6G, Internet of Bodies: Globalisterne vil ikke stoppe med at hacke mennesker

Hvis du synes, at 5G er forfærdelig, vil du ikke vide noget om 6G, som vil introducere kroppens internet (IoB), og som potentielt vil binde alle mennesker sammen til et globalt “gruppe-sind”. Uproduktive medlemmer, der ikke gør andet end at forbruge de “dyrebare” ressourcer, vil blive et mål for at blive fjernet; det ultimative teknokratræsonnement er, at mennesker som alle andre ressourcer er på samme niveau. At skære ned på antallet af mennesker er således ikke anderledes end at fælde træer i skoven.
Technocracy News & Trends Editor Patrick Wood

Illustration: d3images on Freepik

Oversigt over artiklen

1. Digital identitet, digitale tvillinger, centralbankers programmèrbare digitale valuta, et socialt kreditsystem, augmented humans (udvikling af medfødte menneskelige evner via teknologi) og Internet of Bodies (IoB). Alt dette er en del af den dystopiske fremtid, der rulles ud af den globalistiske klike som “løsningen” på verdens problemer.

2. Ifølge transhumanistisk propaganda vil alle have gavn af det augmented menneske. I virkeligheden er transhumanisme et eugenikprogram (racehygiejne), hvor kun navnet adskiller sig.

3. Det post-menneskelige samfund, som transhumanisterne forestiller sig, vil ikke have nogen nytte for milliarder af mennesker. Da et stort antal job vil blive elimineret og erstattet af robotter og kunstig intelligens, kræver den transhumanistiske plan en affolkning.

4. Et globalt totalitært regime vil ikke acceptere og tage ansvaret for at brødføde, huse og levere en universel grundindkomst samt sundhedspleje til milliarder af mennesker, som ikke er nyttige. Den logiske løsning er at udrydde de ikke-produktive og forvandle resten til lydige cyborgs, der er fængslet i IoB 5G-økosystemet.

5. Kravet om affolkning i den transhumanistiske utopi kan være grunden til, at nationer nægter at adressere den ekstraordinære dødelighed af COVID-vacc’s.

Digital identitet, digitale tvillinger, centralbankers programmerbare digitale valuta (CBDC), et socialt kreditsystem, det digitale mennesket og Internet of Bodies (IoB). Alt dette er en del af den dystopiske fremtid, der rulles ud af den globalistiske klike som “løsningen” på verdens problemer.

Transhumanisme er længe blevet solgt som en måde at gøre os sundere på og i sidste ende udødelige. I dag promoveres det under The Great Reset banner som “lighed”. Propagandaen er, at alle vil nyde godt af augmented human, fra de rigeste til de fattigste. I virkeligheden er transhumanisme et eugenikprogram, der kun adskiller sig ved navnet.

Artiklen er skrevet af Dr. Joseph Mercola og udgivet på mercola.com den 21. november 2022. (*) Artiklen kan umiddelbart virke provokerende og sikkert konspiratorisk for nogen, men læses artiklen i sin helhed giver den stof til eftertanke. Suppler gerne med de angivne links til Internet of Bodies og ikke mindst World Economic Forum (WEF). Se mere efter ‘Kilder og referencer’.

Transhumanisme kræver affolkning

Enhver, der tror, at den globalistiske klike, de rigeste mennesker på planeten, har til hensigt at tillade “nytteløse forbrugere”, der blot sluger “deres” ressourcer, at leve endnu længere, end vi allerede gør, tager desværre fejl. De har ikke en sådan hensigt. Al snak om “lighed i sundhed” er et røgslør, en gulerod, der skal lokke folk til at gå med på deres plan for det, der i sidste ende vil være udryddelsen af milliarder.

Nogle inden for denne klike, World Economic Forum (WEF), hvor rådgiveren Yuval Noah Harari er et bemærkelsesværdigt eksempel, (1) taler åbent om elitens plan for et post-menneskeligt samfund, hvilket netop er, hvad det lyder som.

En verden uden rigtige mennesker. En verden, hvor alle er blevet tilføjet (og i tilfældet underklassen, styret af) teknologi. En verden uden tro på en højere magt end programmørerne og opfinderne selv. (2) En verden, hvor robotter udfører det meste af arbejdet, kunstig intelligens træffer de fleste beslutninger, og augmented mennesker kører programmeringen.

En sådan verden har ikke brug for milliarder af mennesker. I et interview, (3) hvor Harari diskuterede den fjerde industrielle revolution (et andet udtryk for transhumanisme) bemærkede han, at vi nu lærer at “produce bodies and minds” (hvilket betyder forstærkede kroppe samt cloud- og artificial intelligence (kunstig intelligens – AI) forbundne sind/minds), og at en af de største udfordringer, vi står over for, vil være, hvad skal vi gøre med alle de mennesker, der bliver forældede eller uddateret i processen.

Svaret kan, foreslog Harari, ligge i “en kombination af stoffer og computerspil.” Jeg tror ikke et sekund på ham. Narkotika og computerspil har bestemt været værktøjer til at distrahere og kontrollere de yngre generationer, men den fremtid, de forestiller sig, har ikke plads til ikke-produktive medlemmer.

Kravet om affolkning i den transhumanistiske utopi kan være grunden til, at nationer nægter at tage fat på spørgsmålet om den ekstraordinære dødelighed på grund af COVID-jabs

Jeg kan ikke se, at et globalt totalitært regime vil acceptere at tage ansvaret for at brødføde, huse og levere universel basisindkomst, sundhedspleje og stoffer til milliarder af mennesker, som ikke er nyttige for dem på en eller anden måde. Nej, den logiske løsning vil være at udrydde de ikke-produktive og forvandle resten til lydige cyborgs, der er fængslet i Internet of Bodies 5G-økosystemet.

COVID-vacc’s tjener et større formål

Jeg tror, at affolkningskravet i den transhumanistiske utopi er grunden til, at næsten alle nationer på planeten nægter at tage fat på den ekstraordinære dødelighed af COVID-vacc’s.

Ansøgningerne om invaliditets- og livsforsikring er steget voldsomt. Fødselsraterne er styrtdykket, og aborter og overdødeligheden steget gevaldigt, men alligevel bliver alle ved med at presse på med COVID-vacc’s. Det ser ud til, at disse virkninger er bevidste, og den eneste måde at få en mening ud af denne skræmmende virkelighed er at forstå, at affolkning er et nødvendigt element i den transhumanistiske dagsorden.

Der skal være to klasser – den udviklede (augmented) der “får det hele” og den kontrollerede underklasse. Forøgelse af underklassen vil kun være til kontrolforanstaltninger, og det vil sandsynligvis omfatte evnen til at afslutte livet for enhver, der opfattes som at have udlevet deres brugbarhed for systemet.

Vi lever i et stort bedrag

De, der har set nærmere på transhumanisme og The Great Reset, kan tydeligt se, hvordan næsten alt, hvad der sker, er en del af en plan for at manipulere masserne til at acceptere deres ønskede kontrolsystem. De, der nægter at se på disse spørgsmål, kan dog ikke se det. Desuden kan de heller ikke engang forestille sig, at noget så djævelsk kunne være sandt.

The Crowhouse: The Great Deception

I videoen ovenfor gennemgår Max Igan fra “The Crowhouse” historien om det store bedrag, vi befinder os i – hvordan og hvorfor folk i årtier er blevet manipuleret til at tro på ting, der simpelthen ikke var sande – overbevisninger, der formede adfærd og tillod globalisterne stille og roligt at flytte deres langsigtede dagsorden for global dominans.

Hvad er Internet of Bodies (IoB)?

Hvad er IoB? The Rand corporation definerer det som enheder med computerfunktioner, der kan kommunikere med internetforbundne enheder eller netværk, der indsamler persongenererede sundheds- og biometriske data og/eller kan ændre menneskekroppens funktion. (4)

World Economic Forum (WEF) har beskrevet det som et økosystem af “et hidtil uset antal sensorer”, herunder følelsesmæssige sensorer, “fastgjort til, implanteret i eller indtaget i menneskelige kroppe for at overvåge, analysere og … ændre menneskelige kroppe og adfærd.” (5)

Nøgleordene i denne sætning inkluderer det erklærede mål om at “ændre menneskelig adfærd.” WEF fortæller os ikke, hvem der vil være ansvarlig for disse ændringer, men vi kan roligt antage, at det vil være dem, der har noget at vinde ved at kontrollere andres handlinger og adfærd.

FDA klar til at godkende implanterbar biosensor

Selvom alt dette lyder som ren sci-fi, så har U.S. Pentagon og Profusa Inc. allerede udviklet en implanterbar biosensor, der sporer kemiske reaktioner inde i din krop, angiveligt for at opdage sygdom. (6) Som forklaret af Defense One, består biosensoren af to dele: (7)

“Den ene er en 3 mm streng af hydrogel … Indsat under huden med en sprøjte, strengen inkluderer et specielt konstrueret molekyle, der sender et fluorescerende signal uden for kroppen, når kroppen begynder at bekæmpe en infektion.

Den anden del er en elektronisk komponent der er fastgjort til huden. Det sender lys gennem huden, registrerer det fluorescerende signal og genererer endnu et signal, som bæreren kan sende til en læge, hjemmeside osv. Det er som et blodlaboratorium på huden, der kan opfange kroppens reaktion på sygdom før tilstedeværelsen af andre symptomer som hoste.”

Sensoren gør det muligt at undersøge en persons biologi på lang afstand via en smartphone-forbindelse, og Profusa bakkes op af Google, det største data mining selskab i verden (selskaber, der omdanner rå data til nyttig information). Når du ved det, er det svært at forestille sig, at dine biologiske data ikke vil blive brugt til at øge Googles overskud og yderligere totalitær kontrol gennem biosikkerhed.

Profusa forventede at modtage godkendelse fra U.S. Food and Drug Administration (FDA) i 2021, men det ser ikke ud til at være godkendt endnu. Når det er sagt, så er hjulene i godkendelsesprocessen sat i gang, så det er kun et spørgsmål om tid.

Artificial Intelligence (AI) og Internet of Bodies (IoB)

I denne udgave af Wilson Center NOW fra 5. jun. 2018 udforskes det netop udgivne forårsnummer af The Wilson Quarterly, “Living with Artificial Intelligence”, med hjælp fra redaktør Richard Solash og bidragyder Eleonore Pauwels. De diskuterer, hvordan kunstig intelligens har potentialet til at omforme alle aspekter af livet, inklusive fra interpersonelle til internationale relationer, og også kunst, sundhed og arbejde.
For at læse det seneste nummer og for et gratis abonnement på Wilson Quarterly besøg: https://wilsonquarterly.com

I videoen ovenfor interviewer Wilson Center NOW Richard Solash (**), redaktør af The Wilson Quarterly, og Eleonore Pauwels (***), direktør for Anticipatory Intelligence (AI) Lab med Wilson Centers Science and Technology Innovation Program, om IoB og den rolle, AI vil spille i den kommende “algoritmiske tidsalder”.

Pauwels gør det klart, at en af ​​de uundgåelige facetter af IoB er, at vi vil være under konstant kontrol i alle aspekter af vores liv, “fra hvad du spiser, hvem du dater, hvad du køber, hvor meget energi du bruger” til og med dine vitale indikatorer samt genetiske data.

For at forklare ideen bag IoB foreslår hun, at du begynder med at tænke over, hvordan Internet of Things fungerer, med alle de smarte enheder, der ikke kun er forbundet til hinanden, men også til et bredere netværk, hvor AI kan analysere og optimere samtlige data.

Tilføj nu sundhedsovervågningsenheder til disse netværk, fra wearables til implantater, som deler dine mest private data. AI vil så også “analysere og optimere” disse data, og selvom Pauwels ikke oplyser, at en sådan optimering vil blive udført automatisk, uden din viden, ser jeg ingen grund til at tvivle på, at det er en del af planen.

I betragtning af alt dette vil den største udfordring, siger Pauwels, være at finde ud af, hvordan vi kan bevare kontrollen over vores egen fremtid og sikre, at AI er “formet efter vores idealer.”

IoB er uadskillelig fra den eugeniske transhumanistiske dagsorden

https://twitter.com/i/status/1421551677526749188

Selvom denne advarsel lyder rationel, hvis idealer er det så vi taler om? At tro, at menneskeheden generelt vil have noget at sige i denne sag, er naivt. Vi kan ikke tænke på IoB uden for eller adskilt fra det eugeniske transhumanistiske Great Reset.

De magter, der skubber IoB fremad, er de samme, der presser på for The Great Reset, og The Great Resets mål er at skabe én verdensregering, der bruger transhumanisme som platform for kontrol af det menneskelige sind og krop.

Der er ingen andre omstændigheder, hvor jeg kan se, at idealerne for AI kan være et ideal end for transhumanisternes, eugenikerne og The Great Resetters.

AI vil træffe beslutninger baseret på dets programmering, og den programmering er formet og styret af dem, der sigter mod at regere alle andre. Hvordan kan AI formes i overensstemmelse med menneskecentrerede idealer, når de bliver finansieret og udviklet af mennesker, der ser frem til et post-menneskeligt samfund?

Anerkend regningen

I virkeligheden er den eneste udvej til at bevare kontrollen over vores fremtid netop at afvise IoB. Det bliver desværre ikke nemt. Få er villige til at give afkald på, hvad de opfatter som bekvemmelighed, og færre forstår fortsat ikke rigtigt, hvor det hele fører hen i første omgang.

Måske er det bedste, vi kan gøre lige nu, at uddanne os selv og andre om slutmålene. En voksende forståelse for, at al denne bekvemmelighed vil sætte os i et digitalt fængsel uden mulighed for at undslippe, vil være det eneste, der kan forhindre det.

Det er værd at huske på, at opgiver du din frihed, giver du også afkald på din evne til at beskytte dem, du elsker. Dine børn kan blive taget fra dig, hvis du ikke adlyder. Din ægtefælle eller forældre kan blive såret eller dræbt, og du har ingen indflydelse på det.

Canadas love om dødshjælp er modne til misbrug

Allerede nu tilbyder Canada dødshjælp i forbindelse med en række forskellige tilstande og situationer, fra langvarig COVID (8) og psykisk sygdom (9) til høretab (10) og fattigdom “som forhindrer den enkelte at leve med værdighed.” (11)

Som bemærket af Exposing the Darkness, (12) “Efter to år med folkemorderisk COVID-tyranni, baseret på våbengørelsen af ​​det offentlige sundhedssystem, var det forventet med indsættelse af våbengørelsen af psykiatrien for at bekæmpe dissens og eliminere mentalt syge ‘ubrugelige spisere’.”

I betragtning af at Psychology Today har foreslået, at anti-vaxxere kan have et mentalt sundhedsproblem, er det ikke uden for mulighedens område at forestille sig en dag, hvor afvisning af en COVID-booster sætter dig på en eutanasiliste. For nu er det angiveligt frivilligt, men vi ved alle, hvilken glidebane det kan være, især når læger får kompensation for hver patient, der dør og begraves.

I mindst ét ​​tilfælde har familiemedlemmer udtalt, at de har mistanke om, at patienten kan være blevet tvunget eller narret til at underskrive dødshjælpsformularen. (13) I 2018 udgav en mand fra Ontario med en uhelbredelig neurologisk sygdom lydoptagelser af hospitalspersonalet, der forsøgte at få ham til at gå med til dødshjælp, men det, han ønskede, var assisteret hjemmepleje. (14)

Lær at genkende den bløde tvang

I årtier har vi omfavnet teknologier med vores fokus på bekvemmelighed og/eller sikkerhed. Det er altid sådan, de får fanget os ind. Det er på den måde, de vil lokke os til også at omfavne IoB, digital identitet og CBDC’er. Vi er nødt til at blive klogere på det her og begynde at tænke langsigtet, for det gør de, der vil gøre os til slaver. De planlægger årtier ud i fremtiden.

Marchen mod CBDC’er i USA startede i uge 46 i år, da Federal Reserve Bank of New Yorks Innovation Center, eller NYIC, annoncerede, at det ville lancere en 12-ugers proof-of-concept-pilot for en centralbanks digital valuta eller CBDC . (15)

Det er vigtigt at indse, at vi vil miste alt, hvad der er værd at leve for, hvis vi fortsætter ad denne vej uden at en beskyttelse af privatlivets fred og de personlige autonomirettigheder er på plads. Selv da er det en risiko, da få love er idiotsikre. Se bare, hvordan den amerikanske forfatning bliver trampet ned, selvom den formodes at være ukrænkelig.

Så længe globalisternes korrumperende indflydelse består, kan vi være sikre på, at de vil fortsætte deres bestræbelser på at hacke vores kroppe og hjerner og finde på måder at eliminere dem, der er imod dem.

Noter:

*) Original artiklen finder du her:
fra mercola.com: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/21/transhumanism-hacking-humans.aspx eller
her fra activistpost.com:
https://www.activistpost.com/2022/11/6g-internet-of-bodies-globalists-wont-stop-hacking-humans.html
Om Dr. Joseph Mercola: Dr. Mercola er osteopatisk læge, også kendt som en DO. DO’er er autoriserede læger, der i lighed med andre læger kan ordinere medicin og udføre kirurgi i alle 50 stater. DO’er og MD’er har en lignende uddannelse, der kræver fire års studier i de grundlæggende kliniske videnskaber og en vellykket gennemførelse af licenseksamener. Dog bringer DO’er noget ekstra til udøvelse af medicin. Osteopatiske læger praktiserer en tilgang om at se “hele personen”, og behandler hele personen i stedet for blot symptomer. De hjælper patienter med at udvikle holdninger og livsstil, der ikke kun bekæmper sygdom, men også hjælper med at forhindre den.
Se mere her: https://www.mercola.com/forms/background.htm
**) Richard Solash er redaktør af The Wilson Quarterly og skribent/redaktør i afdelingen for eksterne relationer på Wilson Center. Han var tidligere kommunikationsdirektør i OSCE’s Parlamentariske Forsamling og korrespondent for Radio Free Europe/Radio Liberty.
***) Eleonore Pauwels er direktør for Anticipatory Intelligence (AI) Lab med Science and Technology Innovation Program på Wilson Center. Hun er forfatter og international videnskabspolitisk ekspert, der har specialiseret sig i styring og demokratisering af konvergerende teknologier. Pauwels leder AI Lab og analyserer og sammenligner, hvordan transformative teknologier, såsom kunstig intelligens og genom-redigering, rejser nye muligheder og udfordringer for sundhed, sikkerhed, økonomi og regeringsførelse i forskellige geopolitiske sammenhænge. Hun analyserer de løfter og farer, der sandsynligvis vil opstå med udviklingen af ​​AI civile og militære teknologier, Internet of Living Things og fremtidige netværk af intelligente og forbundne biolaboratorier.

Kilder og referencer:

1 The Atlantic February 20, 2017

2 Facebook Watch June 8, 2022

3 YouTube Yuval Noah Harari, “Drugs and Computer Games”

4 EDRM.net January 26, 2021

5 WEF, Shaping the Future of the Internet of Bodies, July 2020

6, 7 Defense One March 3, 2020

8 NZ Herald July 16, 2022

9 Daily Citizen November 14, 2022

10, 13 AP August 11, 2022

11 The Spectator April 30, 2022

12 Exposing the Darkness Substack April 6, 2022

14 CTV News August 2, 2018

15 NY Fed launches 12-week CBDC pilot program with major banks Nov 15, 2022

https://media.mercola.com/assets/html/mercola/citation.htm

Se mere her:

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.