Videnskabelig forskning og undersøgelser vedr. effekter på planter og træer

Electromagnetic Fields Impact Tree And Plant Growth
Elektromagnetiske frekvenser (EMF) har vist sig at ændre vækst og udvikling af planter. Undersøgelser af trådløse EMF-frekvenser har fundet fysiologiske og morfologiske ændringer, øget dannelse af mikrokerner, ændret vækst såvel som ugunstige celleegenskaber såsom tyndere cellevægge og mindre mitokondrier. Elektromagnetisk eksponering resulterer i biokemiske ændringer Forskning viser, at planter opfatter og reagerer på elektromagnetiske felter og er en god model til at studere de biologiske virkninger af eksponering.
Fra linket her finder du videre til forskellige forskningsrapporter:
https://ehtrust.org/electromagnetic-fields-impact-tree-plant-growth/

En observationsguide

(Illustrasjon hentet fra BERNATZKY 1994)

Den lille guide – “Skader på træer på grund af stråling fra mobile master – en observationsguide” – giver start hjælp til alle, der vil kæmpe for et sundere miljø: Uden planter og træer, ingen mennesker. Når træer bliver beskadigede af den stråling, vi omgiver os med, kan vi med sikkerhed antage, at andet liv også bliver skadet – for eksempel mennesker.
Lær, hvad du skal kigge efter, og kig dig rundt i byrummet! Du vil blive forbløffet over hvor kort tid det tager, før du ser på træerne omkring dig med nye øjne. Metoden er enkel og præcis – og observationer kan være ret foruroligende: det er mange skader, der kan findes.
Når du har tilstrækkelig med dokumentation, kan du underrette de lokale aviser og politikere om, at det nu er tid til at starte med skadebegrænsningen!
https://einarflydal.com/wp-content/uploads/2017/09/breunig-2017_observasjonsveiledning-v2-01_norsk.pdf

With 5G, cities and suburbs will feel the heat
https://www.emfacts.com/2020/03/with-5g-cities-and-suburbs-will-feel-the-heat/

Please follow and like us: