedsstyrelsen om den kan garantere dit helbred i forhold til trådløst teknologi og mobilstråling.

Optag samtalen og læg den ud på de sociale medier.

Du finder en lille spørgeguide her og en uddybet her. En kort introduktion til Sundhedsstyrelsen finder du her og en uddybet her.

3. Læg 100 flyers eller visitkort i postkasser i nærheden af dig.

Alle skal være aktive med at bringe viden og information ud til vores medborgere. Vi har noget der skal stoppes og vi skal være mange.

VISITKORT lige til at have i lommen og dele ud til dem folk møder, lægge hos frisøren, i bussen, i en butik eller hvad du ellers kan finde på. FLYERs til at sætte på glasdøre, have med til arrangementer, demonstrationer, omdele eller andet.

Du finder skabeloner og guide til Onlineprinters (der er billigst) her. På Facebooksiden vil du finde information om, hvordan du får tilsendt mindre portioner via andre medlemmer.

Når vi er mange nok, kan vi ændre dagsordenen.