Teleindustrien: Arbejdsmetoder

Læs mere om støttet og uafhængig forskning her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/teleindustrien-uafhaengig-og-stoettet-forskning/
Om IEI (International Epidemiology Institute) se mere her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/iei-international-epidemiology-institute/

Indhold:
Korruption
Mis- og desinformation
– I USA har industrien påvirket videnskab, regulatorer, offentlig opfattelse og regeringspolitik
– How Big Wireless Made Us Think That Cell Phones Are Safe: A Special Investigation
– Om at tale om farerne ved mobiltelefonstråling uden at lyde som en konspirationsteoretiker
Tech milliardærerne
Kina

Korruption og lobby virksomhed

Se mere pengestrømmene mellem industrien og ICNIRP i rapporten som to EU-parlamentsmedlemmerne udgav 2020 (98 sider):
The International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection: Conflicts of interest, corporate interests and the push for 5G.
https://nejtil5g.dk/wp-content/uploads/2020/06/ICNIRP-report-FINAL-19-JUNE-2020.pdf
Mere om ICNIRP finder her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/internationale-graensevaerdier-for-mikroboelgestraaling/

Telefirmaet Ericsson betaler milliardbøde for korruption
Svensk televirksomhed har ifølge amerikanske ministerium bestukket embedsmænd. Ericsson betaler skyhøj bøde.
https://www.dr.dk/nyheder/penge/telefirmaet-ericsson-betaler-milliardbode-korruption

Captured Agency. How the Federal Communications Commission Is Dominated  by the Industries It Presumably Regulates.
Norm Alster (2015).
Indholdsfortegnelse:

 1. The Corrupted Network
 2. Just Don‘t Bring Up Health
 3. Wireless Bullies and the Tobacco Analogy
 4. You Don‘t Need Wires To Tie People Up
 5. $270 Billion . . . and Looking for Handouts
 6. The Cable Connection
 7. What about Privacy?
 8. Dependencies Power the Network of Corruption
 9. A Modest Agenda for the FCC
 10. Stray Thoughts
  Appendix – Survey of Consumer Attitudes
  Endnotes

“Penge – og mange af dem – har spillet en rolle. National Cable and Telecommunications Association (NCTA) og CTIA har årligt været blandt Washingtons bedste lobbyvirksomheder. CTIA alene lobbyede mindst 35 forskellige kongresregninger gennem første halvdel af 2014.
De førende indenfor den trådløse industri AT&T og Verizon arbejder gennem CTIA. Men de laver også deres egen lobbyvirksomhed og brugte næsten 15 millioner dollars i hele juni 2014 ifølge data fra Center for Responsive Politics (CRP). Alt i alt brugte CTIA, Verizon, AT&T, T-Mobile USA og Sprint ca. 45 millioner dollars på lobbyvirksomhed i 2013. Samlet set er sektoren Kommunikation / Elektronik en af ​​Washingtons supertunge lobbyister og bruger næsten $ 800 millioner i 2013-2014, ifølge CRP-data.
Men direkte lobbyvirksomhed efter industri er kun en af ​​mange orme i et rådnet æbel. FCC sidder i kernen i et netværk, der har tilladt stærke pengeinteresser med ubegrænset adgang på forskellige måder at forme sine politikker på, ofte på bekostning af grundlæggende offentlige interesser.”

http://ethics.harvard.edu/files/center-for-ethics/files/capturedagency_alster.pdf

Mis- og desinformation

Forårsager strålingen fra mobiltelefoner biologiske og sundhedsmæssige virkninger, er “Big Telecom” i “Big Trouble.”

Det skriver Dariusz Leszczynski, (1) ekspert i molekylærbiologi og adjungeret professor ved University of Helsinki, Finland. Han uddyber at netop det kan være grunden til, at ICNIRP (2) og IEEE / ICES (3) fortsætter dogmet med at strålingen fra mobiltelefonerne kun er i stand til at fremkalde termiske effekter.
“Den store mængde peer-reviewed publiceret videnskab, der viser, at der ikke er termiske effekter, bliver simpelthen trashet af ICNIRP og IEEE / ICES, fordi disse effekter ifølge deres dogme ikke eksisterer, og de videnskabelige beviser for dem blot er en flok eksperimentelle artefakter forårsaget af termiske eksponeringer, forvekslet med ikke-termiske eksponeringer fra naive forskere.”
“Et andet dogme som ICNIRP og IEEE/ICES formidler er, at energien fra mobiltelefonens stråling er utilstrækkelig til at bryde kemiske bindinger. Denne påstand viser absolut inkompetence fra begge “ekspertgrupper”. Der er meget mere i biokemi af celler end kun at bryde kemiske bindinger. Enhver cellebiolog ved det!”

RF-EMF kan ændre konformation af proteiner samt påvirke deres enzymatiske aktivitet.
Dariusz Leszczynski skriver, at den seneste artikel i Scientific Reports (4), antyder, at RF-EMF kan ændre konformation (5) af proteiner og påvirke deres enzymatiske aktivitet.
For år tilbage offentliggjorde Microwave News en historie, hvor David de Pomerai diskuterede muligheden for, at RF-EMF ændrer konformationen af ​​proteiner, der kan føre til aktivering af stressrespons, der fungerer som afbødning af den uønskede effekt. (6)
Dariusz Leszczynski har selv forsket i emnet Dette mindede mig om min egen forskning. Her sandsynliggjorde han, at RF-EMF påvirker konformationen af proteiner, der fører til misfoldede proteiner. For at fjerne disse misfoldede proteiner aktiverer / producerer celler Hsp70- og Hsp27-proteiner, der sammen forsøger at reparere misfoldede proteiner. Dette er en meget vigtig proces, fordi de forkert foldede proteiner kan ophobes i cellerne og kan føre til sygdomme som Alzheimers.
Manglende bevillinger til forskning
Yderligere forskning om ændringer af proteinkonformationen i cellerne når de udsættes for RF-EMF blev “opgivet” på grund af manglende finansiering.
“For den manglende finansiering kan vi “takke” ICNIRP og IEEE / ICES, der kun formidlede den falske dogme af termiske effekter og for ikke nok energi til at ændre cellens kemi. Begge påstande er falske, men de hjalp med at stagnere forskning i denne retning i de næste 20 år.”
Kilder:
1) https://betweenrockandhardplace.wordpress.com/2021/05/08/non-thermal-heresy-that-might-be-the-reason-why-we-see-non-thermal-effects/
2) ICNIRP (International Commission on Non-Ionising Radiation Protection) er en privat komité som er registreret i Tyskland. ICNIRP er ikke international på anden måde end dens navn, og ved at den har medlemmer fra flere lande. ICNIRP rådgiver bl.a. WHO, EU og nationalstater om ikke-ioniserende elektromagnetiske felter. ICNIRP indstiller ikke grænseværdier, men udarbejder beregningsmetoder til indstilling af grænseværdier.
Medlemslisten i foreningen består først og fremmest af fysikere og statistikere, som har tætte forbindelser til el- og mobilindustrien samt det militærindustrielle kompleks. ICNIRP er på ingen måde et lægefagligt ekspertpanel som f.eks. IARC (International Agency on Research on Cancer). ICNIRP er heller ikke en FN (WHO) eller EU-organisation eller et officielt regeringsorgan. ICNIRP er derfor ikke bundet af internationale love, konventioner eller reguleringer.
ICNIRPs første retningslinjer kom i 1998 og er først blevet justeret i 2020 bl.a. for at de kunne tilpasses 5G teknologien.
3) Den Internationale Komité for Elektromagnetisk Sikkerhed (ICES) er ansvarlig for udvikling af standarder for sikker anvendelse af elektromagnetisk energi i området fra 0 Hz til 300 GHz i forhold til: de potentielle farer ved eksponering af mennesker, flygtige materialer og eksplosionsanordninger for sådan energi, standarder for produkter, der udsender elektromagnetisk energi efter design eller som et biprodukt ved deres drift, og standarder for miljøgrænser. The Institute of Electrical and Electronics Engineers eller IEEE er en international nonprofitorganisation for fremme af teknologi med relation til elektricitet i meget bred forstand Kort fortalt er IEEE-ICES sikkerhedsretningslinjer udarbejdet af brancheingeniører og godkendt af brancheingeniører, der senere implementerer dem i deres egne brancher som pålidelige og udelukkende videnskabsbaserede samt brancheuafhængige sikkerhedsretningslinjer.
4) https://www.nature.com/articles/s41598-020-67165-5.pdf
5) Proteinkonformation kan defineres som arrangementet i rummet af dets bestanddele, som bestemmer den samlede form af molekylet. Konformationen af proteinet stammer fra bindingsarrangementerne inden for dets struktur.
6) https://microwavenews.com/sites/default/files/sites/default/files/backissues/m-j03issue.pdf

Mobiltelefonindustrien kontrollerer fortsat udmeldinger om sikkerheden

I USA har industrien påvirket videnskab, regulatorer, offentlig opfattelse og regeringspolitik
Af Frontier Center for Public Policy den 16. maj 2019
Den første branche-taktik er at købe videnskaben. Biokemiprofessor Henri Lai kiggede på 326 sikkerhedsrelaterede undersøgelser af mobiltelefonbrug mellem 1990 og 2005 og fandt, at 67 pct. Af uafhængigt finansierede studier fandt biologisk skade som følge af mobiltelefonstråling, men kun 28 pct. Af industrifinansierede studier gjorde.
Lai deltog i CTIA-undersøgelsen. I et interview med Microbe News fortalte han om adskillige afvigelser og tilsyneladende industrimanipulation af undersøgelsen, herunder et forsøg på at fjerne dets diskussionsafsnit.
CTIA masserer meddelelsen igen, efter at Verdenssundhedsorganisationen offentliggjorde sin Interphone-undersøgelse i 2000. Undersøgelsen viste, at de, der brugte en mobiltelefon i 10 år eller længere, havde 120 procent større risiko for gliom (en type hjernesvulst).
Alligevel fortalte John Walls, VP for offentlige anliggender på CTIA, til journalisterne, at “Interphones konklusion om at der ikke er en samlet øget risiko for hjernekræft er i overensstemmelse med konklusioner, der allerede er fremkommet i en stor mængde videnskabelig forskning om dette emne.”
En anden taktik er at dræbe forskningen. Strålingsekspert og videnskabsdebattør Dariusz Leszczynski oplevede det først i 1999, da han var adjungeret professor ved Harvard Medical School. Han ville undersøge virkningerne af stråling, der var højere end de tilladte regeringsniveauer, men blev ved med at blive tilsidesat af forskere finansieret af Motorola.
I 2011 sagde Leszczynski i et interview, “Alle ved, at hvis dine forskningsresultater viser, at stråling har virkninger, tørner finansieringsstrømmen.” Et år senere stoppede hans arbejdsgiver, Stråle- og Nuklear Safety Authority i Finland, med at forske på de biologiske virkninger af mobiltelefoner og frigav ham.
Udkastet til en undersøgelse af det nationale toxikologiprogram i 2016 kaldte mobiltelefonstråling en “sandsynlig” eller “kendt” kræftfremkaldende med “brede konsekvenser for folkesundheden.”
Da den endelige version blev frigivet i 2018, sagde undersøgelsens seniorforsker John Bucher på en pressekonference, ”jeg tror ikke, at dette overhovedet er en højrisikosituation.”
Redaktør for mikrobølgeovn, Louis Slesin, spurgte åbent, hvad der ændrede sig på NTP?
Hans bedste gæt var industri, militær og politisk pres samt lederskifte.
Tom Wheeler, CTIA-præsident fra 1992-2004, var formand for Federal Communications Commission i U.S.A. fra 2013-2017. Meredith Attwell Baker, FCC-kommissær fra 2009-2011, har været præsident for CTIA siden 2014.
I et Harvard University-etikpapir kaldte journalist Norm Alster FCC et “fanget agentur” og citerede CTIA-webstedet, der roste FCC for “dets lette lovgivningsmæssige touch.”

https://troymedia.com/business/cellphone-industry-continues-to-control-the-safety-message/

How Big Wireless Made Us Think That Cell Phones Are Safe: A Special Investigation

The disinformation campaign—and massive radiation increase—behind the 5G rollout.
By Mark Hertsgaard and Mark Dowie. The Nation 29. marts 2018.
”Alle ved, at hvis dine forskningsresultater viser, at stråling har virkninger, tørrer finansieringsstrømmen,” sagde Leszczynski i et interview i 2011. Dariusz Leszczynski, adjunkt professor i biokemi ved universitetet i Helsinki. Som forudsagt stoppede Finlands Stråle- og Nuklear Safety Authority, hvor Leszczynski havde en lang karriere, forskningen i de biologiske virkninger af mobiltelefoner og fyrede ham et år senere.

Uddrag af artiklen:
Dr. George Carlo blev ansat af mobiltelefonbranchen i 1993 for at undersøge sikkerheden i deres produkter. I 1995 begyndte Carlo at lede det industrifinansierede Wireless Technology Research-projekt (WTR), hvis eventuelle budget på 28,5 millioner dollars gjorde det til den bedst finansierede undersøgelse af mobiltelefonsikkerhed til dato. Men i 1999 blev midler til Carlo’s forskning ikke fornyet, og branchen forsøgte at miskreditere ham
Den 7. oktober 1999 sendte Carlo breve til hver af branchens chefer, hvor han gentog, at WTR’s forskning havde fundet følgende: “Risikoen for sjældne neuroepitel-tumorer på ydersiden af ​​hjernen var mere end fordoblet … hos mobiltelefonbrugere” ; der var en tilsyneladende ”sammenhæng mellem hjernesvulster, der forekom på højre side af hovedet og brugen af ​​telefonen på højre side af hovedet”; og “evnen til stråling fra en telefons antenne til at forårsage funktionel genetisk skade [var] bestemt positiv….”
Carlo opfordrede administrerende direktører til at gøre det rigtige: give forbrugerne ”de oplysninger, de har brug for til at træffe en informeret vurdering af, hvor meget af denne ukendte risiko, de ønsker at pådrage sig,” især da nogle i branchen “gentagne gange og urigtigt havde hævdet, at trådløse telefoner er sikre for alle forbrugere, inklusive børn. ”
https://www.thenation.com/article/archive/how-big-wireless-made-us-think-that-cell-phones-are-safe-a-special-investigation/

Supplerende links til artiklen (oplistet som de forekommer i artiklen):
Retssag hævder, at mobiltelefoner forårsager kræft. 1. marts 1993.
https://www.upi.com/Archives/1993/01/03/Lawsuit-claims-cellular-phones-cause-cancer/3575726037200/
Inside the WTR Research Program: “A Very Strange Experience”, 19. marts 2019.
https://microwavenews.com/sites/default/files/sites/default/files/backissues/m-a99issue.pdf#page=12
Changes in Protein Folding: A Nonthermal RF Mechanism Is There a Risk of Neurological Disease. Maj/juni 2003.
https://microwavenews.com/sites/default/files/sites/default/files/backissues/m-j03issue.pdf#page=18
Do Cell Phones Pose a Health Hazard?
https://www.fda.gov/radiation-emitting-products/cell-phones/do-cell-phones-pose-health-hazard
Scientific Progress – Wireless Phones and Brain Cancer: Current State of the Science. 2000.
https://www.medscape.com/viewarticle/408066
The November 12, 1982, memo that M.B. Glaser, Exxon’s manager of environmental-affairs programs, sent to company executives explaining that burning oil, gas, and coal could raise global temperatures by a destabilizing 3 degrees Celsius by 2100.
https://insideclimatenews.org/sites/default/files/documents/1982%20Exxon%20Primer%20on%20CO2%20Greenhouse%20Effect.pdf
The 1969 proposal that a Brown & Williamson executive wrote for countering anti-tobacco advocates. “Doubt is our product,” the memo declared. “It is also the means of establishing a controversy…at the public level.”
https://www.industrydocuments.ucsf.edu/tobacco/docs/#id=psdw0147
the wireless industry has “war gamed” science, as a Motorola internal memo in 1994 phrased it.
https://www.rfsafe.com/wp-content/uploads/2014/06/cell-phone-radiation-war-gaming-memo.pdf
Brain tumour risk in relation to mobile telephone use: results of the INTERPHONE international case–control study. 5. maj 2010.
https://academic.oup.com/ije/article/39/3/675/631387
Report of Partial Findings from the National Toxicology Program Carcinogenesis Studies of Cell Phone Radiofrequency Radiation in Hsd: Sprague Dawley® SD rats (Whole Body Exposures) Draft 5-19-2016
https://www.biorxiv.org/content/biorxiv/early/2016/05/26/055699.full.pdf
GSMA Welcomes Publication of INTERPHONE Results. 17. maj 2010
https://www.gsma.com/newsroom/press-release/gsma-welcomes-publication-of-interphone-results/
Source of Funding and Results of Studies of Health Effects of Mobile Phone Use: Systematic Review of Experimental Studies. januar 2007.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1797826/
Italian court rules mobile phone use caused brain tumour. 21. april 2017.
https://www.theguardian.com/technology/2017/apr/21/italian-court-rules-mobile-phone-use-caused-brain-tumour
Den internationale 5G Appeal, der oprindelig blev underskrevet af 236 internationale forskere. 13. september 2017.
http://www.5gappeal.eu/
Blood-brain barrier permeability in rats exposed to electromagnetic fields used in wireless communication. 1997.
https://ecfsapi.fcc.gov/file/7520941992.pdf
Micronucleus induction by 915 MHz Radiofrequency Radiation in Vicia faba root tips. 2014.
https://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1409/1409.1431.pdf
In 2013, the American Academy of Pediatrics advised the FCC that its guidelines “do not account for the unique vulnerability and use patterns specific to pregnant women and children.” Nevertheless, the FCC has declined to update its standards.
https://ecfsapi.fcc.gov/file/7520941318.pdf
Captured Agency. How the Federal Communications Commission Is Dominated by the Industries It Presumably Regulates. By Norm Alster. 2015
http://ethics.harvard.edu/files/center-for-thics/files/capturedagency_alster.pdf
Telecom Services & Equipment: Long-Term Contribution Trends. Den trådløse industri brugte $ 26 millioner i kampagnebidrag i 2016 ifølge Center for Responsive Politics og brugte $ 87 millioner på lobbyvirksomhed i 2017
https://www.opensecrets.org/industries/totals.php?ind=B09
It’s Official: Mike Repacholi Is an Industry Consultant And He’s Already in Hot Water. 13. november 2006.
https://microwavenews.com/CT.html
IARC CLASSIFIES RADIOFREQUENCY ELECTROMAGNETIC FIELDS AS POSSIBLY CARCINOGENIC TO HUMANS. 31 maj 2011.
https://www.iarc.fr/wp-content/uploads/2018/07/pr208_E.pdf
Brain tumour risk in relation to mobile telephone use: results of the INTERPHONE international case–control study. 5. maj 2010.
https://academic.oup.com/ije/article/39/3/675/631387
Interphone’s Provocative Analysis of the Brain Tumor Risks. 17. maj 2010.
https://microwavenews.com/Interphone.Appendix2.html
CTIA–The Wireless Association Statement on the Interphone Study. 17. maj 2010.
https://www.businesswire.com/news/home/20100517006038/en/CTIA–The-Wireless-Association-Statement-Interphone-Study
Lancet Oncology updates conflicts of interest statement for cancer-cell phone paper. 25. juni 2015.
https://retractionwatch.com/2015/06/24/lancet-oncology-updates-coi-for-monograph-on-cancer-risk-of-cell-phones-other-devices/
Mobile phone use and risk of acoustic neuroma: results of the interphone case–control study in five North European countries. L. Hardell. 28. marts 2006.
https://www.nature.com/articles/6603070
Epidemiologic Studies of Cellular Telephones and Cancer Risk – A Review. september 2002.
https://pdfs.semanticscholar.org/4122/e9cc3b08a2ebead92692aa20410fe1b15f8f.pdf
INTERNATIONAL EPIDEMIOLOGY INSTITUTE. Indtil 15. oktober 2000 anførte IEI “Corporate Counselling” og “Litigation Support” (Retslig Support) på listen over tjenester, der er offentliggjort på sit websted. (http://www.ieiltd.com/info.htm; adgang 3/4/04) Vanderbilt University.
I henhold til Bloomberg Financial News (mobiltelefoner forårsager ikke hjernekræft af leukæmi, Study Finds; 2/26/02) afsluttede IEI en undersøgelse, der kostede $ 373.000, og blev delvis finansieret af Danmarks største telefonselskab, Tele Danmark A / S , som delvist ejes af SBC Communications, og den næststørste mobiltelefonitjeneste i Danmark, Sonofon A / S, der ejes af Telenor AS og BellSouth Corp.
https://web.archive.org/web/20130325094914/
http://www.cspinet.org/integrity/nonprofits/international_epidemiology_institute.html
IARC Report to the Union for International Cancer Control (UICC) on  the Interphone Study . 3. oktober 2011.
https://interphone.iarc.fr/UICC_Report_Final_03102011.pdf
The GameChanger: revision of dosimetry by Schmid & Kuster. 12. februar 2015.
https://betweenrockandhardplace.wordpress.com/2015/02/12/the-gamechanger-revision-of-dosimetry-by-schmid-kuster/
The discrepancy between maximum in vitro exposure levels and realistic conservative exposure levels of mobile phones operating at 900/1800 MHz. 30. januar 2015.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25644546
Report of Partial Findings from the National Toxicology Program Carcinogenesis Studies of Cell Phone Radiofrequency Radiation in Hsd: Sprague Dawley® SD rats (Whole Body Exposures). 19. maj 2016.
https://www.biorxiv.org/content/biorxiv/early/2016/05/26/055699.full.pdf
Seriously, stop with the irresponsible reporting on cellphones and cancer. 27. maj 2016.
https://www.vox.com/2016/5/27/11797924/cellphones-cancer-bad-reporting
Do cellphones cause cancer? Don’t believe the hype.27. maj 2016.
https://www.washingtonpost.com/news/speaking-of-science/wp/2016/05/27/do-cellphones-cause-cancer-dont-believe-the-hype/
Can Cell Phone Radiation Harm Your Health? New California Guidelines Raise Concerns. 18. december 2017.
https://www.newsweek.com/can-cell-phone-radiation-harm-your-health-new-california-guidelines-raise-751121
What Changed at NTP? Same RF Cancer Data, Different Outlook. 7. feberuar 2018.
https://microwavenews.com/news-center/what-changed

Advarsel: Din mobiltelefon kan være farlig for dit helbred

Christopher Ketcham, en oversigts artikel bragt i G&Q 26. January 2010.
Uddrag:

Det er svært at tale om farerne ved mobiltelefonstråling uden at lyde som en konspirationsteoretiker. Dette gælder især i USA, hvor ikke-erhvervsfinansierede studier er sjældne, hvor lovgivning, der beskytter den trådløse industri mod juridiske udfordringer, længe har været på plads, og hvor vores liv er blevet så grundigt integreret med trådløs teknologi, at det at antyde at det kan være et problem – måske til sidst et meget stort folkesundhedsmæssigt problem – er som at sige, at vores sko måske dræber os.”
“I en undersøgelse, der blev offentliggjort i 1975 i Annals of the New York Academy of Sciences, rapporterede Frey (neurovidenskabsmanden Allan Frey), at mikrobølger pulseret ved visse moduleringer kunne inducere “lækage” i barrieren mellem kredsløbssystemet og hjernen. At bryde blod-hjerne-barrieren er en alvorlig sag: Det betyder, at hjernens miljø, som skal være ekstremt stabilt for at nerveceller skal fungere korrekt, kan forstyrres på alle slags farlige måder. Freys metode var temmelig enkel: Han injicerede et fluorescerende farvestof i kredsløbet med hvide rotter og fejede derefter mikrobølgefrekvenserne over deres kroppe. I løbet af få minutter var farvestoffet lækket ud i begrænsningerne af rotternes hjerner.”
“Frey siger, at hans arbejde med radarmikrobølger og blod-hjerne-barrieren snart kom under angreb fra regeringen. Videnskabsfolk, der er ansat og finansieret af Pentagon, hævdede, at de ikke havde gentaget hans fund, men alligevel nægtede de også at dele dataene eller metodikken bag deres forskning (“en meget usædvanlig handling inden for videnskab,” skrev Frey på det tidspunkt). I mere end femten år havde Frey modtaget næsten ubegrænset finansiering fra Office of Naval Research. Nu blev han bedt om at skjule sit blod-hjerne-barriere arbejde, eller hans kontrakt ville blive annulleret.”
“I midten af ​​1990’erne begyndte en biofysiker ved University of Washington ved navn Henry Lai at gøre store opdagelser om virkningen af ​​sådanne frekvenser ikke kun på blod-hjerne-barrieren, men også om den faktiske struktur af rotte-DNA. Lai fandt, at moduleret EM-stråling kunne forårsage brud i DNA-strenge – pauser, der derefter kunne føre til genetisk skade og mutationer, der ville blive videregivet i generationer. Det, der overraskede Lai, var, at skaden blev opnået ved en enkelt to-timers eksponering.
“Dette var eksplosive nyheder,” udtalte Slesin. “Årsagen til, at det var så vigtigt, skyldtes, at på det tidspunkt var der mange beskyldninger om en sammenhæng mellem hjernetumorer og mobiltelefoner” – specifikt sagen fra 1992 anlagt af en mand fra Florida, David Reynard, mod en række virksomheder, der producerede telefoner og leverede celle service efter at hans hustru var død af en hjernesvulst. “Hvis du kan bryde op DNA med mobiltelefonstråling, er der pludselig ikke langt til at forestille sig, at hjernesvulster kan udvikles via denne stråling.”
“På baggrund af Reynard-sagen forsøgte Motorola febrilsk at berolige sine investorer. Derefter, i 1994, gik virksomheden over til at angribe og miskreditere Lai ved at udstede et notat, der senere kom i Slesins besiddelse, hvori det blev anført, at de havde ført krig mod Lai’s arbejde. ”Vi tror ikke, at Motorola skal sætte nogen på kameraet,” kunne der læses i memoet. “Vi skal begrænse vores virksomheds synlighed.” Det erklærede endvidere, at det “centrale spørgsmål” var, om “dette eksperiment [kan] replikeres.”
“Mobiltelefonindustrien finansierer masser af risikoanalyser, og mange af dem viser ingen virkning fra mobiltelefonrelateret stråling. Branchen pegede på disse gunstige undersøgelser, når de modtog Lai’s DNA-fund.”
“Industrifinansierede studier synes at afspejle resultatet af virksomhedernes store påvirkningsmuligheder. Lai gennemgik 350 undersøgelser og fandt, at omkring halvdelen viste bioeffekter fra EM-stråling udsendt af mobiltelefoner. Men da han tog hensyn til finansieringskilderne til disse 350 undersøgelser, ændrede resultaterne sig dramatisk. Kun 25 procent af de undersøgelser, som erhvervet betalte, viste effekter, sammenlignet med 75 procent af de undersøgelser, der var uafhængigt finansieret.
Indflydelse fra industrien ser ud til at have gennemtrængt selv de reneste internationale vagthunde, såsom Verdenssundhedsorganisationen WHO. Slesin (Dr. Louis Slesin, Editor of “Microwave News) afslørede et arkiv med dokumenter, der viste, at hundreder af tusinder af dollars fra mobiltelefonbranchen blev uddelt til WHO-personale, der arbejder med trådløse sundhedseffekter. Noget af det hårdeste pres falder på Federal Communications Commission af åbenlyse grunde. I 2005 forsøgte det specielt udnævnte 30 medlemmers store teknologiske rådgivende råd til FCC at undersøge EM-effekter på mennesker. Ifølge et medlem af TAC, der talte anonymt, fortalte embedsmænd ved FCC “vi kunne ikke tale om det. De ville ikke give os nogen grund. FCC-folket var flov og redde.””
https://www.gq.com/story/warning-cell-phone-radiation

Tech milliardærerne

Finans: Coronakrisen med dens lockdown’s har kastet millioner af mennesker ud i fattigdom, men ikke teknologi milliardærerne.
Det viser en ny rapport fra PwC i Schweiz med al tydelighed. Rapporten har titlen Billionaires Insights 2020. (1
)
Mens coronakrisen med dens lockdown og social afstand har kastet hundreder af millioner af mennesker i fattigdom og for evigt truet deres levebrød, har det været en fest for dollarmilliardærene.
Den samlede milliardærformue nåede 10,2 billioner dollars i slutningen af ​​juli 2020 og ramte et nyt højdepunkt efter dette års V-formede tilbagegang i aktivpriserne. Dette niveau overstiger den tidligere top på USD 8,9 billioner, nået i slutningen af ​​2017. Teknologimilliardærerne har øget deres formuer med hele 41,3 procent.

Billionaires insights 2020. s. 35.

En amerikansk kongresrapport opfordrer til antitrust tiltag mod tech-giganter
En rapport fra en nøglekomité i den amerikanske kongres konkluderer at teknologigiganterne Apple, Amazon, Facebook og Google udnytter deres betydelige markedsstyrke på konkurrence begrænsende måder. Efter over 16 måneders efterforskning konkluderede the House Judiciary Committee’s Antitrust Subcommittee, at kongressen og monopolhåndhævelsesorganerne “er nødt til at gribe ind, og genskaber konkurrence, forbedrer innovation og beskytter vores demokrati”. Det vil være op til den nye kongres, der blev valgt i november, at afgøre, om rapporten skal handles.
Lignende forslag overvejes i EU som en del af den planlagte lov om digitale tjenester. Apple er i mellemtiden under efterforskning i EU for den noterede app markeds praksis.
Rapporterne:
1) https://www.pwc.ch/en/publications/2020/UBS-PwC-Billionaires-Report-2020.pdf
2) https://judiciary.house.gov/uploadedfiles/competition_in_digital_markets.pdf
Kilder:
https://steigan.no/2020/10/koronakrisa-har-gitt-milliardaerene-et-giganthopp-i-formuene/
https://www.pwc.ch/en/insights/fs/billionaires-insights-2020.html
https://www.telecompaper.com/news/us-congressional-report-calls-for-antitrust-action-against-tech-giants–1356838

https://www.forbes.com/sites/jonathanponciano/2019/05/15/worlds-largest-companies-2019-global-2000/#7bb799244ada

Kina

Kinas ambassadør afviser at have truet Færøerne til Huawei-samarbejde: ‘USA mobber’.
Også den færøske lagmand, Bárður á Steig Nielsen, afviser at være blevet presset.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/kinas-ambassadoer-afviser-have-truet-faeroeerne-til-huawei-samarbejde-usa-mobber

Korrespondent om trussel mod Færøerne: Kinas metoder er ikke for børn og sarte sjæle.
Kina ville droppe handelsaftale, hvis ikke Færøerne købte kinesisk 5G-netværk.
https://www.dr.dk/nyheder/udland/korrespondent-om-trussel-mod-faeroeerne-kinas-metoder-er-ikke-boern-og-sarte-sjaele

Please follow and like us: