‘Nejtil5G.dk: Videnscentret for elektro-forurening’ er en informations- og oplysningsgruppe om 5G og menneskeskabt elektromagnetisk stråling – (EMF). Vi deler viden og forskning om disse emner samt andre relevante informationer om, hvad der sker internationalt og nationalt.

I gruppen kan du stille spørgsmål og lægge opslag op, så vi alle kan blive klogere på “bagsiden ved 5G”, og om det, vi ikke bliver oplyst om fra Sundhedsstyrelsen, regeringen, medierne eller andre. Det er vigtigt, at vi tager stilling til 5G, men også om menneskeskabt elektromagnetisk stråling i al almindelighed på et oplyst og evident grundlag.

Vigtigt, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som du finder her på forsiden af nejtil5g.dk. Da vi ikke kan vide, hvad Facebook finder på i disse censurtider og uden varsel, er det uhyre vigtigt, at vi kan komme i kontakt med hinanden. 

Nejtil5G.dk er det fælles faglige udgangspunkt for modstanden mod 5G. Det betyder også, at du er velkommen til at komme med forslag til opdateringer og relevante ændringer. Husk blot, at der skal være dokumentation og evidens.

Invitér alle dine kontakter ind i gruppen. Send dem en kort invitation, hvori du forklarer, hvorfor det er vigtigt, at netop de kommer med i gruppen. Vi skal være mange for at vinde denne sag.

FACEBOOKSIDEN: NejTil5G.dk: Trådløsfri Torsdag
På Facebooksiden kan vi være seriøse og saglige, men samtidig have lidt mere kant samt huske det gode humør. Humør med et glimt i øjet er altid en vigtig ting at have med. Også når det er alvorligt.
Inviter dine venner og bekendte til at følge siden.