Skal hele verdens befolkning have implanteret en mikrochip?

Den globale elite planlægger at tvinge folk til at lade sig implantere med mikrochips ved at gøre det til et krav for at kunne få adgang til digitale valutaer, Universal Basic Income (UBI) og andre tjenester.

Advarslen kommer fra et tidligere medlem af World Economic Forum.

Det skriver European Union Times i en artikel fra den 19. oktober 2023. Artiklen herunder med kommentarer er oversat fra Steigan.no udgivet den 27. oktober.

Foto: Jaye HaychUnsplash

Whistlebloweren Richard Werner

Den tyske økonom og tidligere WEF ‘Global Leader for Tomorrow’ whistleblower Richard Werner opfordrede til forsigtighed med de nye teknologier under en diskussion sidste år på International Science Summit 2022 og fortalte, at WEF med vilje er stoppet med at vise folk, hvordan en centralbanks digitale valuta (CBDC) vil se ud, fordi den vil involvere et implantat under huden på størrelse med et riskorn.

“Og det riskorn er hele din tegnebog?” spurgte en interviewer Richard Werner, hvortil han svarede: “Ja, det er dit digitale ID, din tegnebog, det kunne være dit pas, din nøgle.”

Werner fremhævede, at RFID-teknologier på debet- og kreditkort, gør det muligt at overføre data via et swipe, hvilket forbereder folk til gradvist at acceptere de “kontaktløse” interaktioner som en del af dagligdagen.

“Det, vi fandt ud af med vores betalingskort eller kreditkort, er selvfølgelig, at de allerede nu er flyttet til systemet i RFID-chips, RFID-teknologi, hvor du bare vifter med kortet. Helt kontaktløs,” beskrev Werner. “Det betinger os på en måde i en retning, hvor du i fremtiden blot vifter med hånden, fordi du har et mikrochip implantatet under huden.”

“Og hvert skridt har en rationel grund,” fortsatte han. “Det er lettere blot at vifte med det, er det ikke? Det er meget hurtigere, fordi vi altid skal vente i en kø, mens alle skriver tal og alt det, i stedet for blot at vifte, og det er så meget hurtigere.”

“Men den næste rationalisering ville være, ja, men du kan miste dit kort, nogen kan stjæle dit kort, og så vinker du bare, det er lidt risikabelt, ja, ville det ikke være rart, hvis du ikke kunne miste det, og ingen kunne stjæle det? Du ved.”

Werner fortæller, at mennesker naturligvis vil være tilbøjelige til at afvise disse invasive teknologier “fordi det er en krænkelse af menneskelig værdighed at få injicere sådan noget ind under huden”, men siger han, globalisterne er villige til at bruge UBI til at lokke og overtale befolkningen til at modtage injektioner.

“Milliardær eliten har indtil videre ikke brudt sig om det. Men siden 2015 er de alle kommet ud med det. Jeg mener, alle de store milliardærer og World Economic Forum er kommet frem med det, åh, det er en god idé, universel basisindkomst. Nå, men hvorfor pludselig nu? Jo, for nu har vi teknologien til mikrochipimplantatet,” forklarer Werner.

WEF-medlemmet, der blev whistleblower, fortsatte med at forklare, at Covid-19 spiller en rolle i mikrochip ordningen, da den introducerede behovet for et digitalt ID, oplysninger, som også “bekvemt” ville blive gemt på en implanterbar mikrochip.

Faktisk ser det ud til, at de mareridtsagtige forudsigelser om et kæmpe overvågningspeoptikon, hvor hver bevægelse, køb, hjerteslag og åndedræt overvåges nøje, nu nærmer sig virkeligheden.

Vil menneskeheden rejse sig og afvise chippen?

Dokumentationen

Indtil videre er det blot whistlebloweren. Men det er let at konkludere, at han har ret. World Economic Forum har længe agiteret for mikrochipimplantater, f.eks. i denne artikel fra 2017: Disse arbejdstagere har fået en mikrochip implanteret i hånden af deres arbejdsgiver

Forud for virksomhedens “chipfest” udtalte 32M’s administrerende direktør Todd Westby, at han forestillede sig, at RFID-implantaterne blev brugt til en række aktiviteter og transaktioner på arbejdspladsen og andre steder.

“Vi forestiller os brugen af RFID-teknologien til at kunne foretage alt fra indkøb på vores marked til pauserum på kontoret, åbne døre, bruge kopimaskiner, logge ind på vores kontorcomputere, låse telefoner op, dele visitkort, gemme medicinske / sundhedsoplysninger og bruges som betaling på andre RFID-terminaler,” sagde Westby.

“Til sidst vil denne teknologi blive standardiseret, så du kan bruge den som pas, offentlig transport, alle købsmuligheder osv.”

32M, der driver systemer til salg af fødevarer på arbejdspladsen kaldet “mikromarkeder”, tillader allerede kontantløs brug af sine faciliteter via en smartphone-app. Virksomheden udtalte, at implanterede chips var “den næste udvikling i betalingssystemer.”

Teknologien, der anvendes af 32M, er udviklet af den Stockholm-baserede virksomhed Biohax Sweden.

Artikler udgivet på World Economic Forum’s hjemmeside:

Afvist af “faktatjekker”

USA Today skriver: Nej, WEF erklærede ikke, at alle mennesker skal have mikrochip implanteret | Faktatjek

WEF-talsmand Trevor Chueu udtalte, at organisationen aldrig er kommet med en meddelelse om implantering af mennesker med mikrochips. Der er heller ingen rapporter om en sådan meddelelse fra nogen velrenommerede medier.

Det er sandsynligvis rigtigt, at WEF ikke har truffet sådanne beslutninger. Når alt kommer til alt, har de ikke autoritet til at gøre det. Men at de har agiteret for det, og at nogle af deres medlemmer arbejder på det, er hævet over enhver tvivl.

I 2022 skrev Kathleen Philips, Vicedirektør for forskning og udvikling, imec, i World Economic Forum, at:

Ligesom syns- og høreapparater er en del af vores liv i dag, kan implantatteknologier blive normen i fremtiden.

Grænserne for implantater vil blive fastsat af etiske argumenter snarere end videnskabelig kapacitet. Skal du for eksempel implantere en sporingschip i dit barn? Der er solide, rationelle grunde til det, såsom sikkerhed. Ville du rent faktisk gøre det? Går det for vidt?

Du kan finde mere på WEF’s hjemmeside om “implantater” og “mikrochip” HER, herunder om implantering af mikrochips i hjernen.

Et svensk firma har skabt en mikrochip, der giver brugerne mulighed for at bære deres COVID-vaccinepas under huden

En svensk startup, Dsruptive Subdermals, har skabt scanbare digitale implantater, der viser ens COVID-vaccinepas. Teknologien indebærer en indsættelse af et lille implantat, på størrelse med et korn, under huden. Når implantatet scannes med en smartphone, kan ens COVID-19-vaccinationsoplysninger og testresultater ses via en PDF. Det skriver Insider:

“Jeg har et chipimplantat i armen, og jeg har programmeret chippen, så jeg har mit covid-pas på chippen, og grunden er, at jeg altid vil have det tilgængeligt,” siger Hannes Sjöblad, administrerende direktør for Dsruptive Subdermals, til AFP.

Sjöblad demonstrerede over for AFP, hvordan det var muligt at scanne chippen med sin telefon for at få en PDF frem, der viser alle detaljerne i hans EU-digitale covid-certifikat, et pas, der ligner det amerikanske vaccinekort. Det indikerer, om man er blevet podet mod COVID-19, eller om personen er blevet testet med et negativt resultat.

Læs mere her:

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.