For mere information og oplysning kontakt os på mail: presse@nejtil5g.dk

Seneste pressemeddelelse:
https://nejtil5g.dk/wp-content/uploads/2020/09/Pressemeddelelse-International-5G-protestdag-26-september-2020.pdf

Seneste pressefotos:
https://nejtil5g.dk/docs/presse/visigernejtil5g-pressefotos.zip

Pressemeddelelser arkiv:
https://nejtil5g.dk/docs/presse/visigernejtil5g-pressemeddelelse.pdf
https://nejtil5g.dk/docs/presse/visigernejtil5g-pressemeddelelse-2020-01-25.pdf

Hvis det var sandt at elektromagnetisk stråling var ufarligt, var der ingen grund til at pressen (altså ikke dig) herunder DR misinformerer og manipulerer. Ingen grund til at en minister må lyve. Ingen grund til at Sundhedsstyrelsens Christoffer Johansen og Kræftens bekæmpelsen taler usandt om udbredelsen af præcis den hjernecancer, som er relateret til stråling. Ingen grund til at såkaldte forskere fra hvidvasknings instituttet IEI fremstiller manipulerede forskningsresultater. Det var bl.a. tilfældet med Christoffer Johansen og hans kohorte undersøgelse om mobiltelefoni. Her blev resultatet nærmest, at du blev mere rask af at tale i mobiltelefon. Blot for at nævne nogle eksempler. Nå ja, så er og var Christoffer Johansen selv betalt af teleindustrien.

Vores formål
Både siden her: www.nejtil5g.dk; Facebook gruppen: Nejtil5G.dk: Videnscentret for elektro-forurening samt Facebooksiden: Nejtil5G.dk: Trådløsfri Torsdag har som formål at informere og oplyse almindelige mennesker om 5G netværket i særdeleshed og om elektromagnetisk stråling i almindelighed. Men også at motivere og engagere, for når vi er mange nok, kan vi ændre på status que.

Målet er i første omgang at sætte udrulningen af 5G netværket på stand by.

Sammen med bl.a. Folkebevægelsen Vita tidligere Folkebevægelsen Vi siger nej til 5G i Danmark ønsker vi at gøre almindelige mennesker i stand til at gennemskue teleindustriens magt og indflydelse samt til at tage aktiv stilling, at gennemskue, hvordan teleindustrien har fået magt over presse og medier samt på de offentlige institutioner, som skulle passe på os, endda på dele af forskningsverdenen i kraft af bl.a. et hvidvaskningsinstitut som IEI. Et IEI som endda har en medarbejder ansat hos Kræftens Bekæmpelse.

Vi ønsker endvidere at gøre opmærksom på, at vores sundhed bliver tilsidesat, specielt vores børn som er sagesløse, men også de som allerede nu er ramt af EHS (elektromagnetisk hypersensitivitet). En gruppe der er hastigt stigende. Hertil kommer den påvirkning, som de elektromagnetiske stråler og snart 5G har og får på vores natur og miljø. Det hele kun med et formål: vækst og forbrug.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.