‘Nejtil5G.dk: Videnscentret for elektro-forurening’ er en informations- og oplysningsgruppe om 5G og menneskeskabt elektromagnetisk stråling – (EMF). Vi deler viden og forskning om vores sundhed og om konsekvenserne for alt levende på jorden, hvor det katastrofale fald i antal insekter blot er et enkelt eksempel. Vores miljø og klima er også i fokus samt hele udfordringen for vores privat liv. Hertil kommer relevant information om, hvad der sker internationalt og nationalt.

Det er vigtigt, at vi tager stilling til 5G og menneskeskabt elektromagnetisk stråling på et oplyst og evident grundlag.

I gruppen kan du stille spørgsmål, kommentere opslag samt lægge begrundede forslag til opslag op. Af praktiske hensyn er det kun administrator, der som udgangspunkt kan lægge opslag op.. 

Vigtigt, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som du finder her på forsiden af nejtil5g.dk. Da vi ikke kan vide, hvad Facebook finder på i disse censurtider og uden varsel, er det uhyre vigtigt, at vi kan komme i kontakt med hinanden. 

Nejtil5G.dk er det fælles faglige udgangspunkt for modstanden mod 5G. Det betyder også, at du er velkommen til at komme med forslag til opdateringer og relevante ændringer. Husk blot, at der skal være dokumentation og evidens.

Invitér alle dine kontakter ind i gruppen. Send dem en kort invitation, hvori du forklarer, hvorfor det er vigtigt, at netop de kommer med i gruppen. Vi skal være mange for at vinde denne sag.

FACEBOOKSIDEN: NejTil5G.dk: Trådløsfri Torsdag
På Facebooksiden kan vi være seriøse og saglige, men samtidig have lidt mere kant samt huske det gode humør. Humør med et glimt i øjet er altid en vigtig ting at have med. Også når det er alvorligt.
Inviter dine venner og bekendte til at følge siden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.