Overvågning

Se mere her:
Rapport fra den 1. oktober 2021 til De Grønne i Europa-Parlamentet “Biometrisk og adfærdsmæssig masseovervågning i EU’s medlemsstater”: “Private og offentlige parter anvender i stigende grad “intelligente overvågningsløsninger”, herunder fjernidentifikation. Teknologier, der, hvis de ikke kontrolleres, kan udvikle sig til masseovervågning.”
https://nejtil5g.dk/overvaagning/big-brother-holder-oeje-med-dig/
Om overvågning og 5G:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/overvaagning-og-5g/

Indhold:
– Bliver fremtiden menneskelig? Oplev World Economic’s visioner
– UTOPIA: En mand lever i et samfund, hvor borgere overvåger hinanden med deres mobiltelefoner 

“State of control”, kontrolsamfundet bliver i stigende grad en realitet

Hvad er prisen på bekvemmelighed?

CBDC (Central Bank Digital Currency) og det digitale pas kan gøre vores liv nemmere og mere effektivt. Men ny international lovgivning viser, at formålet med disse muligheder har vidtrækkende konsekvenser for vores privatliv. Dokumentaren I denne dokumentar udtrykker internationale eksperter som Edward Snowden, Arno Wellens, Catherine Austin Fitts deres alvorlige bekymringer og kritik. Den samler rækken af fakta og meninger samt skaber et chokerende billede af menneskehedens fremtid. En krystalklar fortælling, der ikke kan ignoreres.

“Er det sundt, at en lille gruppe virksomheder har så meget kontrol over regeringen?”

Arno Wellens, Hollandsk publicist, forfatter og finansjournalist

“Penge bliver sporbare, programmerbare og manipulerbare, hvilket kan udgøre mange dilemmaer og farer i samfundet.”

Mahir Alkaya, Socialistpartiet, medlem af Repræsentanternes Hus i Nederlandene og forfatter

“Beslutninger træffes for os af folk, der ikke er demokratisk valgt. Folk som Van der Leyen, Frans Timmermans og den tidligere administrerende direktør for Atos er alle udnævnt og ikke valgt. Men de bestemmer vores liv. Det er farligt!”

Ken van Ierlant, Adm. direktør & Digital iværksætter hos FutureXL

Traileren finder du her (1 ½ min.): https://vimeo.com/766796446

Hele dokumentaren finder du her (1 time 13 min.):

https://debunkproductions.com/

Læs mere her:
Truslerne mod vores privatliv:
https://nejtil5g.dk/truslerne-mod-vores-privatliv/
6G, Internet of Bodies: Globalisterne vil ikke stoppe med at hacke mennesker:
https://nejtil5g.dk/6g-internet-of-bodies-globalisterne-vil-ikke-stoppe-med-at-hacke-mennesker/
SMART politik – del 1 og 2:
https://nejtil5g.dk/smart-politik-del-1/

Bliver fremtiden menneskelig? Oplev World Economic’s visioner

World Economic Forum, milliardærernes internationale, arbejder intenst på at afskaffe det menneskelige samfund, som vi kender det, og erstatte det med noget helt andet. Deres visioner er så ekstreme, at man bør høre dem sige det for at forstå alvoren. Tag ikke vores ord for det, men se dette foredrag af Yuval Noah Harari med titlen Will the Future Be Human?

Se foredraget her: https://youtu.be/hL9uk4hKyg4

Sammenfattende anføres det ifølge Steigan.no, (1) at:
Dagens folk kan være blandt de sidste homo sapiens. Tænk på, hvor forskellige mennesker er fra deres forfædre, chimpanser. I et eller to århundreder vil enheder, der er lige så forskellige fra mennesker, regere. Forskere vil snart “konstruere kroppe og hjerner og sind.” Det 21. århundredes økonomi vil afhænge af disse nye råstoffer. Den, der kontrollerer data, vil bestemme, hvordan fremtidige enheder ser ud og livets natur for alle. Hvis kun få individer tager kontrol over data, vil resultatet være en opdeling mellem arter.

Spørgsmålet er, hvad vi skal bruge folk til?

I et interview spørger Harari: Hvad skal vi bruge folk til? Eller hvad har vi brug for så mange mennesker til?
https://www.youtube.com/watch?v=lgwu0qL51Pg

Harari er meget brugt af World Economic Forum, og ud fra hans tænkning (2) og i Klaus Schwabs taler og artikler. Hans foredrag om, at fremtiden ikke længere vil bestå af mennesket, som vi kender menneskeheden i dag. Det “nye menneske” bliver nu formet og skabt teknologisk og digitalt. Gennem over hundrede års forskning og udvikling har verdens teknokrater nu fundet koden til at omdefinere – og skabe – den nye menneskerace” gennem kunstig intelligens.

Dagens indsamling af menneskelige digitale data kombineret med udviklingen inden for biologi og høst af menneskeligt DNA gør det muligt for nutidens teknokrater at “forme menneskeheden i deres billede.”

Yuval Noah Harari forklarer, at mennesket er den nye verdensøkonomi. Mens historiens tidligere industrielle revolutioner har udviklet jord og landbrug, industrielle maskiner og fabrikker, er denne gang gennem den fjerde industrielle revolution blevet udviklet muligheden for at bruge mennesket selv som den nye vare til økonomisk vækst og indtjening.

Mennesket er et produkt af nutidens revolutionerende teknologiske udvikling.

Teknokrater placerer sig nu i rollen som den nye Gud og Skaber, og sammen med udviklingen af den nye menneskerace må nutidens religioner afskaffes.

Om World Economic Forum og menneskelig forbedring (3)

  • I de senere år har World Economic Forum (WEF) og Schwab udviklet en Cyborg-dagsorden.
  • Kun den inderste kreds af medlemmer får se de rapporter, der specialiserer sig i dette, men der bliver også lagt noget op.
  • “Menneskelig forbedring” betyder ikke kun social og kommunikativ udvikling. Eller medicinske strategier til at hjælpe mennesker med handicap.
  • Fokus er på, hvordan GMO (CRISPR og andre former for genteknologi) og implantater kan styrke menneskers egenskaber. Med andre ord skal du ændre dem fra den måde, de er udstyret naturligt på.
  • Dette er ikke spekulationer fra WEF’s side, men en løbende teknologiudvikling, som de aktivt støtter.
    (Af lektor Thomas Laudal)

Kilder:
1) https://steigan.no/2022/04/vil-framtida-vaere-menneskelig-bli-kjent-med-visjonene-til-milliardaerklubben/
2) https://www.weforum.org/search?query=harari
3) https://steigan.no/2021/09/human-enhancement-world-economic-forum-vil-manipulere-mennesket/

UTOPIA: En mand lever i et samfund, hvor borgere overvåger hinanden med deres mobiltelefoner 

Jack er netop kommet tilbage til sit hjemland Australien efter at have været 10 år i paradis. Men efter at have mødt sin bror Frank i lufthavnen​​, opdager Jack, at landet har ændret sig radikalt. Borgerne anmelder nu hinanden og giver hinanden bøder for forskellige civile overtrædelser. Med deres mobiltelefoner filmer og uploade de lovovertrædelser der sendes til en regeringsapp.

Jack er vantro, da han ankommer til Franks hjem, hvor han bor med sin kone Margaret, kan han slet ikke tro, at det er forbudt at bande eller indtage alkohol er forbudt. Der er kameraer overalt, og det eneste sikre sted i folks hjem er badeværelset.

Ude af stand til at tilpasse sig eller acceptere ændringerne forsøger Jack at forlade landet – hvilket ikke er så enkelt som han troede.

Er du parat til at leve i et sådant samfund?

Er mennesker så svage, at de bevæbnet med en Smartphone er parate til at udføre en regerings overvågning af hinanden?

“Utopia” forestiller sig, at den dag ikke er så langt væk, som man skulle tro.

Her er vi i Australien, men befolkningen i Canada har netop oplevet det på egen krop, hvor mange for nylig har fået deres betalingskort spærret af myndighederne.


I Danmark viser sagen om den af EU erklærede ulovlige logning, at Folketinget er parat til at gå langt.
En logning som højesteret den 30. marts valgte alligevel ikke at erklære ulovlig. Samme dag trådte en ny logningslov i kraft, som er lige så ulovlig som den gamle.

Filmen, der varer 15 min., er skrevet og instrueret af Kosta Nikas.
https://youtu.be/vJYaXy5mmA8

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Comments

  1. Pingback: World Economic Forums totalitære rædselsvision - nejtil5g.dk

Comments are closed.