Lær World Economic Forum bedre at kende

Hvis du er interesseret i national og international politik, og hvorfor verdens tilstand er, som den er og ikke mindst, hvor den er på vej hen, bør du lære World Economic Forum (WEF) samt de mennesker og selskaber, der ejer vores planet bedre at kende.

Glenn Richard Bergstø har opsummeret, hvad man ved om milliardærernes internationale og har præsenterer det i en serie på fire artikler, der er udgivet på steigan.no:

Her får du dem alle samlet og oversat til dansk.

Udover at vi har tilføjet en liste over de danske medlemmer af WEF’s Young Global Leader samt af The Global Shapers Community, Copenhagen Hub, har vi tilføjet et afsnit efter Del 4 om Danmarks aftale med WEF som den danske regering indgik med WEF i 2018 samt om SIRI kommissionen som Ida Auken (Radikal politikker og medlem af YGL) var medstifter af i 2016.

Oversigt:

Del 1. World Economic Forum og dens hjemmeside
Del 2. En håndfuld virksomheder
Del 3. Personerne, der er forbundet med milliardærernes klub i Davos
Del 4. World Economic Forum og fremtiden
Tillæg:
– Danmarks aftale med WEF
– Mette Frederiksen, Helle Thorning Smith og WEF samt Council of Women World Leaders,
– SIRI kommissionen
– Modstand mod WEF

Del 1: World Economic Forum og dets hjemmeside

Den skjulte hånd

WEF er en slags skjult hånd bag de vigtigste politikker og politiske beslutninger i Norge og de fleste andre lande på jorden.

Der er selvfølgelig flere sådanne “skjulte hænder”, men WEF er mere åben om sin plan og ideologi end de fleste andre, og dermed lettere at studere. WEF er helt åben om at de vil forme politikken, guide befolkningen og redesigne vores verden.

WEF er bedst kendt for de årlige møder i Davos, Schweiz. Hvor nogle af de rigeste og mest magtfulde mennesker på Jorden flyver ind med privatfly for at diskutere, hvor mange dumme ting vi skatteydere gør, og hvordan de kan tjene flest penge på at redde os fra os selv. Med egen væbnet sikkerhedsstyrke, noflyzone og dekadente middage er Davos-mødet, på vores regning, den mest åbne og mest kendte konference for jordens selvudråbte frelsere. (Der som regel ikke er folkevalgte). Ud over Davos er der flere andre sådanne internationale og kontinentale møder og konferencer som FN, G7, WTO eller Bildenberger-møderne, som i de første 60 år var den vildeste konspirationsteori.

Konspirationsteori

Bildenberger-møderne består også af de rigeste og mest magtfulde. Men selvom vores kongehus, vores folkevalgte og journalister deltager, er der lækket meget lidt om, hvad disse hemmelige møder egentlig handler om. World Economic Forum er derimod betydeligt mere åben. Selvom det, som de synes skal være hemmeligt, selvfølgelig stadig er hemmeligt, og det, de er åbne om, kun er det, de selv ønsker at være åbne om.

WEF’s store plan eller vision er “den fjerde industrielle revolution”, også kaldet “The Great Reset”. Denne store nulstilling var også, indtil for nylig, en konspirationsteori der blev latterliggjort af journalister og private faktatjekkere. The Great Reset er forbundet med Build Back Better og FN’s Agenda 2030, også kaldet den grønne omstilling, som er en forlængelse af agenda 21. Den overordnede vision kaldes den Nye Verdensorden. Og selvom det nu er velkendte begreber og noget, som almindelige mennesker, medierne og politikerne taler åbent om, var alt dette indtil for nylig blot konspirationsteorier.

Du bør helt sikkert lære dem bedre at kende.

Og da det indtil for nylig blot var konspirationsteorier, vil det ikke blive forklaret eller diskuteret på tv eller i aviserne. En anden grund til det er, at de ejer de fleste aviser og tv-stationer (se del 2). Det er derfor vigtigt at lære de mennesker og organisationer, som styrer vores liv, vores livsstil og vores livskvalitet at kende. Så i stedet for bare at læse min analyse af milliardærklubberne, opfordrer jeg dig til selv at lære WEF at kende.

Du kan finde mange informative norske og internationale artikler om emnet via søgemaskiner. Og især på steigan.no er der skrevet mange gode artikler om WEF, og man finder dem let ved at skrive: “World Economic Forum” i søgefeltet.

En god start er artiklen Monopolkapitalens verdenskongres.

Kilden

Og du kan besøge selve kilden. Hvilket man skal gøre, mens det er muligt. Fordi WEF’s forum og hjemmeside konstant fjerner tilgængeligt indhold og værktøjer. Og noget indhold skjuler de bag en betalingsmur eller et eksklusivt medlemskab. I den tid, hvor “alle” troede, at the great reset blot var en konspirationsteori, lå der betydeligt mere ude på webstedet.

For kort tid siden, den 12. juli, fjernede de netop en vigtig artikel skrevet af Sri Lankas premierminister Ranil Wickremesinghe, der lød: “Sådan vil jeg gøre mit land rigt inden 2025.” [2] Hvis du ikke forventede, at de ville fjerne artiklen og ikke gemte den på forhånd, kan du finde den med web.archive. [3] Om WEF fjernede den oplysende artikel på grund af det, der nu sker i Sri Lanka, eller fordi folk begyndte at dele artiklen, kan man så overveje.

weforum.org

WEF har en utrolig rig hjemmeside, som de konstant justerer ved at tilføje eller fjerne funktioner, links og artikler. Der er også en separat WEF podcast og youtube kanal. Forummet har tre typer af medlemskaber. En offentlig, som er gratis, en premium som koster 30 euro om måneden og en pro, som koster 90 euro om måneden. Tidligere kunne man abonnere på specifikke opdateringer omkring the Great Reset for 30 euro om måneden, men den funktion er nu væk eller skjult.

Hjemmesiden er opdelt i flere sektioner med forummet som hovedside og undersider / fora som: Strategic Intelligence [4], UpLink [5], Global Shapers [6], Young Global Leaders [7], Schwab Foundation for Social Entrepreneurship [8], Center for den fjerde industrielle revolution [9], New Champions [10].

weforum.org er et meget omfattende netsted, som det vil tage måneder for at gennemgå det hele.

Agenda

Selve hovedforummet har flere undersider og funktioner, men jeg vil fremhæve “Dagsordensartikler”. [11] Det er her, artiklen med Sri Lankas premierminister tidligere blev fundet. Denne underside har sin egen søgefunktion med filter, som kan filtrere tre kategorier: tema, branche eller land. Så man kan sagtens finde andre artikler om Sri Lanka, eller andre eksempler som Norge, metaverse, COVID-19, bank- eller fødevareindustrien. Jeg vil gerne fremhæve en artikel af Espen Barth Eide og Anja Kaspersen om kunstig intelligens, krigsførelse og den fjerde industrielle revolution: “10 trends for fremtidens krigsførelse”. [12]

Denne artikel demonstrerer og illustrerer Klaus Schwabs dedikation, den fjerde industrielle revolution, WEF’s visioner og syn på menneskeheden. Jeg anbefaler, at du klikker på alle blå links i artiklen for at få en bredere indsigt i tankesættet.

Artiklerne er udtalelser samt analyser skrevet af medlemmer og tilhængere af WEF. Ofte meget rige eller magtfulde mennesker, som f.eks. premierministre. Hjemmesiden har en komplet liste over alle forfattere/bidragsydere, hvor du finder flere fra Norge. [13] Artiklerne repræsenterer Agendaen, som navnet antyder, men bør ikke forveksles med for eksempel Davos-manifestet eller The Great Reset, som er mere specifik. The Great Reset’s selvstændige underside er fjernet eller skjult, men man kan finde Davos-manifestet ved at gå til “our mission”. [14]

– Jeg håber bare, at ingen vil bruge det imod mig.

Den mest berømte Agenda-artikel hedder “Here’s how life could change in my city by the year 2030” [15] og er skrevet i 2016 af Ida Auken, medlem af det danske Folketing. [16] Siden 2016 har den hovedsageligt cirkuleret på sociale medier med kommentarer som” det står på WEF’s egen side!” eller “WEF siger det ligeud”. Da opmærksomheden omkring artiklen kun voksede og voksede, valgte WEF at fjerne artiklen fra hjemmesiden.

Artiklen indledes med: “Velkommen til år 2030. Velkommen til min by – eller skal jeg sige “vores by”. Jeg ejer ikke noget. Jeg ejer ikke en bil. Jeg ejer ikke et hus. Jeg ejer ingen apparater eller tøj.” Og slutter med: “En gang imellem bliver jeg irriteret over, at jeg ikke har noget reelt privatliv. Der er ingen steder, jeg kan gå hen uden at blive registreret. Jeg ved, at et eller andet sted er alt, hvad jeg gør, tænker og drømmer om, registreret. Jeg håber bare, at ingen vil bruge det imod mig. Før WEF slettede artiklen [17], linkede den til Davos-mødet i 2017 og sessionen: “What If: Privacy Becomes a Luxury Good?” [18]

Faktatjek

Faktatjekkere har forsøgt at “forklare” konspirationsteoretikere, at der er forskel på, hvad Ida skriver, og hvad der er WEF’s officielle holdning eller vision. Men de overser med vilje, at artiklen er en dagsordensartikel, og at WEF i november 2016, samme år og måned som artiklen med Ida, kom med en video kaldet: “8 forudsigelser for 2030”. Hvor forudsigelse 1 er: “Du vil ikke eje noget, og det vil gøre dig lykkeligere.” [19] Den blev også fjernet fra hjemmesiden i 2020, samme år og måned som Ida’s artikel.

Men da WEF er meget stolte af disse forudsigelser, vil de ikke helt fjerne dem fra hjemmesiden. Der er stadig en artikel fra november 2016, skrevet af WEF’s “Global Council of The Future”! [19] kaldet: “8 predictions for the world in 2030” og er påfaldende lig indholdet i videoer og slettede artikler. [20] Ida’s artikel og artiklen fra WEF’s globale fremtidsråd blev begge offentliggjort samme dag, den 12. november 2016, og videoen blev offentliggjort på twitter den 18. november 2016.

Strategic Intelligence

WEF har også en slags interaktiv side med “kort”, hvor vi kan se, hvordan tingene hænger sammen. [4] Premium- og pro-medlemskab giver adgang til betydeligt flere funktioner end den offentlige. Der er kort til de fleste emner inden for sundhed, teknologi, politik, etik, økonomi og ideologi. WEF beskriver kortene som følger: “Transformationskort kan hjælpe dig med at udforske og forstå forholdet mellem forskellige økonomier, industrier og globale problemer. Det er en dynamisk måde at udforske de transformationskræfter, der er forbundet med et tema.”

På mange måder er disse kort mere oplysende end de fleste andre sider eller funktioner på hjemmesiden. Tidligere havde The Great Reset også sit eget “transformationskort” der var tilgængelig for alle, det er nu blevet fjernet eller skjult. Men kortet over den fjerde industrielle revolution er stadig tilgængeligt og vil give rigelig indsigt i The Great Reset. [21] (Offentligt medlemskab åbner for meget af kortmenuen).

The Great Reset

Udtrykket “The Great Reset” er stort set blevet fjernet fra menuerne på hjemmesiden. Som om det var en forkludret PR-kampagne. Så det er ikke så strømlinet som før at finde ud af, hvad The Great Reset egentlig handler om. Men det betyder ikke, at de har fjernet alt om The Great Reset, eller hvad de vil opnå med det. Ved at brug hjemmesidens egen søgefunktion fås 5870 resultater, hvis du søger på The Great Reset. [22] Og ved at starte fra toppen og læse de 20 bedste hits, får du en grundig introduktion til The Great Reset.

Eller man kan gøre som de fleste statsoverhoveder på Jorden nemlig at læse Klaus Schwab’s bog: Covid-19: The Great Reset. [23]

Det ser ud til, at Klaus har verdens hurtigste pen og forlægger, siden han formåede at skrive, redigere og udgive en bog om COVID-19 allerede den 9. juli 2020!

Hvis man ser på bogens forside, bemærker man, at han bruger karakteren: kolon mellem COVID-19 og The Great Reset. [24]

Bogen har sin egen præsentationsside med video på hjemmesiden. [25] Da alle statsoverhoveder fik bogen gratis, burde vi også være i stand til at læse disse kloge og profetiske ord, som vores valgte repræsentanter har fortærer råt. [26]

Viden er ikke farlig

Der er forskel på at fortælle nogen, hvad der er rigtigt og forkert, eller at opmuntre dem til at danne deres egen mening. Der er forskel på at fortælle nogen, hvad de skal tænke, mene, se eller læse, eller opmuntre dem til at tænke, mene, se og læse. Ved at stille spørgsmål og undersøge finder du svar og får viden. Lad ikke nogen mobbe dig væk fra at bruge søgemaskiner eller videodelingsplatforme. Der er en vigtig forskel på at vælge, hvad du læser og ser, og at tænde eller åbne en avis. Selvindsats er vigtig for at forbedre din viden, forståelse og visdom. At være en passiv modtager af information gør os kun programmerbare.

Jorden bliver ikke en doughnut; flad, rund og hul, fordi man ser og læser kilder, der ikke er godkendt af Ministeriet for Sandhed.

Ved selv at gå gennem WEF’s hjemmeside kan du få en bedre forståelse og danne dine egne meninger.

Så spørgsmålet er egentlig, om World Economic Forum virker mere interessant end kendissladder eller den seneste episode af gården!

Kilder til del 1:

[1] https://steigan.no/2016/01/monopolkapitalens-verdenskongress/
[2] https://www.weforum.org/agenda/2018/08/this-is-how-we-will-make-sri-lanka-rich-by-2025/
[3] https://web.archive.org/web/20220710095906/https://www.weforum.org/agenda/2018/08/this-is-how-we-will-make-sri-lanka-rich-by-2025/
[4] https://intelligence.weforum.org
[5] https://uplink.weforum.org/uplink/s/
[6] https://www.globalshapers.org
[7] https://www.younggloballeaders.org
[8] https://www.schwabfound.org
[9] https://www.weforum.org/centre-for-the-fourth-industrial-revolution
[10] https://www.weforum.org/about/new-champions
[11] https://www.weforum.org/agenda
[12] https://www.weforum.org/agenda/2016/11/the-4th-industrial-revolution-and-international-security/
[13] https://www.weforum.org/agenda/authors/
[14] https://www.weforum.org/the-davos-manifesto/manifesto
[15] https://medium.com/world-economic-forum/welcome-to-2030-i-own-nothing-have-no-privacy-and-life-has-never-been-better-ee2eed62f710
[16] https://www.socialdemokratiet.dk/politikere/ida-auken/
[17] https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/
[18] https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2017/sessions/what-if-privacy-becomes-a-luxury-good-davos-2017
[19] https://rumble.com/vz2i87-wef-8-predictions-for-the-world-in-2030.html
[20] https://www.weforum.org/agenda/2016/11/8-predictions-for-the-world-in-2030/
[21] https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb0000001RIhBEAW?tab=publications
[22] https://www.weforum.org/search?query=the+great+reset
[23] https://www.amazon.com/dp/2940631123
[24] https://en.wikipedia.org/wiki/Colon_ tegnsætning
[25] https://www.weforum.org/agenda/2020/07/covid-19-the-great-reset/
[26] https://carterheavyindustries.files.wordpress.com/2020/12/covid-19_-the-great-reset-klaus-schwab.pdf

Del 2: En håndfuld selskaber

Ejendom

Ejerskab er mere kompliceret, end vi kan lide at tro, men de fleste af os ser ejendom som noget, vi har købt, modtaget eller arvet. Fra genstande til jord. Vi har konkret ejendom som vores egen krop og abstrakt ejendom som intellektuel ejendom. Man kan endda eje luftrum, og der er hypotetiske/potentielle fremtidige ejerskaber. Er der gæld/lån på en genstand, eller grund, siger vi gerne, at det er vores, men vi ved, at banken i praksis ejer den relevante procentdel. Og gæld er den mest effektive form for ejendom på jorden, og du kan købe den, få den og arve den

Sådan kan du klassificere alt på Jorden. Alle genstande, al jord, alle ressourcer, al produktion, alle rettigheder, al gæld og al intellektuel ejendomsret.

147 selskaber

I 2011 skrev tre systemteoretikere ved det schweiziske føderale institut for teknologi, Zürich, en rapport og et kort over de fleste store virksomheder på Jorden: “The network of global corporate control“. [1] [2]

ETH Zürich (Swiss Federal Institute of Technology) blev grundlagt af den schweiziske føderale regering i 1854 og fokuserer primært på videnskab, teknologi, teknik og matematik. [3]

Denne rapport viser, at der er en kerne på 147 selskaber, som ejer det meste af jorden gennem direkte kontrol eller forbindelser til hinanden og andre selskaber.

147 multinationale selskaber er så tæt forbundet, at de udgør en megastruktur, der kontrollerer 40% af de store selskabers kapital.

Hvordan verdens selskaber er forbundet eller har forskellige former for bånd til hinanden, blev oprindeligt overset til fordel for nyheden om de 147.

Da rapporten kom ud, sagde mange økonomer, at det var det første forsøg, som de kendte til, der forsøgte at kortlægge “Global Corporate Control”. Og rapporten startede en ny disciplin og interesse. Og de grådige, der ville højere op i den økonomiske pyramidestruktur, spekulerede på, hvordan de kunne blive nr. 148.

4 selskaber

Kort efter at den schweiziske rapport udkom, skrev Brendan Coffey [4] en artikel i Forbes, [5] hvori han analyserer alle de investeringsforeninger i verden, som ifølge ICI i 2011 var på 24,7 billioner dollars [6], og konkluderer. at der blot er fire virksomheder, der “ejer alt på jorden”.

Han skriver: “Det betyder, at den reelle magt til at kontrollere verden ligger hos fire virksomheder: McGraw-Hill, som ejer Standard & Poor’s, Northwestern Mutual, som ejer Russell Investments, hvis indeksarm driver benchmark Russell 1000 og Russell 3000, CME Group som ejer 90 % af Dow Jones-indeksene, og Barclay’s, som overtog Lehman Brothers og Lehman Aggregate Bond Index, det dominerende verdensobligationsfondsindeks. Tilsammen dominerer disse fire firmaer indekseringens verden. Og det betyder til gengæld, at de har reel kontrol over verdens penge.”

2 selskaber

Men det var i 2011. Så hvem ejer disse fire virksomheder i dag?

Mcgraw-Hill hedder nu S&P Global. [7] Og Vanguard og Blackrock har den største procentdel ejerskab. [8]

– Northwestern Mutual, [9] Blackrock og Vanguard har de fleste aktier og den højeste markedsværdi. [10]

– CMC Group, som er verdens største børs for finansielle derivater. [11] Blackrock og Vanguard er de næst- og tredjestørste ejere. [12]

Barclay’s, som den norske oliefond har aktier i. [13] Blackguard og Vanguard er henholdsvis syvende og fjerdestørste ejere. [14]

Hvis du går til indekset Mutual Fund [15], vil du se, at Blackrock [16] og Vanguard [17] troner på toppen af ​​verden. Og går man hele top hundrede igennem, finder man ejerskab og andre sammenhænge mellem selskaberne. Det kan gøres ved at krydstjekke alle bestyrelsesmedlemmer og alle aktiebesiddelser, hvilket jeg anbefaler til dem der har tid.

Altså fra 147 selskaber ned til 4 ned til 2. Så få som to virksomheder “ejer det meste af jorden.”

Blackrock og Vanguard

Og hvem ejer Blackrock og Vanguard? De ejer hinanden, og de ejer dele af de fleste af selskaber under dem. Langt de fleste mennesker kender ikke engang til disse selskaber, der ejer næsten alt på jorden. Siden de blev grundlagt, er de gået under radaren for de fleste mennesker uden for den finansielle verden. Blackrock er blevet bedre kendt i de senere år, og der er lavet artikler og dokumentarer om dem. (Vanguard går stadig hovedsageligt under radaren.)

Jeg vil anbefale tre dokumentarfilm som er lavet ud fra forskellige vinkler og kan findes på forskellige videodelingsplatforme.

1. This company owns the world (and it’s our fault) – BlackRock. [18]
2. Larry Fink – The Most Powerful Man in Finance. [19]
3. BlackRock: The Company that Owns the World.[20]

Og jeg vil anbefale fem artikler

1. With $20 trillion between them, Blackrock and Vanguard could own almost everything by 2028 – Financial Post. [21]
2. How a Company Called BlackRock Shapes Your News, Your Life, Our Future – The Common Reader. [22]
3. There is more to Blackrock the you might imagine – F. William Engdahl.[23] Norsk versjon: [24]
4. BlackRock og Vanguard vil sikre seg nesten total kontroll over matproduksjonen i USA – Natural News.[25] Norsk versjon: [26]
5. BlackRock CEO Larry Fink Says Russia-Ukraine War Is Upending World Order And Will End Globalization – Forbes.[27]

Du finder også mange gode norske artikler ved at skrive Blackrock eller Vanguard i søgefeltet i steigan.no

Bånd til WEF?

Det er ikke svært at finde bånd mellem Blackrock/Vaanguard og World Economic Forum. Der er sponsorater, finansiering, partnerskaber og direkte samarbejde om WEF’s visioner. Larry Fink, Blackrock, er en stor tilhænger af Klaus Schwab og hans “interessentkapitalisme”. [28] Han sidder i WEF’s bestyrelse [29], og Blackrock er den officielle partner. [30] Vanguard er det betydeligt vanskeligere at finde oplysninger om, og det gælder for alle typer information. Flere af de selskaber, Vanguard ejer, har partnerskaber med WEF, som Blackrock, men Vanguard selv har kun ét partnerskab med WEF, som jeg kan finde. Vanguard er et af 23 stiftende medlemmer af WEF’s Global Parity Alliance. [31] [32] Alle de 22 andre stiftende medlemmer er på listen over officielle partnere i WEF, men Vanguard findes ikke nogen steder på WEF’s websted.

Bånd til medierne?

Som vi kan se, er der to selskaber, der ejer størstedelen af de fire største selskaber og dermed også kernen i de 147. Og blandt alle disse virksomheder er selvfølgelig medievirksomheder. Balckrock og Vanguard er ligeglade med højre eller venstre, konkurrence eller hvilket land. De har ejerskab i næsten alt.

For omkring ti år siden udtalte flere artikler delt på sociale medier, at kun seks mediegiganter ejede 90% af alt, hvad vi ser, læser og hører. [33] Det var GE, NewsCorp, Disney, Viacom, Time Warner og CBS. I dag har der været en del omplaceringer, opkøb og navnebytte, og Blackrock/Vanguard har større aktiver end for ti år siden.

The Future of Media: Truth, Privacy and Power er et unikt partnerskab mellem Harvard Business School (HBS) og Harvards Institute for Quantitative Social Science (IQSS) med det formål at fremme forskning og identificere implementerbare løsninger til at afbalancere sandhed, privatliv og magt i mediebranchen. [34]

De har oprettet et indeks / database med US Mainstream Media Ownership. [35]

Denne database viser, at Blackrock og Vanguard tilsammen ejer:

– 18% af Fox.
– 16% af CBS, og derfor også af 60 Minutes.
– 13% af Comcast, der ejer NBC, MSNBC, CNBC og mediekoncernen Sky.
– 12% af CNN.
– 12% af Disney, som ejer ABC og Marvel.
– 14% af Gannett, som ejer mere end 250 Gannett dagblade plus USA Today.
– 10 procent af Sinclairs, som kontrollerer 72 procent af de amerikanske husstandes lokale tv.

Hvis vi ser nærmere på Paramount Global, som har købt CBS og MTV, så ejer Blackrock/Vanguard 19%. Men som man kan se, ejer de også 16% af CBS, og Paramount Global var tidligere Viacom. Opkøbene og fusionerne startede allerede med Gutenberg, men i dag er det i praksis et monopol.

Hvis dette har interesse, kan du selv tjekke det ved hjælp af Harvards database, økonomi/aktie sider og andre artikler som f.eks.:

– Who owns the news? The 25 CEOs that control the world’s biggest news outlets. [36]
– Top 10 Largest Media Companies in the World by Revenue 2020, Biggest Media Companies. [37]
– The World’s Top Media Companies. [38] 

Bånd til medicinalindustrien?

Vi skal vende tilbage til ETH Zürich [3] og et samarbejde med Faculty of Business and Economics (FEB); Det Tyske Institut for Økonomisk Forskning (DIW Berlin) [39] og Barcelona School of Economics. [40]

I november 2020 skrev en fra hver af disse institutioner sammen en rapport om, hvem der ejer medicinalindustrien: “Common Ownership in the US Pharmaceutical Industry: A Network Analysis”. [41]

Denne rapport nævner Blackrock og Vanguard oftere end deres egen hjemmeside. De har normalt flest aktier i de fleste medicinalvirksomheder. Men det er væsentligt værre, for de ejer også alle konkurrerende virksomheder og skaber et effektivt monopol. Den rapport skal læses!

“Investorernes andele i flere virksomheder giver anledning til det, der kaldes “fælles ejerskab”. Fælles ejerskab er udbredt i den amerikanske medicinalindustri. I 2014 var for eksempel den største investor i de tre største medicinalvirksomheder (Johnson & Johnson, Merck &Co og Pfizer) den samme (BlackRock). Dette er reglen, ikke undtagelsen. Disse tre medicinalvirksomheder deler andre store institutionelle investorer og er således forbundet med hinanden såvel som med en række andre medicinalvirksomheder gennem såkaldte “fælles ejerskabsforbindelser“... Fælles ejerskab mellem medicinalvirksomheder kan have store konsekvenser for konkurrence og innovation i denne vigtige industri“.

Det skal nævnes, at Vanguard af en eller anden grund laver sine egne medicinske studier:
“The risk of cognitive decline: Investors’ perception and preparation”! [42]

Kan det blive værre?

Ja, det kan det. Tidligere i 2020 blev en rapport fra Centre for Research on Multinational Corporations offentliggjort. [43] I rapporten hedder det: “The financialisation of Big Pharma”. [44] Det drejer sig om, hvordan man maksimerer udbetalinger til aktionærer på bekostning af at foretage produktive investeringer, der kan gavne den generelle befolkning.

Og rapporten viser, hvordan medicinalindustrien skiller sig meget ud fra andre industrier, og at de betalinger, aktionærerne modtager fra medicinalindustrien, er flere hundrede procent højere end andre industrier.

For at bane vejen for, at medicinalvirksomheder kan foretage så store aktionærbetalinger, er væsentlige investeringer ikke steget, men prisen på lægemidler er steget eksponentielt. Prissætning af medicin til så høje priser med det ene formål at maksimere aktionærværdien er uforsvarlig, især i forbindelse med et aldrende samfund og øgede totale sundhedsudgifter rundt om i verden. Kort sagt, vores samfund har ikke råd til Big Pharmas private fordele.”

Bondeoprøret

Der er flere, der mener, at WEF og Agenda-banden bare vil have landmændene til at forurene mindre. At køerne skal lære at prutte mindre. Men overser dermed, at hverken WEF eller staterne vil lette industrielt økologisk landbrug eller give nogle af milliarderne til at sikre mad af god kvalitet og etisk dyrehold. Nej, de smider skatter, sanktioner og gebyrer ind, indtil landmændene går konkurs eller giver op. De, der ikke kan se, at det er et forsøg på at skabe et nyt monopol, er blinde.

“Cirkulær økonomi”

Disse selskaber giver sammen med fonde og organisationer som Bill og Melinda Gates Foundation, GAVI, WEF, WTO, WHO, IMF amt Verdensbanken hinanden penge, indgår aftaler, finansierer hinandens projekter, finansierer hinandens velgørende organisationer, deltager i de samme møder, er medlemmer af de samme klubber, sidder i hinandens bestyrelser, har aktier i hinandens virksomheder, deler den samme immunitet, deler de samme rettigheder og gifter sig med hinandens familier langt oftere, end man skulle tro. De danner deres egen kerne med deres egen økonomi og deres egne love. De har monopol på stort set alt i vores liv, herunder livskvalitet. De har uudtømmelige ressourcer gennem nationernes “fælles kasser”. (Det ville være interessant at finde ud af, hvor mange af dem der rent faktisk betaler skat.) De bliver stadig rigere og klapper sig selv på skuldrene, når de giver sig selv eller hinanden store summer. Og vi står uden for denne cirkel og skændes om illusionen og krummerne.

Korruptionen er på et niveau, som det er svært at tage ind, og jeg har ikke engang talt om båndene til fødevareindustrien og våbenindustrien.

Når de siger, at de ønsker en cirkulær økonomi, skal man huske på, hvad det egentlig betyder.

“Politics: “Poli” a Latin word meaning «many» and «tics» meaning «bloodsucking creatures”.   – Robin Williams

Kilder til del 2:

[1] https://financialpost.com/news/the-147-companies-that-control-everything
[2] https://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1107/1107.5728v2.pdf 
[3] https://ethz.ch/en.html
[4] https://www.forbes.com/sites/brendancoffey/?sh=6a10e85c5439
[5] https://www.forbes.com/sites/brendancoffey/2011/10/26/the-four-companies-that-control-the-147-companies-that-own-everything/?sh=4950255e685b
[6] https://www.ici.org/doc-server/pdf%3A2011_factbook.pdf
[7] https://en.wikipedia.org/wiki/S%26P_Global
[8] https://www.wallstreetzen.com/stocks/us/nyse/spgi/ownership
[9] https://en.wikipedia.org/wiki/Northwestern_Mutual
[10] https://www.marketbeat.com/stocks/NASDAQ/NWE/institutional-ownership/
[11] https://en.wikipedia.org/wiki/CME_Group#cite_note-3
[12] https://www.wallstreetzen.com/stocks/us/nasdaq/cme/ownership
[13] https://en.wikipedia.org/wiki/Barclays
[14] https://www.marketscreener.com/quote/stock/BARCLAYS-PLC-9583556/company/
[15] https://mutualfunddirectory.org/latest-directory-ranking-here/
[16] https://en.wikipedia.org/wiki/BlackRock
[17] https://en.wikipedia.org/wiki/The_Vanguard_Group
[18] www.youtube.com/watch?v=ghP7kImI9WM
[19] www.youtube.com/watch?v=ZO8XGmUA0bM
[20] www.youtube.com/watch?v=1n4zkdfKUAE
[21] https://financialpost.com/investing/a-20-trillion-blackrock-vanguard-duopoly-is-investings-future
[22] https://commonreader.wustl.edu/how-a-company-called-blackrock-shapes-your-news-your-life-our-future/
[23] http://www.williamengdahl.com/englishNEO18June2021.php
[24] https://derimot.no/det-er-her-den-reelle-makten-sitter-tette-forbindelser-mellom-statsledere-og-finanstopper/
[25] https://www.naturalnews.com/2022-05-01-blackrock-vanguard-controlling-america-centralized-food-production.html#
[26] https://steigan.no/2022/05/blackrock-og-vanguard-vil-sikre-seg-nesten-total-kontroll-over-matproduksjonen-i-usa/
[27] https://www.forbes.com/sites/sergeiklebnikov/2022/03/24/blackrock-ceo-larry-fink-says-russia-ukraine-war-is-upending-world-order-and-will-end-globalization/?sh=106b964f57eb
[28] https://www.forbes.com/sites/siladityaray/2022/01/18/blackrocks-larry-fink-defends-stakeholder-capitalism-in-annual-letter-to-ceos/?sh=40ac117518ac
[29] https://www.weforum.org/press/2019/08/world-economic-forum-appoints-new-members-to-board-of-trustees/
[30]  https://www.weforum.org/partners#search
[31] https://corporate.vanguard.com/content/corporatesite/us/en/corp/articles/vanguard-joins-global-parity-alliance.html
[32] https://corporate.vanguard.com/content/corporatesite/us/en/corp/articles/vanguard-joins-global-parity-alliance.html
[33] https://www.businessinsider.com/these-6-corporations-control-90-of-the-media-in-america-2012-6?op=1&r=US&IR=T
[34] https://projects.iq.harvard.edu/futureofmedia/about
[35] https://projects.iq.harvard.edu/files/futureofmedia/files/us_media_ownership_may_2021.pdf[36] https://www.addictivetips.com/news/who-owns-the-news/
[37] https://blog.bizvibe.com/blog/largest-media-companies-world
[38] https://www.investopedia.com/stock-analysis/021815/worlds-top-ten-media-companies-dis-cmcsa-fox.aspx
[39] https://www.rug.nl/feb/?lang=en
[40] https://bse.eu/people/banal-estanol-albert
[41] https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3738575
[42] https://corporate.vanguard.com/content/dam/corp/research/pdf/The-risk-of-cognitive-decline-Investors-perception-and-preparation-US-ISGRCD_082021_Online.pdf
[43] https://www.somo.nl
[44] https://www.somo.nl/nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/04/Rapport-The-financialisation-of-Big-Pharma-def.pdf

Klaus Schwab med en flok af dem, han kalder Young Global Leaders, men det betyder måske ikke så meget, at både Xi Jinping og Vladimir Putin er på listen. For andre betyder det derimod meget.

Del 3. Personerne, der er forbundet med milliardærernes klub i Davos.

Young Global Leaders

World Economic Forums “Young Global Leaders” (YGL) bliver ofte omtalt, men det er ikke let at sige præcis, hvad YGL er. Hjemmesiden beskriver selv YGL som følger:

“Efter en transformerende personlig og professionel rejse som ung global leder inviteres vores medlemmer til at deltage i YGL Alumni Community”. [1]

Det er en klub for de inviterede, med et ekstremt vagt grundlag for invitationen. Hvad YGL virkelig er, kan måske bedst beskrives ved et tidligere navn, der gik under: “Global Leaders for Tomorrow”. Klaus Schwab tager de unge og lovende under sine vinger og giver dem en “uddannelse” og ideologi. Men der er forskel på, hvem WEF betragter som YGL, og hvem der rent faktisk bliver en del af fællesskabet og medlem af klubben. Der er nogle, der næppe ved, at de er på listen, mens andre er totalt dedikerede og loyale over for Klaus Schwab og WEF’s vision for fremtiden. Der er omkring 1.300 officielle medlemmer, og Norge har flest pr. indbygger. Du finder ikke alle på WEF’s hjemmeside eller på YGL’s undersider, men de fleste. Og blandt de dedikerede er de yderst berømte figurer som Frankrigs Macron, Belgiens De Croo, Canadas Trudeau, New Zealands Arden og Hollands Rutte.

Fra Norge finder du den dedikerede kronprins Haakon, Johann Koss, Gunhild Stordalen, Hadia Tajik, Anja Kaspersen, Børge Brende, Espen Barth Eide og Erna Solberg. Mange af disse er over 38 år og er derfor ikke teknisk unge globale ledere, men blot medlem af globale ledere alumner. Og selvom de alle “arbejder” for WEF, er der flere nordmænd, der faktisk er ansat hos WEF og har en officiel stilling.

Norske medlemmer

Her kan vi tilføje de angivne danske medlemmer: Ida Auken, medlem af Folketinget; Lars Jannick Johansen, Founder and Managing Partner, Den Sociale Kapitalfond, James R. Lee, Chairman and Managing Partner, Lee & Partners; Henrik Lind, Founder and Chief Executive Officer, Lind Invest; Mette Lykke, Chief Executive Officer, Too Good To Go; Marion Poetz, Associate Professor, Copenhagen Business School; Jens Martin Skibsted, Partner, Manyone A/S og Lea Wermelin, Miljøminister.

Danske medlemmer

steigan.no artikel: World Economic Forums “Young Global Leaders” afsløret, findes yderligere information om YGL samt en video med kronprins Haakon, hvor han kort forklarer om Unge Globale Ledere, og hvordan de “redesigner vores verden”. [2]

The Global Shapers Community

Global Shapers Community er født ud af World Economic Forum og er et netværk af inspirerende unge under 30 år, der arbejder sammen om at tackle lokale, regionale og globale udfordringer. Med mere end 14.000 medlemmer spænder Global Shapers Community over 456 bybaserede knudepunkter i 150 lande.

På deres hjemmeside fremgår det videre:

I hver by organiserer teams af Shapers sig selv for at skabe projekter, der imødekommer behovene i deres samfund. Projekterne spænder vidt – fra at reagere på katastrofer og bekæmpe fattigdom til at bekæmpe klimaændringer og opbygge inkluderende samfund. Shapers er forskellige i ekspertise, uddannelse, indkomst, arv og identitet, men er forenet af deres ønske om at skabe forandring.

På siden fremgår dette citat fra Justin Trudeau, Canadas premierminister:

“Ved at holde en meningsfuld dialog viser vi verden, at disse unge mennesker forstår, som Canada gør, at pluralisme er nøglen til at opbygge modstandsdygtige, selvsikre nationer rundt om i verden.

Når man ser på Canadas ekstreme håndtering af corona situationen må det siges at ordet pluralisme her har fået en sin helt særlige betydning.

Et af hubbeme eller knudepunkterne er Copenhagen Hub.

Medlemslisten fremgår her med ialt 36 medlemmer. Kuratorer for gruppen er hhv. Benjamin Schenkel og Lahiru Elvitigala. Øvrige medlemmer er: Chiara Aricò, Alexandra Ciobotaru, Yohanna Gustafsson, Ainoa Pubill, Neel Tamhane, María Ximena Michemberg Conti, Nicklas Borgen, Justyna Bekier, Ella Rytsölä, Christian Bøgelund, Camilla Cloëtta Falkenberg, Ana Andonovska, Jan Carbonell, Andrea De Cicco Nardone (Bosat i Rom), Rabia Humaira Raja, Sofie Winge-Petersen, Sofia Stærmose Hardt, Chenai Elizabeth Muchena (Bosat i Bruxelles), Dina Lingås, Emil Bender Lassen, Hannibal Herforth, Jonas Sylvester Kaspersen, Kelsie Schmit, Larissa Versloot (Bosat i Amsterdam), Line Kolling, Mathias Ahrensburg Stenkilde, Nathan Rietzler, Moritz Hartmann, Tinne Amalie Damgaard Nissen, Nima Sophia Tisdall, Danna Zhang, Valentin Hjarsø Dybkjær, Safaa Ahmed Bilal og Nermeen Ghoniem.

Som det fremgår alle med et kæmpenetværk på LinkedIn.
(Afsnittet her er tilføjet af Videnscentret)

Ikke folkevalgte repræsentanter

Det er vigtigt at påpege, at de fleste af Schwab-disciple ikke er valgte repræsentanter. Som i f.eks. WHO, CDC, FHI, WTO, IMF og Verdensbanken. Der er flere i WEF, der er siddende folkevalgte og flere, der er tidligere folkevalgte, men de udgør mindretallet. Og hvem der er de mest magtfulde af de folkevalgte politikere og milliardærer/industribaroner/Klaus Schwab er en interessant diskussion i sig selv.

Vi kan godt lide at tro, at vi har folkestyre. For uden en eller anden form for folkestyre har vi diktatur. Men der er stærke kræfter, der styrer politik, økonomi, nyheder, underholdning, uddannelse, sundhed og vores liv, der langt fra er valgt. Og Bill Gates og Klaus Schwab står højt på den liste.

Heldigvis bliver det mere og mere kendt, hvordan YGL eller dedikerede WEF-disciple infiltrerer regeringer verden over. Før var det totalt tabu at tale om, på samme måde som man ikke kan tale om, at 95 % af stortingspolitikerne er medlemmer af Europabevægelsen, og hvad denne skyggeregering går ud på.

Mediekorruption og løgne

Og det er dumt, at der ikke må tales om det her. Medierne sidestiller det med konspirationsteorier, som om konspirationer og korruption ikke eksisterer.

Eller som om der ikke er nogen kræfter, der er stærke nok til at diktere vores folkevalgte.

En stor del af korruptionen og den kriminelle aktivitet fejes ind under gulvtæppet, når konspirationer sidestilles med Bigfoot.

Det er næsten tabubelagt at tale om Pfizers kriminelle historie, [3] eller hvordan nogle medicinalvirksomheder har taget flere liv, end de fleste mafiaorganisationer tilsammen har. Det betyder selvfølgelig noget, når alle presses til at tage deres seneste eksperimentelle produkt. Men de gamle medier vil næppe røre ved sagen, og flere journalister og læger har mistet deres job i forsøget på at rapportere om det.

Hvor mange læsere kender til LIBOR-skandalen eller dens betydning? [4] Og hvorfor ved du ikke noget om det eller blot lidt mere om det? Hvorfor blev det kaldt Lewinsky-skandalen og ikke Clinton-skandalen? Hvor mange kender til både Bill Clinton og Bill Gates’ bånd til Jeffrey Epstein? Hvor mange kender til alle de fremtrædende nordmænd, der har bånd til pædofili-tsaren Epstein? Hvorfor så hele verden retssagen mellem Depp/Heard-parret, men kunne ikke se Maxwells sag? Og hvilken sag er i folkets interesse?

Det er hævet over enhver tvivl, at medierne beskytter og dækker over de rigeste og mest magtfulde af os, valgte eller ej. Og afsløringerne afvises og latterliggøres som konspirationsteorier, misinformation, højreekstremistiske eller radikale.

Folkevalgte i Canada, Argentina og Frankrig

Canada, Argentina og Frankrig er lande, der illustrerer WEF’s magt over nationer og deres folkevalgte. I 2017 holdt Klaus Schwab et foredrag [5] for John F. Kennedy School of Government. [6] Harvard Kennedy er den skole, hvor udvalgte YGL sendes til en “lederuddannelse” og Schwab Fellow. [7] [8]

I dette foredrag siger Schwab følgende:

“…det er denne idé at integrere unge ledere som en del af World Economic Forum i mange år. Og jeg må sige, at når jeg nu nævnte navne som fru Merkel, selv Vladimir Putin, og så videre, har de alle været unge globale ledere af World Economic Forum. Men hvad vi er meget stolte af nu, den unge generation som premierminister Trudeau, Argentinas præsident, og så videre, at vi trænger ind i regeringerne…….og jeg ved, at halvdelen af ​​hans kabinet (Trudeau) eller endda mere end halvdelen af hans kabinet er faktisk Young Global Leaders of the World Economic Form…… Det er sandt i Argentina, og det er sandt i Frankrig nu.”

Man kan se denne erklæring på videodelingsplatforme i en kort version [9] eller hele forelæsninger med transkription. [10]

Folkevalgte i Holland og New Zealand

I Holland, 2021, spørger en ung nylig repræsentant premierminister Mark Rutte til hans takkebrev til Klaus Schwab for hans bog: COVID-19: The Great Reset”. I takkebrevet beskriver Rutte bogen som: “en håbefuld analyse for en bedre fremtid.” Rutte vil ikke svare og forsøger at vildlede forsamlingen ved at kalde spørgsmålet for en konspirationsteori, men bliver hurtigt taget i at lyve. [11]

Desuden afslørede dokumenter opnået gennem en anmodning om informationsfrihed, at den hollandske regering arbejder sammen med World Economic Forum (WEF) for at gennemføre The Great Reset. [12] [13]

Den samme anmodning om informationsfrihed blev fremsat i New Zealand, og selektiv korrespondance mellem Klaus og Jacinda Ardern blev frigivet. I disse breve beskriver Ardern sit forhold og sin støtte til WEF. [14]

Storbritannien

Da Boris havde indgivet sin afsked, skulle Storbritannien have en ny premierminister. Og alle kandidater var WEF-disciple. Rishi Sunak er YGL og dedikeret til WEF. [15] (Sunak er nu blevet premierminister) Penny Mordaunt, [16] er den eneste kandidat, der vagt forsøger ikke at fremstå som en WEF-globalist. Liz Truss er også dedikeret til WEF og Klaus Schwab. [17] Da det stod mellem Rashi og Liz, slettede WEF alle oplysninger om dem fra sin hjemmeside.

Regnbue nål

En af de mærkelige ting, vi fik oplevede i foråret 2020, var, at alle dedikeret til Agenda 2030 brugte pandemien til at identificere sig selv. Aldrig før eller siden har så mange politikere, sundhedstopfolk, bureaukrater, berømtheder og kongelige vist sig offentligt med jakkenålen til Agenda 2030. Og selvom mange undrede sig over, hvorfor lige nu og hvad Agenda 2030 har med COVID at gøre, blev det ikke behandlet i de norske medier.

Starten på pandemien var så sammenflettet med agenda 2030, og så mange mennesker brugte reversnålen samtidig, mens de talte om covid, at koordinering og planlægning bag stuntet blev indlysende. I sin sidste tale til FN valgte Erna Solberg at tale specifikt om covid og agenda 2030.[18]

Pandemien må ikke bekæmpes ved at svække demokratiet og krænke menneskerettighederne. Tværtimod er en tilgang baseret på demokrati, lighed og menneskerettigheder faktisk nøglen til at bekæmpe covid-19 og opfylde 2030-dagsordenen.”

Klaus Schwab

WEF’s grundlægger og formand er Klaus Schwab. [19] Wikipedia har opført ham som: “an evangelist for stakeholder capitalism”. [20] Grundlæggeren af Wikipedia Jimmy Wales er YGL og dedikeret til WEF, så hvis Klaus ikke kunne lide betegnelsen i Wikipedia, antager jeg, at den ikke ville være der. Udover at være mentor for de rigeste og mest magtfulde på jorden, kan Klaus godt lide at skrive bøger.

Han har indtil videre skrevet fem bøger, der på store områder handler om, hvordan han ser verden og sine løsninger på vores “problemer”.

Den fjerde industrielle revolution – 2016.[21]

Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution – 2018.[22] COVID-19: The Great Reset – 2020.[23] Stakeholder Capitalism: A Global Economy that Works for Progress, People and Planet – 2021.[24] The Great Narrative: For a Better Future – 2022.[25][26]

Det er Støres chef. (Jonas Gahr Støre er Norges statsminister siden 14. oktober 2021 samt leder for Arbejderpartiet.) Ursula von der Leyen er Støres chef, og Klaus er Ursulas chef.

Jeg anbefaler på det kraftigste at se så mange taler og foredrag med Klaus som muligt for en bedre forståelse af, hvad der sker på Jorden og hvorfor. Der er mange videoer derude på forskellige platforme. Og der er endda en Best Of Klaus Schwab. [22]

Yuval Noah Harari

Men hvis du er mere interesseret i, hvad der skal ske på Jorden, og hvorfor, bør du også se interviews og taler med Yuval Noah Harari. Selvom mange af vores journalister, redaktører, folkevalgte, politbureauer, bureaukrater, milliardærer, industrifolk og kongelige ser Klaus Schwab som en Messias, betyder det ikke, at Klaus ikke selv søger råd hos nogen. Og Yuval er den vigtigste rådgiver for Klaus.

Yuval Noah Harari

Yuval er bedst kendt som forfatter og historiker, men er ekspert på alt. [23] Og de, der spekulerer på, hvad transhumanisme er, bør blive fortrolige med Yuvals arbejde.

Yuval har udsagn som: “Den nemmeste måde at fange folks opmærksomhed på er at gøre dem bange” [24] “de fremtidige herrer på planeten vil være dem, der ejer dataoplysningerne” [25] “du vil ikke være i stand til at skjule dig – algoritmer vil forstå dig bedre end dig selv” [26] “fri vilje er en myte – virksomheder vil forstå dig bedre end dig selv” [27] “ Den fjerde industrielle revolution vil skabe en masse meningsløse og værdiløse mennesker, de, der ikke ændrer sig hurtigt nok, vil uddø, og den eneste løsning er at give disse mennesker medicin og computerspil” [28] “total biometrisk overvågning – vi må overvåge, hvad der sker under huden” [29] “Bibelen er falske nyheder, kun en katastrofe vil ryste menneskeheden mod den globale regering” [30] “ Så alle disse dyr, alle disse planter, Gud skabte dem, og de er alle økologiske. Nu forsøger folk at gøre det bedre end det … at opgradere folk til guder” [31]

Det er rådgiveren for Støres chefs chef.

“Så længe nogen tjener penge på jordens undergang, er det ikke rigtig tæt på”
Bob Hund

Kilder til del 3:

[1] https://www.younggloballeaders.org
[2] https://steigan.no/2022/02/world-economic-forums-young-global-leaders-avslort/
[3] https://www.dmlawfirm.com/crimes-of-covid-vaccine-maker-pfizer-well-documented/
[4] https://blogs.cfainstitute.org/investor/2012/07/12/understanding-libor-scandal-recommended-reading/
[5] https://www.hks.harvard.edu/more/alumni/alumni-stories/collaboration-fractured-world-klaus-schwab-mcmpa-speaks-harvard-kennedy
[6] https://www.hks.harvard.edu/more/about
[7] https://www.weforum.org/agenda/2022/04/young-global-leaders-lessons-on-how-to-lead-in-times-of-uncertainty/
[8] https://wappp.hks.harvard.edu/young-global-leaders-global-leadership-and-public-policy-21st-century
[9] www.youtube.com/watch?v=NhHmy9AQLBA
[10] www.youtube.com/watch?v=AoBRnrtX9U4
[11] www.youtube.com/watch?v=lUdjch9mhFQ
[12] https://steigan.no/2022/07/regjeringa-i-nederland-skader-matproduksjonen-med-vilje-for-a-bidra-til-the-great-reset/
[13] https://expose-news.com/2022/07/10/documents-dutch-gov-wef-great-reset/
[14] https://plebeianresistance.substack.com/p/ardern-wef-klaus-schwab-an-official
[15] https://www.weforum.org/people/rishi-sunak
Se også artiklen her: https://nyadagbladet.se/analys/ultraglobalismens-nye-palaggskalv/
[16] https://www.weforum.org/people/penny-mordaunt
[17] https://www.weforum.org/people/liz-truss
[18] https://www.regjeringen.no/no/dokumentarkiv/regjeringen-solberg/aktuelt-regjeringen-solberg/ud/taler-og-innlegg/imes_taler/2020/mr_covid19/id2742041/
[19] https://www.weforum.org/about/klaus-schwab
[20] https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab
[21] https://www.docdroid.net/DNG1NMW/klaus-schwab-the-fourth-industrial-revolution-2016-pdf
[22] https://www.docdroid.net/YenSWz1/klaus-schwab-shaping-the-future-of-the-fourth-industrial-revolution-2018-pdf
[23] https://www.docdroid.net/y1nPCUG/klaus-schwab-covid-19-the-great-reset-2020-pdf
[24] https://www.docdroid.net/hUzwXIT/klaus-schwab-stakeholder-capitalism-2021-pdf
[25] https://www.docdroid.com/RDMKOEv/the-great-narrative-pdf
[26] https://www.amazon.com/Professor-Dr-Ing-Klaus-Schwab/e/B00IZOATS6/ref=aufs_dp_fta_dsk
[27] https://rumble.com/v1a1kt8-the-best-of-klaus-schwab.html
[28] https://www.ynharari.com/about/
[29] https://article.wn.com/view/2022/06/20/mind_manipulation_the_easiest_way_to_grab_people_x27s_attent/
[30] https://www.redvoicemedia.com/video/2022/04/the-future-masters-of-the-planet-will-be-those-who-own-the-data-yuval-noah-harari/
[31] www.youtube.com/watch?v=2NejUTtPUQM
[32] https://rumble.com/v118swz-free-will-is-a-mythcorporations-will-understand-you-better-than-you-know-yo.html
[33] https://wefwatch.substack.com/p/meaningless-worthless-people
[34] https://tv.gab.com/channel/redvoicemedia/view/total-biometric-surveillance-we-need-to-62576871b2dcf4e811f90973
[35] https://www.redvoicemedia.com/2022/04/the-bible-is-fake-news-only-a-catastrophe-can-shake-humankind-towards-a-global-government-wefs-harari-video/
[36] https://rumble.com/v1d0jcf-upgrading-humans-into-gods-we-can-do-better.html

Del 4. World Economic Forum og fremtiden

Brød og cirkus

I afsnit 1-3 har jeg gennemgået World Economic Forum og hjemmesiden, personerne, der har tilknytning til WEF samt de selskaber, der har tilknytning til WEF. Jeg har yderligere demonstreret, hvor meget magt WEF samt disse mennesker og selskaber har.

Del 4 er det sidste afsnit og handler om planerne og visionerne, og hvordan fremtiden vil se ud, hvis denne bande får deres vilje.

Noget de vil gøre, hvis vi forbliver passive modtagere af deres brød og deres cirkus.

Visioner

Den store nulstilling, den fjerde industrielle revolution, Build Back Better, den grønne omstilling, Agenda 2030 og den nye verdensorden.

Hvordan ser denne fremtid egentlig ud? Mange tror, at vi kan se vores fremtid ved at se mod Kina. Men jeg synes, det er mere korrekt at se på Nordkorea. Alle vil være lige fattige, sultne og syge, med ufejlbarlige superhelte, der styrer os. Alle vil være enige, og alle vil gøre, hvad de bliver bedt om at gøre. Der vil være restriktioner på rejser, underholdning, information, kultur, mad og internettet. Al frivillighed er under tvang.

De forskellige visioner er ikke helt ens, og de har udviklet sig over de sidste 50 år. Men hovedtrækkene i den nye verdensorden har været ret stabile;

 • En verdensregering, hvor verden er opdelt i zoner. Ingen national suverænitet.
 • En central verdens bank med en valuta; digital, programmerbar og kontantløs.
 • Et verdensmilitærstyre, som ikke svarer til nogen tidligere lande.
 • En verdenskultur, et verdenssprog og en verdensreligion.

Et enklere liv

Nu hvor planen er blevet grønnere og lettere forkølet, måtte den justeres.

Og de nye justeringer siger, at folk vil blive tvunget ind i megabyer. Naturen og distrikterne vil være fredede områder. Der bliver ikke plads til et hus pr. familie, så vi bliver nødt til at bo i mikrolejligheder og pods. Der vil være en altomfattende overvågning for en mere sikker hverdag. Hver eneste dør i hele byen kræver registrering med et ID, som vi altid bærer på os eller har i os. Alle ting og alle apparater vil blive forbundet til netværk og vil registrere, hvornår vi håndterer dem. Fra køleskabet til cyklen til tv og til toilettet.

Vores aktiviteter, underholdning, transport, husdyr og mad vil ændre sig i takt med vores niveau af sociale karakter. Dem med det højeste niveau kan få et par ekstra timers elektricitet eller internet, måske kunne vælge hvilke insekter de vil spises, nogle ekstra kvm. i lejligheden eller kortere vej til arbejde. Og ingen vil arbejde for sig selv eller have eget firma. Alle arbejder for de store megaselvskaber. Medicin vil blive givet ofte og være obligatorisk, fordi der konstant vil være sygdomme i omløb. Forældre vil næsten ikke være involveret i deres børns liv og de kan dyrke sig selv uden at være ansvarlige for nogen anden. Og faktisk behøver de ikke engang at tage ansvar for sig selv. Vi vil blive vejledt af overmennesker gennem hele vores liv i forhold til, hvad vi skal gøre, læse, se, høre og tænke. Et liv uden nogen byrde fra at skulle vælge, uden risiko og uden chance for at fornærme nogen. Meninger, etik og sandhed serveres for os, uden at vi skal bruge tid på at tænke, og vi kan spille lige så meget virkelighedserstattende computerspil, som vi vil. Tolerance opnås ved at fjerne mangfoldighed og forskelle, ikke ved at lære at tolerere forskelle. Nationernes unikke kultur, sprog, religion og udseende (mangfoldighed) vil blive homogeniseret. Og folk vil fejre denne eliminering af mangfoldigheden, som en sejr for “ofrene” over patriarkatet. Det vil være forbudt at fiske, jage, vokse, drikke fra floder eller samle regnvand. Disse visioner beskriver fremtidige mennesker, der ikke ønsker at bo i byerne og dermed må klare sig selv udvist til ørkenen.

Alt dette for at give os et lettere og mere sikkert liv. En inkluderende og tolerant hverdag. At gøre tingene effektive og bæredygtige. For at redde jorden fra menneskenes synder og solens stråler..

WEF’s vision

Man kan selvfølgelig læse om The Great Reset og den fjerde industrielle revolution på deres hjemmeside eller i Klaus Schwabs bøger og dermed få en bedre forståelse for WEF’s vision for fremtiden. [1] [2] [3] [4] [5] [6]

Her vil jeg blot fokusere på én ting: “Du ejer ingenting og er glad”. 

Det er specificeret af WEF i detaljer. Og med ingenting menes der intet. Ikke engang en tandbørste eller trusser. Alt vil være tilgængeligt enten “gratis” eller ved udlejning. Eller som de siger, “alle produkter vil være blevet til tjenester”.

Men hvem der lejer ud, eller hvem der kontrollerer det servicesystem, der stiller alt til rådighed, bliver ikke nævnt med et ord. Når absolut alt er i andres hænder, herunder tandbørste og trusser, er magtmisbrug uundgåeligt. Når absolut alt ejes af meget få, får de absolut kontrol. Og lydighed bliver den eneste vej til mad, bolig, tøj og tandbørster.

De små grå

Når nogen siger, at de vil (og kan!) eliminere sult, krig og uretfærdighed, bør man spørge hvordan – før man klapper i hænderne og kaster penge efter dem.

Selvfølgelig vil de grådige, de korrupte og de kriminelle ikke fortælle dig, at de vil tage alle dine ejendomme, alle dine rettigheder, gøre dig kronisk syg og programmere pengene til kun at kunne bruges til det, de siger, de vil blive brugt på.

De vil pakke denne syge plan ind i glanspapir, sige at det er for fælleskabets bedste og kalde det grønt og bæredygtigt.

Digitalisering og transhumanisme

Når man læser sig igennem WEF’s hjemmeside og ser på foredrag af Klaus eller Yuval Noah Harari, opdager man hurtigt en rød tråd. De taler frygtelig meget om at digitalisere os selv og vores hverdag, og hvor fantastisk det er. Om alle de muligheder, det giver.

Kunstig intelligens, algoritmer, metaverse og mikrochips i alt og alle. Teknologien skal gøre os udødelige og til guder. Og de, der ikke er villige til at deltage i denne evolution, vil blive medicineret og få en kunstig virkelighed, indtil de dør ud.

WEF har en fanatisk tro på, at “digital” betyder: smartere, hurtigere og bedre.

Integrering med maskinen fremstilles som utopi og den eneste redning.

De ser på mennesker som blot værende et resultat af elektriske impulser i hjernen. En sum af minder og erfaring. Og de tror derfor, at de kan leve evigt ved at overføre en kopi af hjernen til en digital enhed. Digital Sapiens.

Rigtig mange statsledere dyrker Klaus Schwab, derfor er det vigtig at sætte sig ind hvilke tanker han og hans rådgiver har om fremtiden. (Del 3)

En vred fremtid

Få dage efter Klaus Schwab udgav bogen “Covid-19: The Great Reset” havde han en promoveringsturné, hvor han lavede interviews om bogen, om COVID og om The Great Reset. I et interview med CNBC forklarede Klaus, at vi er nødt til at forberede os på en mere vred verden på grund af restriktioner samt arbejdsløshed, der skyldes COVID.

Vi skal forberede os, ikke forsøge at undgå det. Fordi han ser få løsninger, bortset fra at fremtiden helt afhænger af the great reset. Han udtaler videre, at spørgsmålet om en vred befolkning skal diskuteres af: “Stakeholders of this global system”. [7]

Senere i 2020 taler Klaus Schwab til Bejing Forum, hvor han takker Kinas ledere for deres fantastiske håndtering af pandemien. Det vil sige tak for total undertrykkelse, tvang og brug af vold. Han bruger resten af sin tid på at tale om, hvorfor The Great Reset er absolut nødvendig, og at pandemien udgør en gylden mulighed. [8]

Rige og dekadente Bond-skurke

Kjerstin Braathen, adm. direktør for DNB, Norges største finansielle servicekoncern, talte i 2022 på Davos-forummet: “Omstrukturering gennem tillid”. Her beskriver hun fremtiden således: “Vi må acceptere, at der vil være nogle smerter i processen. Det tempo, vi har brug for, åbner op for fejltrin. Det vil åbne op for mangel på energi, det vil skabe inflationspres. Og måske skal vi begynde at tale om det, at smerten faktisk er det værd, for hvis vi ikke gør det, er der ingen business case, der er ingen økonomi, der er ingen velfærd” [9]

Kjerstin Braathen, DNB, på World Economic Forum

Når hun siger “vi”, mener hun os skatteydere, ikke de rige og magtfulde i Davos-kartellet. Mens vi bliver nødt til at udholde mere smerte og undertrykkelse og spise insekter for at gennemføre det grønne skift, bliver de rigere og mere magtfulde. Os og dem. Der vil være en ny milliardær hver 30. time for hver million mennesker, der går i ekstrem fattigdom. [10] (Ja, den proces vil skabe smerte og vrede.)

Et sjovt eksempel er forslagene i USA og EU om at fritage private jetfly for brændstofafgifter. For det er nok for belastende for alle dem, hvor udgifter til privatfly ikke dækkes af skatteyderne, og opsummerer klart, hvad elitens filantropi egentlig er. [11] [12]

Vaccinepas og social kredit

Hvordan agter denne klike af jordens frelsere at realisere disse visioner?

Handlingsplanen er allerede aftalt og er nu ved at blive implementeret.

Og hovedpræmissen er: Krise. Uden kriser vil planen ikke være mulig at gennemføre. Sundhedskrise, energikrise, inflationskrise, transportkrise, fødevarekrise og den altid pålidelige krigskrise.

Kriser skaber frygt, og frygt gør os irrationelle. Men det vigtigste ved kriser er, at man kan tilbyde løsninger og en vej ud. Ligesom Klaus Schwab siger i sine interviews.

Og selvom de taler varmt om visionerne som en løsning, er det mere konkrete tiltag, der realiserer visionerne:

Universelt digitalt id. Hvem vil integrere nationalt pas, kørekort, vaccinestatus, tidsskrift, straffeattest, pronomen, orientering, politiske synspunkter og social kreditkarakter. Vaccinepasset fortæller dig, om du kan forlade dit hjem, hvad du kan shoppe efter, eller om du kan shoppe. Rudimentære pas bruges allerede flere steder på Jorden til at bestemme, hvem der får mad eller benzin.

– Social kreditMed et sådant universelt ID-pas kan man bedømme folk. Giv dem karakter efter, hvor lidt CO2-aftryk de har, eller hvor lidt elektricitet de bruger, og generelt hvor politisk korrekte og gode borgere de er. Dette pointsystem vil også afspejle, om du siger noget, der ikke er “fakta”, eller om du ikke støtter det sidste, alle bør støtte. Karakteren bestemmer, hvad du kan gøre, hvad du kan spise, og hvor du skal bo.

Programmerbar digital valuta. Ved at gøre verden kontantløs bliver alle transaktioner digitale. Denne digitale valuta kan programmeres. Det vil sige, at du ikke kan købe, hvad du vil, når du vil, fordi pengene er “øremærket”. Det vil hjælpe dig med ikke at købe usund mad eller købe noget i stedet for at betale din elregning.

Hver eneste detalje i vores liv vil blive overvåget, kontrolleret og evalueret. Vores livsstil og livskvalitet vil blive bestemt af algoritmer og kunstig intelligens.

Disse tre mekanismer vil blive integreret og vil “tale sammen” og er nok til at realisere WEF’s vision for fremtiden, hvis vi accepterer det.

Denne utopiske nye verdensorden er kun mulig, hvis vi frivilligt accepterer den.

Agenda 2030

Der er nogle få, der stadig mener, at Agenda 2030 er en konspirationsteori. Og for dem anbefaler jeg at læse Erna Solbergs tale [13], gå ind i regjeringen.no [14] eller norden.org [15]. (Læs også artiklen i Nya Dagbladet)

Statsminister Solberg stopper ved verdensmålene “bull’s eye” sammen med præsidenten for det norske idrætsforbund.

WEF og FN har et strategisk samarbejde om 2030-dagsordenen [16] og har for nylig erklæret, at de vil fremskynde processen. [17]

Agenda 2030 er baseret på en FN-resolution og et dokument fra 2015: “Financing for Development Outcome Document“. [18] Dagsordenen er en fortsættelse af Agenda21 og indeholder 169 mål fordelt på 17 verdensmål. Norge (og Danmark) er engageret i denne dagsorden, uden at folket har en stemme. Verdensmålene præsenteres farverigt på den bedst mulige og mest optimistiske måde for at overbevise os om, hvor fantastisk denne dagsorden er.

Verdensmålene, med oversættelse

Mål 1: Udryd fattigdom.
Oversættelse: Gør alle lige fattige.
Omfordeling af krummerne. Centraliserede banker, IMF, Verdensbanken og programmerbar digital valuta.

Mål 2: Udryd sult.
Oversættelse: Syntetisk mad.
Genetisk modificeret mad. Laboratoriedyrket mad, lavet af syntetiske versioner af, hvad kroppen har brug for.

Mål 3: Godt helbred og livskvalitet.
Oversættelse: Piller og vacciner.
Tvunget massevaccination. Abonnement på immunforsvar. Codex Alimentarius. Antidepressiva og computerspil.

Mål 4: God uddannelse.
Oversættelse: Propaganda.
FN-propaganda. Forstærket selvkorrektion. Total politisk korrekthed. Hjernevask gennem obligatorisk træning fra vugge til grav. Eliminering af uafhængig tænkning.

Mål 5: Ligestilling mellem kønnene.
Oversættelse: Eliminer køn.
Udryd ordene: Mand, Kvinde, Mor, Far og fjern traditionel familiestruktur.

Mål 6: Rent vand og god sanitet.
Oversættelse: Vand tilsætningsstoffer.
Alle vandkilder ejes af megaselskaber eller stater og bliver tilsat stoffer, som kun er gode for os.

Mål 7: Ren energi til alle.
Oversættelse: Energirationering.
Giftige batterier og solpaneler og andre naturligt destruktive energikilder. Reducer vandkraft og atomkraft. Smart grid, smarte elmålere til det hele, toppriser og maksimumgrænser og rationering.

Mål 8: Anstændigt arbejde og økonomisk vækst.
Oversættelse: Slaveri.
Udryddelse af alle selvstændige erhvervsdrivende. Indførelsen af borgerløn, der kompenserer for de lave lønninger fra ansigtsløse megaselskaber. Samlet 100% skat og gebyrer.

Mål 9: Industri, innovation og infrastruktur.
Oversættelse: Megaselskaber og mega byer.
Immunitet for megaselskaber og rettigheder til al intellektuel ejendom. Byg megabyer og indfør supercentralisering. Vejafgifter for hver 100 meter, dårlig offentlig transport, rejserestriktioner.

Mål 10: Mindsk uligheden i og mellem landene.
Oversættelse: Udrydde mangfoldighed og forskelle.
Globalisering og internationale aftaler. Eliminering af grænser og kulturer. Et verdenssprog, en verdenskultur, en verdensreligion.

Mål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund.
Oversættelse: Total overvågning og afhængighed.
Tving alle ind i byerne for at beskytte naturen. Eliminer huse, bygge mikrolejligheder og pods. Mega byer med total overvågning og registrering ved hver eneste dør. Ingen mulighed for at dyrke dig selv eller være selvstændig.

Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion.
Oversættelse: Mangel og rationering.
Tvungen nedskæringspolitik. Kvoter, mangler og opfordring til tavshed. Social kredit.

Mål 13: Stop klimaforandringerne
Oversættelse: Mindre grønt, flere skatter, gebyrer og kontrol.
CO2-skatter/-kreditter, afgifter på miljøaftryk, reducer sollyset ved at blokere det i eller uden for atmosfæren. Asfalter tilværelse ved at redusere co2 og dermed redusere alt grønt på jorden.

Mål 14: Livet i havet.
Oversættelse: Autoritær kontrol over alle oceaner.
Miljørestriktioner, herunder mineralrettigheder fra havbunden. Privat fiskeri er forbudt.

Mål 15: Livet på land.
Oversættelse: Autoritær kontrol over alle lande.
Flere miljørestriktioner, flere kontrollerende ressourcer og mineralrettigheder. Begrænset adgang til natur og jagt vil være forbudt.

Mål 16: Fred, retfærdighed og velfungerende institutioner.
Oversættelse: Evig krig, omdefinering af menneskerettigheder og større bistandsbudget.
Politistat og FN’s evige “fredsbevarende” mission. Institutter, fonde og organisationer, der støtter dagsordenen, vil modtage en stigende andel af bistandsbudgettet. Skab kriser for derefter at gribe ind og “redde” situationen.

Mål 17: Arbejd sammen for at nå dine mål.
Oversættelse: En ny verdensorden.
Fjern national suverænitet over hele verden, fremme globalisme under en “autoritet” og oppustet orwellsk bureaukrati ledet af FN, WHO, WTO, IMF, WEF og Verdensbanken. En god blanding af plutokrati, teknokrati og kommunisme.

WEF-eksperter

Læs bøger og hjemmesider, lyt til foredrag og lydbøger, se videoer af taler og interviews. Bliv ekspert på World Economic Forum og de mennesker/selskaber, der ejer jorden og styrer vores liv.

“Crisis is the rallying cry of the tyrant” – James Madison

Kilder til del 4:

[1] www.weforum.org
[2] https://www.docdroid.net/DNG1NMW/klaus-schwab-the-fourth-industrial-revolution-2016-pdf
[3] https://www.docdroid.net/YenSWz1/klaus-schwab-shaping-the-future-of-the-fourth-industrial-revolution-2018-pdf
[4] https://www.docdroid.net/y1nPCUG/klaus-schwab-covid-19-the-great-reset-2020-pdf
[5] https://www.docdroid.net/hUzwXIT/klaus-schwab-stakeholder-capitalism-2021-pdf
[6] https://www.docdroid.com/RDMKOEv/the-great-narrative-pdf
[7] https://www.cnbc.com/video/2020/07/14/wef-founder-must-prepare-for-an-angrier-world.html
[8] www.youtube.com/watch?v=Pt09KMDA2Gc
[9] https://steigan.no/2022/05/kjerstin-braathen-i-dnb-energiomstilling-vil-skape-energiknapphet-og-smerte-men-det-er-verdt-det/
[10] https://www.oxfam.org/en/press-releases/pandemic-creates-new-billionaire-every-30-hours-now-million-people-could-fall
[11] https://www.newsweek.com/republican-tax-bill-gives-private-plane-owners-tax-break-714381
[12] https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/The-EU-Proposes-To-Exempt-Private-Jets-From-Fuel-Tax.html
[13] https://www.regjeringen.no/no/dokumentarkiv/regjeringen-solberg/aktuelt-regjeringen-solberg/ud/taler-og-innlegg/imes_taler/2020/mr_covid19/id2742041/
[14] https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/offisielt-fra-statsrad-22.-juni-2021/id2863003/ [15] https://www.norden.org/no/information/generasjon-2030-nordisk-program-agenda-2030
[16] https://www.weforum.org/press/2019/06/world-economic-forum-and-un-sign-strategic-partnership-framework
[17] https://twitter.com/JamesMelville/status/1549741052243988480
[18] https://documents-dds-ny.un.org/doc/UNDOC/GEN/N15/232/22/PDF/N1523222.pdf?OpenElement

Tillæg

Danmarks aftale med WEF

Memorandum of Understanding between World Economic Forum and Government of Denmark

Danmarks regering og World Economic Forum underskrev den 25 januar 2018 et aftalememorandum om et partnerskab, der har til formål at forbedre verdens tilstand gennem offentligt-privat samarbejde. (a) Aftalen blev underskrevet på det 48. World Economic Forums årlige møde i Davos-Klosters, Schweiz, i overværelse af WEF-stifter Dr. Klaus Schwab, Danmarks premierminister Lars Løkke Rasmussen og WEF’s præsident Borge Brende.

Med aftalen vil Danmark, der i 2017 blev det første land til at udpege en teknologiambassadør, øge samarbejdet med WEF på en række områder, hvor forummet er aktivt. WEF nævner i deres omtale af talen følgende områder: (b)

· Fremme af offentlig-private partnerskaber, der fremmer grøn vækst

· Udvikling af et teknologi- og innovationspartnerskab mellem Den Danske Regering og Forums Center for den Fjerde Industrielle Revolution i San Francisco, USA

· Samarbejde om at fremme global gennemførelse af FN’s mål for bæredygtig udvikling

· Støtte til mobilisering af privat kapital til infrastruktur gennem det forumledede initiativ, Investeringspartnerskabet for Bæredygtig Udvikling

· Støtte til handel og investeringer gennem arbejdet i Den Globale Alliance for Handelslettelser, et initiativ med mange interessenter, der har til formål at fjerne flaskehalse for handelen i vækst- og udviklingsøkonomier

· Arbejde aktivt for at forfølge en vellykket gennemførelse af forummets systeminitiativ om uddannelse, køn og arbejde

· I henhold til aftalememorandummet vil Udenrigsministeriet udstationere en seniorrådgiver for forummets kontorer i New York City.

Daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) citeres for:

“Danmark har en ambitiøs dagsorden om at fremme offentlig-private partnerskaber og har meget at byde på i forhold til at skabe samfund, der er klar til fremtiden i forhold til bæredygtig vækst, social sammenhængskraft og teknologiske kompetencer. Vi er glade for at gå sammen med World Economic Forum for at skabe konkrete fremskridt på disse dagsordener. For at skabe et bedre liv for flere mennesker og løse den akutte klimakrise skal vi bygge bro på tværs af sektorer, grænser og gamle skel.”

Borge Brende, præsident, medlem af bestyrelsen, World Economic Forum citeres for:

“Ud over at repræsentere et klart moralsk imperativ giver verdensmålene også ubestridelige markedsmuligheder for ansvarlige virksomheder. Ved at gå sammen med den danske regering skaber denne aftale en ramme for samarbejde, der kan føre til forbedringer af menneskers livskvalitet på kort og lang sigt, mens vi arbejder på at opbygge modstandsdygtige, inkluderende og menneske centrerede økonomier for fremtiden.”

Danmarks skal omfavne den fjerde industrielle revolution

Danmarks Tech-ambassadør underskrev den 24. april 2018 som det første land i EU en aftale med World Economic Forum (WEF) og det nyetablerede WEF Center for den fjerde industrielle revolution i San Francisco. (c) Centret blev etableret i 2017 specifikt at fremme WEF’s vision om at skabe effekt gennem offentlig-private partnerskaber.

Partnerskabet har til formål at skabe nye globale alliancer mellem en lang række interessenter, herunder den private sektor inkl. teknologivirksomheder, regeringer og civilsamfund for at hjælpe med at forme og udvikle morgendagens avancerede tilgange, politikker og regler for at udnytte mulighederne i den fjerde industrielle revolution.

Tech-ambassadøren og det teknologiske diplomati (TechPlomacy) skal være en tværgående prioritet i dansk udenrigspolitik. Baseret i Silicon Valley, men med et globalt mandat og team placeret også i København og Beijing, hedder det.

Pressemeddelelsen
“Som et lille og avanceret land er Danmark allerede et af de mest digitaliserede samfund i verden. Ikke desto mindre har den danske regering som sit klare mål fortsat at forberede Danmark på de mange muligheder og udfordringer, der opstår som følge af digitalisering og det høje tempo i udviklingen af ​​nye teknologier i det 21. århundrede.”

“Vores mission er at forme den fjerde industrielle revolution, så den gavner samfundet. Danmark har forpligtet sig til at være førende og afprøve innovative rammer og politikker, der udformes i samarbejde med centret. Vi ser frem til et stærkt samarbejde og deling af resultater i hele vores netværk,” siger Murat Sonmez, leder af World Economic Forum Center for den fjerde industrielle revolution.

Sammen med et udvalg af førende private partnere vil WEF og Danmarks regering samarbejde om fire konkrete områder, hvor ny teknologi potentielt vil redefinere mange aspekter af globale borgeres dagligdag og skabe udfordringer for traditionel styring.

Danmarks daværende udenrigsminister, Anders Samuelsen, citeres for:

“Dette partnerskab er baseret på en grundlæggende tro på, at teknologi generelt vil være en positiv game-changer for verden. Ligesom tidligere industrielle revolutioner vil vores tid og alder vokse økonomien, løfte folk ud af fattigdom, levere hidtil uset sundhedspleje, udvikle bæredygtighed over hele linjen og bygge en ny generation af nystartede virksomheder. Teknologier som Artificial Intelligence (AI), automatisering og Internet of Things giver enorme muligheder for et lille, åbent og stærkt digitaliseret land som Danmark. Men det kræver den rigtige kombination af kompetencer, politikker og regler for at maksimere mulighederne og samtidig minimere de risici, som det også er afgørende, vi ikke mister af syne. Vores partnerskab med WEF i San Francisco vil være et vigtigt skridt i den retning.”

“WEF og Danmark vil samarbejde om at identificere og drive en række pilotprojekter i Danmark, som har potentiale til at skalere internationalt. Ambitionen er at være med til at forme og operationalisere fleksibel regulering ud fra et princip om ”let men korrekt berøring”, som på den ene side følger med og muliggør tempoet i ny teknologi, og på den anden side sikrer, at grundlæggende principper for governance samt kerneværdier vil fortsætte med at blomstre.
WEF-Danmark-partnerskabet vil specifikt forfølge initiativer i overensstemmelse med Sustainable Development Goals (SDG’erne), som en anerkendelse af, at SDG’erne repræsenterer markedsmuligheder for 12 billioner USD årligt, som den private sektor og andre aktører kan udnytte og samtidig bidrage til en mere bæredygtig verden .
Danmark vil samarbejde med WEF Center for den fjerde industrielle revolutions Internet of Things (IoT) og Connected Devices-projekt for at pilotere initiativer i Danmark, der specifikt drager fordel af fremskridt inden for nøjagtig satellitpositionering og geo-data. Danmark har en af ​​de højeste udrulninger af IoT i verden. Analyse tyder på, at anslået 84% af IoT-implementeringer i øjeblikket adresserer eller har potentiale til at fremme SDG’er. Dette ligger til grund for, at der stadig er et massivt potentiale forbundet med IoT, der endnu ikke er frigivet.

De fire konkrete områder WEF og Danmark vil arbejde med

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet fremlagde nedenstående 4 konkrete områder som samarbejdet skulle indeholde: (d)

1. Internet of Things
Fokus vil være på at teste nye muligheder omkring data fra Internet of Things (IoT – øget forbundenhed af enheder i og uden for hjemmet).  Danmark er allerede i dag et af de lande med den højest koncentration af IoT, og analyser anslår, at omkring 84 pct. af alle IoT-implementeringer er rettet mod eller har potentialet til at løfte de 17 Verdensmål for en bæredygtig udvikling – også kendt som SDG’erne. Som en del af projektet vil der blive foretaget pilotprojekter i bymiljøer for at samle erfaringer med IoT inden for mobilitet, energi og bygninger. Projektet skal danne grundlag for fremtidens digitale infrastruktur.

2. Life science og præcisionsmedicin
Samarbejdet vil fokusere på, hvordan teknologier som kunstig intelligens og præcisionsmedicin kan forbedre sundhedssektoren i de kommende år, og hvordan lande som Danmark bedst udnytter de muligheder som teknologien bringer med sig – til fordel for patienter og virksomheder.

3. Økosystem for digital innovation
Samarbejdet vil fokusere på at identificere nye samarbejdsmodeller og politiske tiltag, der understøtter et stærkt økosystem for digital og datadrevet innovation, med særligt fokus på virksomhedernes anvendelse af kunstig intelligens, big data og internet of things i nye produkter, services og forretningsmodeller.

4. Nye tilgange til regulering
Samarbejdet vil afsøge, hvordan det sikres, at politikker og reguleringer kan følge trop med og udnytte den nye teknologi, herunder gennem brug af designmetoder Men også på, hvordan det kombineres med højeste standarder inden for blandt andet etisk brug af data og forbrugerbeskyttelse.

WEF-samarbejdet binder an til regeringens Strategi for Digital Vækst, (e) herunder etableringen af en ny Digital Hub Denmark, som netop har fokus på at skabe nye offentlige-private partnerskaber.

Som led i partnerskabet udstationerer Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet en medarbejder hos WEF Centret i San Francisco, ligesom bl.a. Erhvervsministeriet og Sundheds- og Ældreministeriet også vil afsætte konkrete ressourcer. Partnerskabet faciliteres af Udenrigsministeriets tech-ambassadør, der har et permanent kontor i Silicon Valley.

Mette Frederiksen, Helle Thorning Schmidt og WEF samt Council of Women World Leaders

Mette Frederiksen har overtaget aftalen med World Economic Forum (WEF). Hun er ikke direkte med i World Economic Forum eller Young Global Leaders. Derimod er Mette Frederiksen medlem af Council of Women World Leaders, (f) som har et meget tæt samarbejde med WEF. (g) Council of Women World Leaders er bl.a. inviteret med til WEF’s møder i Davos. Når Mette Frederiksen bl.a. roser Public Private Partnerships (PPP) er det ikke overraskende for PPP er en af hjørnestenene i WEF aftalen. Den amerikanske ambassade afholdte 9. og 10. november 2022 en stor international workshop om PPP. Begrundelse for at valget faldt på København kan læses her. (h)

Blandt de øvrige medlemmer af Council of Women World Leaders ses bl.a.:
Tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt, den tidligere norske statsminister Erna Solberg, den tidligere premierminister i England Theresa May, den nuværende premierminister i New Zealand Jacinda Ardern samt den tidligere tyske kansler Angela Merkel.

Helle Thorning Smith er gift med labour-politikeren Stephen Kinnoch, søn af den mangeårige labourleder Neil Kinnock. Stephen Kinnoch var direktør for WEF, mens Helle Thorning Smith var statsminister i Danmark. Han har haft direktørstillingen siden 2009, og er ifølge Linkedin stadig i dag “Director, Head of Europe & Central Asia at World Economic Forum.” WEF-filosofien må formentlig have haft en vis ideologisk indflydelse på den neoliberalistiske omlægning af Socialdemokratiet, og det brandudsalg af lukrative statsvirksomheder til tilfældige pengetanke, som Thorning og Corydon i sin tid stod for. Det var også her at spindoktorerne blev til politikernes vigtigste rådgivere.

Noter til afsnittet om Danmark og WEF:

a) Aftalepapiret findes her:
https://fm.dk/media/16863/memorandumofunderstandingbetweenWorldEconomicForumandDenmark.pdf
b) https://www.weforum.org/press/2018/01/denmark-partners-with-world-economic-forum-in-pursuit-of-innovative-sdg-strategies/
c) Pressemeddelelsen findes her:
https://fbf.one/wp-content/uploads/2021/10/World-Economic-Forum-Denmark-launch-unique-partnership-in-San-Francisco-to-embrace-the-Fourth-Industrial-Revolution.pdf
d) https://kefm.dk/aktuelt/nyheder/2018/apr/danmark-indgaar-som-det-foerste-land-i-europa-unikt-partnerskab-med-world-economic-forum
e) Strategi for Danmarks digitale vækst
“Danmark og resten af verden står over for en digital omstilling af erhvervsliv og samfundet, der går hurtigere end nogensinde før, og som vil få betydning for mange dele af samfundet. Hvis vi griber udviklingen rigtigt an, kan vi udnytte mulighederne til at skabe mere velstand, bedre velfærd, skåne miljøet og skabe gode og vellønnede arbejdspladser med mindre nedslidning. Denne mulighed skal vi gribe. Derfor har regeringen lanceret strategien for Danmarks digitale vækst. Der er afsat knap 1 mia. kr. til strategiens 38 initiativer frem mod 2025.”
Strategien indeholder syv større initiativer: Oversigt initiativer Strategi for Danmarks digitale vækst

 • Digital Hub Denmark – partnerskab for digital vækst
 • SMV:Digital
 • Teknologipagt
 • Teknologiforståelse i folkeskolen
 • Data som vækstdriver
 • Agil regulering, der muliggør nye forretningsmodeller
 • Løft af IT-sikkerheden i små og mellemstore virksomheder

https://em.dk/nyhedsarkiv/2018/januar/ny-strategi-skal-goere-danmark-til-digital-frontloeber/
Hele publikationen findes her:
https://em.dk/media/11925/strategi-for-danmarks-digitale-vaekst_online.pdf
f) Medlemmerne af Council of Women World Leaders: https://www.councilwomenworldleaders.org/members.html
g) https://www.councilwomenworldleaders.org/wef.html
h) https://dk.usembassy.gov/the-best-of-both-worlds/
Som begrundelsen for valget af København skriver ambassaden:
Why Copenhagen? Great Public-Private Partnerships
The City of Copenhagen provided an ideal location for the workshop due to a progressive local approach to adapting urban planning and development to climate change-related events such as more intense rainfall (known as cloudbursts). In addition, examples of Danish public-private partnerships focused on the use of clean-energy such as wind power and community-based urban planning with strong community input demonstrated Denmark’s leadership in these areas. Meetings with the City Architect of Copenhagen, PPP State of Green, and the Ministry of Foreign Affairs’ Global Green Growth Forum (3GF) provided participants with concrete examples of Denmark’s public-private partnerships working domestically and around the world. For example, State of Green’s cooperation with the Danish Confederation of Industries and the government pushes for clean energy technology use to address climate change while also creating business opportunities. The 3GF program partners with the private sector, civil society and other governments to address water management, clean energy, and sustainable development challenges.”

SIRI Kommissionen

SIRI-Kommissionen 4.0

IDA og Ida Auken stiftede SIRI-Kommissionen i 2016. SIRI-Kommissionen kortlægger, hvordan Danmark kan udnytte vækst- og jobmuligheder ved kunstig intelligens og skabe opmærksomhed om, hvad forandringerne kommer til at betyde for det danske samfund. Baggrunden er tydeligt World Economic Forums analyser, vurderinger og fremtidsperspektiver. Det er en fremtid, vi ikke kan undslå os for, men vi skal finde ud af hvordan vi bedst håndterer og omfavner den uundgåelige fremtid.

Baggrunden for SIRI-Kommissionen

Folketingsmedlem for Radikale Venstre, Ida Auken (og medlem af World Economic Forums “Young Global Leaders”) og IDAs formand, Thomas Damkjær Petersen giver her baggrunden for nedsættelsen af Sirikommissionen i sommeren 2016:

”Min 5-årige søn har lange samtaler med Siri. Siri er den stemmestyrede assistent på min iPhone, der både kan ringe folk op og lave søgninger på internettet. Hvis jeg beder hende finde frem til en hjemmeside, åbner hun hurtigt en browser og finder derhen. Hun svarer også høfligt, når jeg spørger hende, hvordan hun har det: “Jeg har det ret godt, Ida”.”

Dette er en typisk episode fra en helt almindelig dag, der førte til en tanke – en tanke om, at nedsætte en Sirikommission, der skal se nærmere på, hvad kunstig intelligens egentlig betyder for vores liv. For Siri er ikke bare den rare hjælper på telefonen – ligesom IBM’s Watson ikke bare er en computer, der kan vinde både skak og Jeopardy.

Det er nok nærmere begyndelsen til, at vi skal til at tænke vores uddannelse, vores arbejdsliv og vores dagligdag om igen.

For danskere med produktionsjobs er det ikke noget nyt. Robotterne har gjort deres indtog i industrien hos flere og flere af Danmarks virksomheder. De overtager jobs, ændrer jobs og skaber nye jobs. Det, der måske vil være en overraskelse for nogen er, at heller ikke videnarbejdere går fri.

Maskinerne kan ikke bare flytte tungere ting end os, de kan også lave beregninger langt hurtigere end os og håndtere en langt større mængde af informationer. Og de bedste af dem kan også forstå os sprogligt. Forstå, hvad det er, vi faktisk spørger om og hvad det er for informationer vi egentlig beder om, selv når vi spørger med helt almindelige ord og helt uden at programmere. Det giver en udfordring for selv landets klogeste hoveder i de dyreste jakkesæt – men det giver os også nye muligheder.

Vi vil alle sammen gerne føle os uundværlige. Og det skal vi også – men vi skal forstå, hvad det er for nye muligheder vi nu får for at gøre os uundværlige. World Economic Forums grundlægger Klaus Schwab vurderer, at vi på verdensplan vil miste 7.1 millioner jobs inden 2020 på grund af digital disruption – heraf er 2/3 kontor- og administrationsjob – og at 65 % af de børn, der starter i skolen i dag, vil vokse op til job, der endnu ikke eksisterer.

I Danmark vurderer HK, at 730.000 job vil blive automatiseret over de kommende 20 år, mens Cevea anslår, at helt op mod 900.000 job er i fare for at blive automatiseret. Det svarer til ca. en tredjedel af alle danske job. Men med til den historie hører også, at sådan har man også forudsagt udviklingen de forrige industrielle revolutioner. Måske er svaret, at vi i højere grad skal arbejde side om side med kunstig intelligens og at en vigtig opgave derfor er at finde ud af, hvordan kunstig intelligens bedst kan supplere os.

Sirikommissionens opgave bliver at se på, hvad de globale tendenser, også kaldet den 4. industrielle revolution, fører med sig. Og hvad de betyder for Danmark. Vi har set mange analyser af, hvad digitalisering betyder for verden som helhed. Vi vil gerne vise, hvordan Danmark bedst håndterer de nye udfordringer – og ikke mindst muligheder i rette tid. Hvad vil vi – hvad skal vi kunne – og hvordan gør vi helt praktisk.

Som et første bud har vi bedt 575 ledere og højtplacerede specialister med ingeniør- eller anden teknisk/naturvidenskabelig baggrund og ansat på store virksomheder med mindst 5 ingeniører/cand.scient.er, om at komme med deres vurdering af, hvilke teknologiske drivere, der rammer deres branche indenfor de næste 10 år. I WEForums globale undersøgelse er cloud teknologi og mobilt internet den teknologiske driver, der vil have størst indflydelse indenfor de næste 10 år. Her melder de danske ingeniører og cand.scient.er, at der er vi allerede. Deres bud på vigtigste drivere er big data og den kraftigt forøgede computerkraft, efterfulgt af Internet of Things og kunstig intelligens.

Som for mange andre akademikere er ingeniørerne og cand.scient.erne fortrøstningsfulde. 49 % mener slet ikke, at deres job er i fare. De næste 35 % mener, at der kun er en ringe grad af chance for at teknologier som kunstig intelligens overtager deres job indenfor den næste 5-10 år. Lidt mere ydmyg er man dog på egne kompetencer til at klare de forandringer, der vil komme. 54 % mener, at de selv kun i ringe eller nogen grad har de rette kompetencer. Her ligger det første hint til Sirikommissionens medlemmer om vigtigheden af at forsøge at definere hvilke kompetencer, der skal styrkes både hos børn og voksne. Skal vi specialisere endnu mere teknisk og naturvidenskabeligt? Eller skal vi lære kunsten at leve – og leve sammen? Skal ordet dannelse støves af og forstås om igen? Eller er det vigtigste, at vi lærer at lære?

Vores mål med kommissionen er at komme med svar. Det kræver en bred kreds af vidende mennesker, der med vidt forskellige vinkler har sagt ja til at tage udfordringen op. De mødes første gang 17. august 2016 og sammen vil vi bruge de næste måneder på at stille spørgsmål og diskutere – og komme med anbefalinger. Anbefalinger til Danmark, til beslutningstagerne og til os selv og til udfordringen om, hvordan vi bedst guider danskerne igennem det næste årtis disruption og digitale revolution.

Juli 2016, Ida Auken og Thomas Damkjær Petersen

De fem temaer:

Tema 1 Fremtidens transport

Afrapportering fra transportgruppen til Sirikommissionen: Robotterne kommer – også i transportsektoren. Som fysiske enheder, fx selvkørende biler og busser, men også i form af logistiksystemer til godstransport og platforme til rejseplanlægning. Tidsperspektivet for rapportens indhold ikke langt, for det meste bare 10 år frem i tiden. Det er rigeligt, for det går hurtigt.
Link til Rapporten: Fremtidens transport er digital

Anbefalinger

Der er ingen tvivl om, at bedre teknologi har samfundsmæssig værdi. Men det er et politisk valg, om vi ønsker at anvende teknologien til at få mobilitet fra dør til dør, mindre trængsel, renere miljø og hvordan det skal kombineres med beskyttelse af vores private data.

 • Vi skal eksperimentere med førerløse biler i en dansk kontekst.
 • Vi skal inden for de næste 2 år have etableret et eksperimentelt miljø for førerløse biler i et virkeligt, afgrænset område af Danmark.
 • Vi skal have en sammenhængende mobilitet for både mennesker og varer.
 • Fremtidens trafikant er mobilist og vil fra dør til dør nemt og bekvemt.
 • Fremtidens mobilitetssystemer er baseret på indsamling og brug af enorme mængder data. Vi skal sikre, at tilliden til transportselskaber og myndigheder opretholdes.
 • Ikke-personfølsomme data skal være tilgængelige for alle. Data skal ses som en værdi og en magtfaktor, der skal fordeles frit blandt de, der vil bruge dem til at udvikle nye services, distributions- og logistikprodukter.
 • Fokus på nye teknologier skal forhindre fejlinvesteringer i infrastruktur.
 • Nye transportteknologier skal skabe et bæredygtigt Danmark

Tema 2 Sundhed

SIRI-kommissionens anbefalinger til sundhedssektoren – mere brug af kunstig intelligens og bedre adgang til åbne sundhedsdata

Alle danskeres sundhedsdata – også dem de selv indsamler – skal koordineres via central enhed med fuld fokus på sikkerhed og privacy, lyder anbefalingen fra SIRI-kommissionen

Regeringen bør hurtigt og målrettet arbejde på, at der oprettes en central enhed, der kan sikre et samlet overblik over danskernes sundhedsdata.

Det vil give sundhedsfaglige, forskere, virksomheder og borgerne selv mulighed for at få hurtig adgang til den rette mængde sundhedsdata af høj kvalitet.

Adgang til data er afgørende for at styrke udviklingen af en række digitale løsninger, der vil øge kvaliteten af både behandling og forebyggelse markant.

Det er en af hovedanbefalingerne fra SIRI-kommissionen i en rapport fra januar 2018 med kommissionens samlede anbefalinger til, hvordan data og kunstig intelligens kan medvirke til at styrke danskernes sundhed.

SIRI-kommissionens formænd Ida Auken (R) og Thomas Damkjær Petersen (IDA) ser et enormt potentiale i en tilgængelig og effektiv indgang til danskernes sundhedsdata.

Link til rapporten: Sundhed og det gode liv er målet, januar 2018

Tema 3 Fintech i fremtiden

SIRI-kommissionen har undersøgt finanssektoren – Fintechs – muligheder som følge af digitaliseringen – og har udgivet en rapport med anbefalinger.

Finanssektoren er en af de brancher, der har ændret sig mest som følge af digitaliseringen. Eksempelvis er antallet af elever i den klassiske bankelevuddannelse faldet fra over 600 elever i 2006 til 31 i 2017.

Et resultat af digitaliseringen i finanssektoren er fintech-branchen – en branche af primært små og mellemstore virksomheder, der udvikler digitale produkter i snitfladen mellem finans og teknologi.

Samtidig er den danske finanssektor langt fra så nationalt isoleret, som den har været.

Tech-giganter som Google, Amazon, Facebook og Apple er begyndt at tilbyde finansielle løsninger til deres brugerkreds og et nyt EU-direktiv, PSD2, trådte i kraft i januar 2018 med det formål at øge konkurrencen og innovationen i den finansielle sektor.

SIRI-kommissionen har derfor brugt foråret 2018 på at undersøge fintech-sektoren med henblik på at identificere, hvordan fintech kan videreudvikle den finansielle sektor til gavn for danskerne og det danske samfund.

Link til rapport: Finntech i fremtidens Danmark – muligheder og udfordringer

Link til rapport: Finntech i internationalt perspektiv

Tema 4 AI, medier og demokrati

AI præger medieverdenen – som journalistens værktøj og til at sprede og forhindre fake news og disinformation.

Uanset om nyheder kommer på avispapir, organiserede digitale medier eller som mere eller mindre tilfældige dryp på de sociale medier, så har det en afgørende indflydelse på vores opfattelse af verden, vores måde at tænke på og vores politiske holdninger.

Kunstig intelligens spiller en større og større rolle i medieverdenen, både som grundlag for effektiv manipulation, men måske som et værktøj til at forhindre fake news.

SIRI-kommissionen vil i efteråret sætte fokus på AI, medier og demokrati med det formål at komme med anbefalinger på tre områder:

 • Hvor står danske partier i forhold til brugen af kunstig intelligens og sociale medier, og hvilken betydning kan det få for næste folketingsvalg?
 • Hvor står danske medier, og hvad er en god strategi, hvis man vil bevare tilliden som en god nyhedskanal?
 • Hvilke krav bør vi som samfund stille til medieverdenen og hvordan styrker vi bedst den danske befolkning til at kunne sortere i nyhedsbombardementet?

Det bringer spørgsmål frem som f.eks.

 • Kan man lave ”svanemærkede” nyheder?
 • Kan mikrobetalinger redde mediebranchen? 
 • Hvordan bør vi forholde os til fakenews/disinformation, lækager og hackede info?

Link til rapport og delanalyser. Du kan læse den samlede rapport samt 3 delanalyser af hhv. befolkning, politikere og medier:

Tema 5 AI, datadeling og fødevareteknologi

Rapport fra SIRI-kommissionen anviser utraditionelle veje til at imødegå udfordringer med befolkningstilvækst og klimakrise.

Link til rapport: AI, DATADELING OG FØDEVARETEKNOLOGI, redskaber til en bæredygtig planet

Modstand mod World Economic Forum

Australien

Malcolm Roberts, som er senator fra Queensland og repræsentant for det konservative One Nation-parti i Australien, lover at modsætte sig World Economic Forums planer om at berige eliten på bekostning af almindelige borgere, ødelægge landbruget, knuse kernefamilien og seksualisere landets børn.

Hvor den skurkagtige Klaus Schwab ønsker “den store forandring”, lover jeg i stedet at starte “den store modstand”. Vi vil modstå de globalistiske sokkedukkers infiltration af Parlamentet. Vi vil modstå ødelæggelsen af familien. Vi vil stå op imod milliardærerne, der gør alle andre fattigere,” skriver Roberts på sin hjemmeside, hvor hans tale også er lagt ud.

I en tale i parlamentet bemærker Queensland-senatoren, at han allerede tidligere har opfordret Australien til at afvise World Economic Forum og deres planer om “Great Reset” – og i stedet modsætte sig.

“Det var ikke bare tomme ord. Optagelser cirkulerer online, hvor World Economic Forums skurk og hjerner Klaus Schwab praler af, hvordan han trængte ind i regeringerne i vestlige demokratier med sine “unge globale ledere“. Nogle af Klaus Schwabs disciple sidder i dette senat, og den ene er i kabinettet, erklærede han og spurgte, hvordan det er muligt, at disse forbindelser ikke har udløst en national sikkerhedsundersøgelse.

Han fortsatte med at pege på, hvordan den canadiske premierminister Justin Trudeau og andre af Schwabs “disciple” i magtpositioner koordineres for at forfølge politikker, der er i overensstemmelse med, hvad WEF går ind for.

Se hele artiklen her samt Malcolm Roberts tale fra parlamentet:
https://nyadagbladet.se/utrikes/senator-lovar-att-bekampa-den-skurkaktige-klaus-schwab/

Læs mere om World Economic Forum:

World Economic Forums totalitære rædselsvision:
https://nejtil5g.dk/overvaagning/world-economic-forums-totalitaere-raedselsvision/
Hvad der venter os forude – Schwab og co. i Davos har store planer.
https://newspeek.info/hvad-der-venter-os-forude-schwab-og-co-i-davos-har-store-planer/
Davos-manden, hans World Economic Forum og hans tjenere
https://kis.ninja/2022/05/31/davos-man/
Har vi brug for mennesker…..?
https://kis.ninja/2022/04/22/har-vi-brug-for-mennesker/
Schwab Familiens værdier – del 1
https://kis.ninja/2021/12/15/schwab-familiens-vaerdier-del-1/
Schwab Familiens værdier – del 2
https://kis.ninja/2022/01/15/schwab-familiens-vaerdier-del-2/
Risikoen for demokratiet, når erhvervsliv og politik sammenblandes:
https://finans.dk/debat/ECE14955029/naar-politik-og-erhvervsliv-blandes-sammen-er-demokratiet-i-fare/

Kilder til del 4:

[1] www.weforum.org
[2] https://www.docdroid.net/DNG1NMW/klaus-schwab-the-fourth-industrial-revolution-2016-pdf
[3] https://www.docdroid.net/YenSWz1/klaus-schwab-shaping-the-future-of-the-fourth-industrial-revolution-2018-pdf
[4] https://www.docdroid.net/y1nPCUG/klaus-schwab-covid-19-the-great-reset-2020-pdf
[5] https://www.docdroid.net/hUzwXIT/klaus-schwab-stakeholder-capitalism-2021-pdf
[6] https://www.docdroid.com/RDMKOEv/the-great-narrative-pdf
[7] https://www.cnbc.com/video/2020/07/14/wef-founder-must-prepare-for-an-angrier-world.html
[8] www.youtube.com/watch?v=Pt09KMDA2Gc
[9] https://steigan.no/2022/05/kjerstin-braathen-i-dnb-energiomstilling-vil-skape-energiknapphet-og-smerte-men-det-er-verdt-det/
[10] https://www.oxfam.org/en/press-releases/pandemic-creates-new-billionaire-every-30-hours-now-million-people-could-fall
[11] https://www.newsweek.com/republican-tax-bill-gives-private-plane-owners-tax-break-714381
[12] https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/The-EU-Proposes-To-Exempt-Private-Jets-From-Fuel-Tax.html
[13] https://www.regjeringen.no/no/dokumentarkiv/regjeringen-solberg/aktuelt-regjeringen-solberg/ud/taler-og-innlegg/imes_taler/2020/mr_covid19/id2742041/
[14] https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/offisielt-fra-statsrad-22.-juni-2021/id2863003/ [15] https://www.norden.org/no/information/generasjon-2030-nordisk-program-agenda-2030
[16] https://www.weforum.org/press/2019/06/world-economic-forum-and-un-sign-strategic-partnership-framework
[17] https://twitter.com/JamesMelville/status/1549741052243988480
[18] https://documents-dds-ny.un.org/doc/UNDOC/GEN/N15/232/22/PDF/N1523222.pdf?OpenElement

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.