En ny verdensorden

4. industrielle revolution: Hvad er vi oppe imod og hvordan kan vi handle

Dan Johannesson fortæller her om den såkaldte 4. industrielle revolution der bygger på Internet of Things / IoT, hvor alle trådløse enheder er forbundet samt 5G netværket, og dermed muligheden for at opbygge det perfekte overvågningssamfund. Hertil kommer tanshumanismen, hvor vi bliver en del af IoT og IoT bliver en del af os via AI eller kunstig intelligens.

Men hvordan får systemet os til at accepterer et sådant samfund, som forsøges gennemført uden om det demokratiske system?

Der skabes et kunstigt behov. Vi skal opleve at vi lever i en farlig verden. Der skal skabes en polarisering mellem dem og os. Vi bliver hinandens fjender, politi, fangevogtere og sociale opdragere.

Hvordan skal vi agere og handle i et sådant scenarie? Det giver Dan Johannesson også sine bud på i denne video.

Se videoen, der varer små 22. min.:
https://youtu.be/9vGlBTjaR8I

World Economic Forum under luppen – Swebbtv Granskar 6 (with english subtitles)

Denne episode af Swebbtv Reviews, der blev udgivet den 5. januar 2023, giver et overblik over World Economy Forum (WEF)og dets historie og aktiviteter. Hvad har mange af den vestlige verdens ledere, kongelige og berømtheder til fælles? Hvem er Young Global Leaders? Hvor finder vi Greta? Hvem står bag ideerne til The Great Reset, Agenda 2030, Build Back Better? Hvad var formålet med pandemien og vaccinerne?
Swebbtvs Petra Agapi har set nærmere på Klaus Schwabs plejebarn med alle dets fremtrædende medlemmer og disciple.
Videoen, der varer 25 min., kan findes her:
https://swebbtv.se/w/eCPKrkTn592pm9SjmZYhz7
Læs mere her om WEF:
https://nejtil5g.dk/laer-world-economic-forum-bedre-at-kende/

“State of control”, kontrolsamfundet bliver i stigende grad en realitet

Hvad er prisen på bekvemmelighed?

CBDC (Central Bank Digital Currency) og det digitale pas kan gøre vores liv nemmere og mere effektivt. Men ny international lovgivning viser, at formålet med disse muligheder har vidtrækkende konsekvenser for vores privatliv. Dokumentaren I denne dokumentar udtrykker internationale eksperter som Edward Snowden, Arno Wellens, Catherine Austin Fitts deres alvorlige bekymringer og kritik. Den samler rækken af fakta og meninger samt skaber et chokerende billede af menneskehedens fremtid. En krystalklar fortælling, der ikke kan ignoreres. Film er lagt op 3. november 2022.

“Er det sundt, at en lille gruppe virksomheder har så meget kontrol over regeringen?”

Arno Wellens Hollandsk publicist, forfatter og finansjournalist

“Penge bliver sporbare, programmerbare og manipulerbare, hvilket kan udgøre mange dilemmaer og farer i samfundet.”

Mahir Alkaya Socialistpartiet, medlem af Repræsentanternes Hus i Nederlandene og forfatter

“Beslutninger træffes for os af folk, der ikke er demokratisk valgt. Folk som Van der Leyen, Frans Timmermans og den tidligere administrerende direktør for Atos er alle udnævnt og ikke valgt. Men de bestemmer vores liv. Det er farligt!”

Ken van Ierlant Adm. direktør & Digital iværksætter hos FutureXL

Traileren finder du her (1 ½ min.): https://vimeo.com/766796817

Hele dokumentaren finder du her (1 time 13 min.): https://vimeo.com/769876604

Massepsykose – Hvordan kan en hel befolkning gøres psykisk syg 🤔

I videoen udforskes den farligste af alle psykiske epidemier, massepsykosen. En massepsykose er en epidemi af galskab, som opstår, når en stor del af et samfund mister kontakten til virkeligheden og går ned i vrangforestillinger.

Fænomenet er desværre ikke en fiktion. To eksempler på massepsykoser er de amerikanske og europæiske heksejagter i det 16. og 17. århundrede og totalitarismens fremkomst i det 20. århundrede. I vore dage spiller de afhængighedsskabende sociale medier en betydelig rolle.

Formålet med videoen
Videoens formål er at besvare spørgsmål omkring massepsykose: Hvad er det? Hvordan starter det? Er det sket før? Oplever vi det lige nu? Og hvis ja, hvordan kan stadierne af en massepsykose vendes?

Academy of Ideas
Videoen, er lavet i samarbejde med Academy of Ideas, som laver videoer, som forklarer idéerne fra historiens store tænkere med det formål at hjælpe med at forsyne verden med mere viden, styrke individet samt fremme frihed. https://academyofideas.com/ Videoen, der er på engelsk, varer 20 min. Du kan sætte engelske undertekster på:
https://youtu.be/09maaUaRT4M

Læs mere her:

Lær World Economis Forum bedre at kende:
https://nejtil5g.dk/laer-world-economic-forum-bedre-at-kende/
Rædselsvisionen:
https://nejtil5g.dk/world-economic-forums-totalitaere-raedselsvision/
Smart politik del 1 og 2:
https://nejtil5g.dk/smart-politik-del-1/

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.