Det officielle Danmark

Se også her: Regering og styrelser – nejtil5g.dk
Se også: Lever vi i et demokrati?
https://nejtil5g.dk/lever-vi-i-et-demokrati/

Indhold
– Grund- og nærhedsnotat til Folketingets Europaudvalg
– 5G handlingsplan for Danmark
– Hensigtserklæring fra de nordiske premierministre om udvikling af 5G i Norden
– Grænserne mellem lobbyisme og diplomati bliver mere og mere slørede
– The Great Reset – konspiration eller faktum

Grund- og nærhedsnotat til Folketingets Europaudvalg

Grund- og nærhedsnotat til Folketingets Europaudvalg. Kommissionens meddelelse: ”5G til Europa: En handlingsplan” KOM-nr. (2016) 588. Europaudvalget.
“Europa-Kommissionen har den 14. september 2016 offentliggjort en meddelelse med forslag til medlemsstaterne om en handlingsplan for rettidig etablering af en ny generation af mobilnet, som kaldes 5G-net. Kommissionen mener, at der skal prioriteres en koordineret etablering af 5G i alle medlemsstater, herunder en fælles tidsplan og harmonisering af frekvensbånd. Tidsplanen skal være ambitiøs, således at Europa kan være førende på markedet og tidligt udnytte de nye muligheder, som 5G giver, ikke kun i telesektoren, men i hele økonomien og samfundet. Regeringen støtter målene om en hurtig udvikling og udrulning af 5G–tjenester til gavn for forbrugere og virksomheder.”
https://www.eu.dk/samling/20161/kommissionsforslag/KOM(2016)0588/bilag/1/1676868.pdf

5G handlingsplan for Danmark

5G handlingsplan for Danmark. Februar 2019.
Fra forordet:
“Med teleforliget fra maj 2018 er der bred politisk opbakning til, at vi fortsat skal være med helt i front, når det handler om at implementere ny teknologi på teleområdet – og udnytte de muligheder, som udviklingen bringer. I de kommende år vil udviklingen ikke mindst dreje sig om at få 5G-mobilteknologi bredt ud i det danske samfund. Det er forventningen, at 5G-teknologien vil byde på nye erhvervsmuligheder, vækst og arbejdspladser.”

“Det er samtidigt vigtigt, at vi beskytter samfundets kritiske infrastruktur ordentligt. Det varetages af Center for Cybersikkerhed, der sammen med telebranchen har udarbejdet Cyber- og Informationssikkerhedsstrategi for telesektoren. 5G-handlingsplanen har et andet fokus, nemlig på at skabe
gode rammevilkår for udrulning og anvendelse af 5G-teknologi, men under skyldig hensyntagen til informationssikkerheden.”


Fra min stol skal der lyde en stor tak til de mange
interessenter, som gennem deltagelsen i Telebrancheforum har bidraget til den nationale 5G-handlingsplan. Jeg ser frem til det videre
samarbejde om at opfylde målsætningen.


Lars Chr. Lilleholt (V) Energi-, forsynings- og klimaminister
https://efkm.dk/media/12544/5g-handlingsplan_for_danmark.pdf

Hensigtserklæring fra de nordiske premierministre om udvikling af 5G i Norden

Den 22. juni 2017 besluttede MR-SAM at oprette et ad hoc Ministerråd for Digitalisering (MR-DIGITAL) for perioden 2017 til 2020. MR-DIGITAL har en minister hver fra Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige, Grønland , Færøerne og Åland. Følgende ministre er udnævnt til MR-DIGITAL. Se her: Nordic Council of Ministers for Digitalisation 2017-2020 (MR-DIGITAL)The Nordic prime ministers
Det vedtagne brev om udviklingen af 5G i Norden er vedtaget den 23. maj 2018. Brevet er underskrevet af Stefan Löfven, Sweden; Katrín Jakobsdóttir, Iceland; Lars Løkke Rasmussen, Denmark; Juha Sipilä, Finland og Erna Solberg, Norway. Se brevet her:
https://www.norden.org/no/node/20391

Grænserne mellem lobbyisme og diplomati bliver mere og mere slørede

Kun syv lande har sikret transparens med lobbyismen på både nationalt og regionalt niveau, og Danmark er ikke blandt dem, viser en ny rapport fra OECD.
Ifølge Mandag Morgen (1) peger rapporten fra OECD (2) på, at gældende regulering i langt de fleste lande ikke formår at tage højde for, at kontakten mellem lobbyister og offentligt ansatte er rykket til de sociale medier, hvor kontrol ikke er mulig. Desuden omfatter gældende lovgivning sjældent NGO’er, tænketanke og konsulenthuse. Tydelig regulering af lobbyisme er et vigtigt skridt i retning af at sikre offentlighedens mulighed for at holde politiske beslutningstagere ansvarlige, understreget rapporten.


I 2020 var det i kun 23 ud af 41 lande muligt i nogen grad at få indsigt i, hvilke interessenter der blev taget med på råd i den politiske beslutningsproces.
Kilder:
1) https://www.mm.dk/artikel/faa-lande-sikrer-transparens-med-lobbyismen
2) https://www.oecd.org/governance/ethics/lobbying/
Om teleindustriens arbejdsmetoder:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/teleindustrien-arbejdsmetoder/

The Great Reset – konspiration eller faktum

Læs Thomas Aastrup Rømer’s, lektor i pædagogisk filosofi ved Aarhus Universitet, undersøgelse af The Great Reset og ikke mindst forbindelsen mellem Danmark og The Great Reset.
The Great Reset er bestemt ikke nogen “konspirationsteori”, lyder det, men den er derimod forbundet med den såkaldte transhumanistiske ideologi, som har vundet stærkt fodfæste i dansk politik på forskellige måder.
Set med 5G kritiske briller er Danmarks samarbejde med WEF om bl.a. ”biotechnology” og præcisions-medicin og om det såkaldte ”internet of things” nok så interessant.
Danmark er dybt involveret
Thomas Aastrup Rømer viser i sine nedslag hvor involveret Danmark har været gennem længere tid, han nævner bl.a. Oprettelsen af Singularity University i 2016 og Disruptionsrådet i 2017 og igen som det første land i Europa i februar 2018 indgik Danmark en aftale med World Economic Forum (WEF). WEF er en stor og ekstremt magtfuld global interesseorganisation, der arrangerer årlige møder med verdens beslutningstagere og politikere i den Schweiziske by Davos, og har Klaus Schwab som stifter og direktør.
Danmarks aftale med World Economic Forum
Konkret forpligter aftalen mellem WEF og den danske stat til, at der samarbejdes om ”biotechnology” og præcisions-medicin og om det såkaldte ”Internet of Things”. Desuden samarbejdes om ”digital trade/cross border data, Artificial Intelligence/machine learning, Big Data, data ethics, autonomous vehicles, and blockchain”.
Denne konstellation af begreber peger direkte i transhumanistisk og singularistisk retning.
Transhumanistisk humanisme
I sit afsluttende filosofiske afsnit skriver Rømer:
Og den nye transhumanisme suppleres endda af en paradoksal transhumanistisk humanisme, som har et nærmest globalt-kommunistisk-teknologisk præg, hvor et abstrakt og kvantificeret ”wellbeing” sikres af data og global utilitarisme, som understøtter teknologiens overtagelse af politik og pædagogik. Tankegangen understøttes filosofisk af f.eks. den britiske transhumanist David Pearce, der ser den nye cyborg som et udtryk for en mere ultimativ menneskelighed, mens klassiske humanister, som f.eks. Roberto Manzocco og Robert Frodeman og faktisk også vores egen Svend Brinkmann, der trækker på britiske og centraleuropæiske åndstraditioner, er oprørte, ligesom jeg selv også er.” Spørgsmålet bliver hvor meget vi som befolkning og ikke mindst som mennesker ønsker at deltage. Ønsker vi virkelig at være statister i en fremtidsfilm?
Kilder:
http://www.thomasaastruproemer.dk/the-great-reset-konspiration-eller-faktum.html
Om Klaus-Schwab og WEF:
1) https://kis.ninja/2021/12/15/schwab-familiens-vaerdier-del-1/
2) https://kis.ninja/2022/01/15/schwab-familiens-vaerdier-del-2/
3) https://jyllands-posten.dk/topic/davos/ECE4984011/Klaus-Schwab-%E2%80%93-et-portr%C3%A6t/
4) Klaus Schwab: “Vi er trængt ind i verdens regeringer”.
“I en erklæring fra 2017 kan den berygtede ultraglobalist og teknokrat Klaus Schwab høres prale af, hvor mange af hans dygtige i World Economic Forum, der har “trængt” regeringerne i en række lande. Blandt dem er Canadas premierminister, Justin Trudeau, den tidligere tyske kansler Angela Merkel – og også Ruslands præsident, Vladimir Putin.
“Schwab bekræfter også, at hans protegéer ikke kun dominerer Canadas regering, men også i lande som Frankrig og Argentina, og han bekræfter også, at den franske præsident Emmanuel Macron har en baggrund i Schwabs berygtede magtorganisation.”
“Ud over Klaus Schwab selv, tæller Young Global Leaders bestyrelse både virksomhedsledere og indflydelsesrige magthavere. Datteren Nicole Schwab er bisidder og ledsages af blandt andre den hollandske prins og “klimaudsendingen” Jaime de Bourbon de Parme og Bodour Al Qasimi, datter af sultan bin Muhammad Al-Qasimi fra De Forenede Arabiske Emirater og hustru til Sultan bin Ahmed Al Qasimil fra samme hersker. I bestyrelsen sidder også Eric Jing, bestyrelsesformand for det kinesiske multimilliardfirma Ant Group, og inderen Tejpreet Singh Chopra, som grundlagde et af Indiens største energiselskaber. Andre navne er Islands rigeste person Thor Björgolfsson fra Novator Partners LLP, den chilenske opinionsleder Paula Escobar Chavarría, Michelle Zatlyn fra internetsikkerhedsfirmaet Cloudfare og nigerianeren Ndidi O. Nwuneli fra Sahel Consulting Agriculture & Nutrition. Andre profiler, der er eller har været medlemmer af Young Global Leaders, omfatter også den finske premierminister Sanna Marin, New Zealands premierminister Jacinda Ardern, Østrigs tidligere kansler Sebastian Kurz, den franske præsident Emmanuel Macron og Facebook-grundlæggeren Mark Zuckerberg.”
“Selvom Young Global Leaders først blev lanceret i 2004, har dens forgænger, The Global Leaders for Tomorrow, eksisteret siden 1992, med et stort antal magthavere og fremtidige verdensledere, der organiserer deres egne topmøder uden offentlig synlighed eller massemedier.
Disse tidligere medlemmer omfatter personer som José Manuel Barroso (senere Portugals premierminister og formand for Europa-Kommissionen), Spaniens kommende præsident José María Aznar og Nicholas Sarkozy, som senere blev Frankrigs præsident. Den tyske kansler Angela Merkel og de britiske premierministre Gordon Brown og Tony Blair var også medlemmer af magtnetværket, før de nåede deres politiske topstillinger.
Det er ikke kun politikere, der har figureret i netværket, men også andre former for magt – såsom Microsoft-grundlægger Bill Gates, Larry Page, medstifter af Google, og Amazon-grundlægger Jeff Bezos, der er en af ​​de rigeste mennesker i verden.
Flere prominente svenske navne kan også noteres, heriblandt den skandaleombruste tidligere S-leder Mona Sahlin, Astra Zeneca-formand Leif Johansson og brødrene Jacob og Marcus Wallenberg – medlemmer af den magtfulde svenske finansfamilie, der gennem deres mange virksomheder skønnes at have kontrol med omkring en tredjedel af Sveriges bruttonationalprodukt.”
https://nyadagbladet.se/utrikes/klaus-schwab-vi-har-penetrerat-varldens-regeringar/
5) Vigtige danske medlemmer af Young Global Leader:
Lea Wermelin er miljøminister og medlem af folketinget for Socialdemokratiet. Lea Wermelins medlemskab som Young Global Leader af World Economic Forum fremgår ikke nogen steder på hendes profil på hverken folketingets eller regeringens hjemmeside. Det står dog sort på hvidt på World Economic Forums egen hjemmeside, at Lea Wermelin er YGL. Ida Auken er en anden kendt, magtfuld dansk politiker, der arbejder for World Economic Forums agenda. Ida Auken bliver omtalt med titlen ‘Agenda Contributor’, når man søger på hendes navn på weforum.org.
https://perbraendgaard.dk/2022/02/23/disse-tre-kvinder-er-klaus-schwabs-primaere-agenter-i-danmark/

Se mere her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/overvaagning-og-5g/

Mere om det officielle Danmark her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/regering-og-styrelser/

Please follow and like us:
close

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.