Mikrochip implanteret i hånden? Er det noget at bekymre sig om?

Den implanterbare mikrochip indeholder din digitale identitet, sundhedsdata og økonomi. Chippen implanteres lige under huden på hånden og fungerer ved hjælp af enten nærfeltskommunikation eller radiofrekvensidentifikation.

Artiklen er skrevet af Dr. Joseph Mercola, grundlægger af Mercola.com. Her oversat fra Childrens Healths Defence den 21. april 2022. (1)

Illustration: Billede af Dee fra Pixabay.

Overblik over historien:

  • Implanterbare mikrochips markedsføres som det ultimative inden for bekvemmelighed, men målet er at skabe Internet of Bodies, der er beskrevet af World Economic Forum (WEF) som et økosystem af “et hidtil uset antal sensorer”, herunder følelsesmæssige sensorer, “fastgjort til, implanteret i eller indtaget i menneskelige kroppe for at overvåge, analysere og endda ændre menneskelige kroppe og adfærd.”
  • Sverige er en af de tidligste brugere af implanterbare mikrochips. Chippen implanteres lige under huden på hånden og fungerer ved hjælp af enten nærfeltkommunikation – den samme teknologi, der anvendes i smartphones – eller radiofrekvensidentifikation (RFID), som bruges i kontaktløse kreditkort.
  • Implanterede betalingschips er en udvidelse af Internet of Things; de er en måde at forbinde og udveksle data på, og fordelene skal afvejes mod de potentielle risici.
  • Lande rundt om i verden arbejder nu på et system til centralbankeners digital valuta (CBDC), en valuta i digital form, der er programmerbar, så du kun kan bruge dine penge på bestemte ting eller på bestemte steder, som ønsket af udstederen.
  • I sidste ende vil alt blive forbundet til en enkelt implanterbar enhed, der indeholder din digitale identitet, sundhedsdata samt programmerbare CBDC’er. Din digitale identitet vil igen omfatte alt, hvad der kan vides om dig gennem overvågning via implanterede biosensorer, din computer, smartphone, GPS, sociale medier, online søgninger, køb og forbrugsvaner. Algoritmer vil derefter beslutte, hvad du kan og ikke kan gøre baseret på, hvem du er.

Mens implanterbare mikrochips markedsføres som det ultimative inden for bekvemmelighed, går målet med denne tendens langt ud videre end at give dig mulighed for at åbne døre uden nøgler og købe ting uden din tegnebog.

Målet er at skabe det, der er kendt som Internet of Bodies, (2) beskrevet af WEF som et økosystem af “et hidtil uset antal sensorer”, herunder følelsesmæssige sensorer, “fastgjort til, implanteret i eller indtaget i menneskelige kroppe for at overvåge, analysere og endda ændre menneskelige kroppe og adfærd.”

Nøgleord i den sætning, som PR-maskinen lige springer over, er det erklærede mål at “ændre menneskelige kroppe og adfærd.” Og hvem skal stå for disse ændringer?

De siger det ikke, men vi kan med sikkerhed antage, at det vil være dem, der har noget at vinde ved ændringen af dine handlinger og adfærd.

Sverige baner vejen for mikrochipping

Som nævnt i NBC News uddraget fra 2019 (se nedenfor) er Sverige en af de tidligste adopterer af implanterbare mikrochips.

Chippen, der er på størrelse med et riskorn, implanteres lige under huden på hånden og fungerer ved hjælp af enten nærfeltskommunikation – den samme teknologi, der bruges i smartphones – eller RFID, som bruges i kontaktløse kreditkort.

Allerede nu er Sverige blevet et mere eller mindre et kontantløst samfund. Og nu kan dette lille implantat erstatte behovet for debet- og kreditkort helt samt identifikation og nøgler.

For at betale for en vare er alt, hvad du skal gøre, at placere din venstre hånd i nærheden af den kontaktløse kortlæser, og betalingen registreres.

Anslået 5.000 til 10.000 svenskere er blevet chippet indtil videre, selvom de svenske myndigheder hævder, at de ikke kender det nøjagtige antal, da der ikke er noget centralt register.

På nuværende tidspunkt hævdes det, at chipsene ikke kan spores, men det betyder ikke, at de ikke kan blive sporbare i fremtiden.

Og selvom disse tidlige mikrochips kun indeholder begrænsede mængder information, ved vi, at WEF drømmer om at implementere et globalt digitalt identifikationssystem, der vil omfatte alt tænkeligt om dig, fra din online søgehistorik og medicinske oplysninger til dine personlige bankdata, sociale kredit score med mere.

ID, tegnebog, nøgler alt i din hånd: Sverige rykker ind i fremtiden med mikrochips: Forestil dig, at du har næsten alt, hvad du har brug for, under overfladen af din hånd – din pung, nøgler og ID, alt sammen i en mikrochip. Det er virkeligheden i Sverige, da nogle tidlige adoptanter implanterer de små enheder under deres hud.” Video fra NBC News.

Mennesker bliver hackbare

Som bemærket af Theodora Lau, ekspert i finansiel teknologi, er implanterede betalingschips ”en udvidelse af Internet of Things;” de er en måde at forbinde og udveksle data på, og fordelene skal afvejes mod de potentielle risici.

Det gælder især, hvis og når flere personlige oplysninger begynder at blive migreret ind i dem, hvilket efterlader dig sårbar over for hackere og overvågning. Hun siger til BBC News:

“Hvor meget er vi villige til at betale for nemheds skyld? Hvor trækker vi grænsen, når det kommer til privatliv og sikkerhed? Hvem skal beskytte den kritiske infrastruktur og de mennesker, der er en del af den?”

Mikrochipning af mennesker lover meget, men udgør det en større risiko?
En intens debat er i gang om fordele og ulemper ved at bruge mikrochips, som typisk er brugt til at identificere dyr i landbruget og kæledyr, på mennesker. Fordelene omfatter hurtig kommunikation af kritiske patientdata til medicinske teams, problemfri betaling og automatisk åbnede døre. Men skeptikere advarer om alvorlige konsekvenser for privatlivets fred samt etik. Special korrespondent Malcolm Brabant rapporterer.

Ovenstående PBS NewsHour uddrag fra 2019 gennemgår nogle af bekymringerne omkring implanterbare mikrochips.

Det er vigtigt, at næsten enhver smartphone kan læse chippen med den rigtige scanner installeret, og “enhver vil være i stand til at hacke den”, ifølge Dr. Geoff Watson, en konsulent anæstesilæge, der har slået sig sammen med chipens opfinder “for at sikre, at implantatproceduren udføres til en medicinsk standard.” (4)

Mens mange siger, at de ikke har nogen frygt for privatlivets fred omkring de nuværende mikrochips, er det rimeligt at have en mistanke om, at bekymringer om privatlivets fred vil stige i takt med mængden af personlige oplysninger på chipsene og med antallet af mennesker, der har implantaterne.

Kreditkorttyveri var sjældent i begyndelsen og involverede typisk fysisk tab af kortet. I dag kan du oftest ikke have et kreditkort i mere end nogle år, før det på en eller anden måde bliver stjålet, selvom kortet stadig er i din besiddelse.

Identitetstyveri er også et stort problem og bliver værre dag for dag, da bl.a. millioner af illegale indvandrere med behov for nye identiteter strømmer ind over USA’s sydlige grænse.

Som bemærket af Center for Immigration Studies er ulovlige indvandrere ikke ”udokumenterede” da de fleste vil få falske dokumenter gennem identitetstyveri.

Med andre ord stjæler de amerikanernes juridiske identitet. I 2020 var de samlede omkostninger til identitetstyveri og identitetssvindel 56 milliarder dollars – det højeste der historisk er registreret – og påvirkede 39 millioner amerikanere. (6)

Der er ingen grund til at tro, at tyveri og svindel ikke vil ske, når mikrochipping bliver mere almindeligt.

Og denne risiko rækker ud  over de risici, der er forbundet med en regering, der spionerer og kontrollerer både din adfærd og dit forbrug, når mikrochipsene er forbundet med din personlige økonomi og programmerbare digitale valutaer.

I et interview i november 2019 med CNN, historieprofessor og rådgiver for WEF-grundlæggeren Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, (7) der fortæller, at “mennesker nu er hackbare dyr”, hvilket betyder, at teknologien eksisterer, hvormed en virksomhed eller regering kan kende dig bedre, end du kender dig selv, og det kan være meget farligt, hvis det misbruges.

Han forudsagde, at algoritmer i stigende grad vil blive brugt til at træffe beslutninger, der historisk er blevet truffet af mennesker, enten af dig selv eller en anden, herunder om du vil blive ansat til et bestemt job eller ej, om du får et lån, hvilken skolastisk læseplan du vil følge, og endda hvem du vil gifte dig med.

Planen om at kontrollere de ‘ubrugelige masser’

I et andet interview diskuterede Harari, hvad Klaus Schwab (8) refererer til som den fjerde industrielle revolution (læs: transhumanisme) (9), og bemærkede, at vi lærer nu at “producere kroppe og tanker” (hvilket betyder forbedrede kroppe samt forbundne tanker via cloud- og kunstig intelligens), og at en af de største udfordringer, vi står over for, vil være: Hvad skal vi gøre med alle de mennesker, der er blevet forældede i processen?

Hvordan vil ikke-forædlede mennesker finde mening i livet, når de dybest set er “ubrugelige og meningsløse”? Hvordan vil de bruge deres tid, når der ikke er noget arbejde, ingen mulighed for at rykke op i en form for profession? Harari’s gæt er, at svaret vil være “en kombination af stoffer og computerspil.” Jeg vil lade dig afgøre, om det er en vision om utopi eller helvede på jord.

Intet vil være privat – ikke engang dine kropsfunktioner

WEF’s plan for Internet of Bodies omfatter også biosensorer, der måler og overvåger din biologiske funktion og din følelsesmæssige tilstand.

Pentagon og Profusa Inc. har allerede samarbejdet om udviklingen af en lille implanterbar biosensor, der registrerer sygdom ved at spore kemiske stoffer (10) inde i din krop.

For eksempel vil den være i stand til at afgøre, om du er blevet inficeret med en virus som SARS-CoV-2 eller influenza længe før der opstår symptomer. Biosensoren består af to dele som forklaret af Defense One (10) :

Den ene del er en 3 mm streng hydrogel, et materiale, hvis netværk af polymerkæder bruges i nogle kontaktlinser og andre implantater. Indsat under huden med en sprøjte indeholder strengen et specielt konstrueret molekyle, der sender et fluorescerende signal ud fra kroppen, når kroppen begynder at bekæmpe en infektion.”

“Den anden del er en elektronisk komponent, der er fastgjort til huden. Den sender lys gennem huden, registrerer det fluorescerende signal og genererer et andet signal, som bæreren kan sende til en læge, hjemmeside osv. Det er som et blodlaboratorium på huden, der kan opfange kroppens reaktion på sygdom før tilstedeværelsen af andre symptomer, som hoste.”

Dermed gør sensoren det muligt at undersøge en persons biologi på afstand via smartphone-forbindelse, og Profusa støttes af Google, det største dataminingfirma i verden.

Når man ved det, er det svært at forestille sig, at dine biologiske data ikke vil blive brugt til at øge Googles overskud og øge regeringens kontrol.

Mens Profusa forventede at modtage godkendelse fra US Food and Drug Administration i 2021, ser det ikke ud til at være blevet godkendt endnu.

Andre overvågnings- og sporingsenheder i støbeskeen

En anden opfindelse, der er klar til at spore dit helbred, er biokompatible ‘near-infrared quantum dot microneedle arrays’ (nær-infrarøde kvanteprik-mikronåle-arrays).

Som forklaret i en 2019 Science Translational Medicine-artikel, (11) er dette nye vaccineleveringssystem i stand til at “levere mønstre af nær-infrarøde lys-emitterende mikropartikler til huden”, som derefter kan “afbilledes ved hjælp af modificerede smartphones.”

Kort sagt ville det kunne fungere som en usynlig tatovering af din vaccinationsjournal.

Bill Gates (12) har også finansieret udviklingen af en præventionsmikrochip, der kan tændes og slukkes med fjernbetjening. National Post skriver:

“Fødselskontrol-mikrochippen … kan indeholde næsten to årtiers forbrug af et hormon, der almindeligvis bruges i præventionsmidler og udlevere 30 mikrogram om dagen … Bill & Melinda Gates Foundation har givet mere end 4,5 millioner dollars til MicroCHIPS, Inc. for at ‘udvikle et personligt system, der sætter kvinder i stand til at regulere deres fertilitet’ …”

I november 2019 meddelte Daré Bioscience, et San Diego-baseret biopharma-selskab, at det havde indgået en aftale om at erhverve MicroCHIPS Biotech og vil tilføje præventionsmikrochippen (13) til sin portefølje.

Interessant nok var MicroCHIPS tilbage i 2014 overbevist om, at det ville være i stand til at få produktet på markedet i 2018, men her i 2022 er det stadig under udvikling.

Programmerbare digitale valutaer er de næste

Flere lande rundt om i verden arbejder nu på et system til en CBDC, en valuta i digital form, der er programmerbar, så du kun kan bruge dine penge på bestemte ting eller på bestemte steder, som ønsket af udstederen.

I videoen nedenfor kommenterer WhatsHerFace Canadas 2021-meddelelse om sin plan for en CBDC, der vil være universelt tilgængelig, selvom du ikke har en bankkonto eller en mobiltelefon.

Hvilken slags enhed kan opfylde det? En implanteret mikrochip, selvfølgelig, der har din digitale identitet og digitale tegnebog på den.

I 2007 fortalte den amerikanske forretningsmand og filmproducent Aaron Russo “Infowars”, (14) at målet med den nye verdensorden er at skabe “en en-verdensregering, hvor alle har en RFID-chip implanteret i sig, og alle penge skal være i disse chips.”

“Der vil ikke være flere kontanter, og disse [oplysninger] blev givet til mig direkte fra Rockefeller selv,” sagde Russo. “Så de kan tage alle de penge ud, de vil, når som helst de vil. De siger: ‘Du skylder os så meget i skat’, og de tager det bare ud af din chip. Total kontrol. Og… hvis du protesterer mod det, de laver, slukker de din chip, og du har intet … Det er total kontrol over folket.”

Spoler du frem til april, indskriver Canada nu permanent sine regeringspålagte sanktioner mod demonstranter i sit nye budget. (15)

Den canadiske regering lukkede bankkonti for deltagere i trucker-protesten mod vaccinemandaterne, som du måske husker, og endda også dem, der blot donerede så lidt som $25 til protesten.

Crowdfunding-platforme vil nu blive strammere reguleret, og regeringen lancerer også en lovgennemgang af kryptovalutaer. Forestil dig den kontrol, den canadiske regering ville have haft med en programmerbar CBDC.

Regeringen kunne i det hele taget have forhindret donationerne i at finde sted samt lukke kontoen for enhver, der endda forsøgte at give et par dollars til frihedsbevægelsen.

DIGITAL VALUTA. Regeringer vil begynde at fusionere tjenester, herunder vaccinepas, digitale id’er og banktjenester for “bekvemmeligheds skyld”. Denne sammenlægning af programmer vil uundgåeligt føre til implementering af mikrochips blandt befolkningen. Teknologien har eksisteret i årevis, og versioner af dens anvendelse findes allerede i Sverige. Hvad der engang lød som en konspirationsteori eller noget ud af en science fiction-roman, kan nu være lige rundt om hjørnet.

En omhyggeligt udformet plan for verdensherredømme

Alt dette sker samtidig med, at Verdenssundhedsorganisationen WHO, en anden deep state teknokrat højborg bygger et globalt vaccinepassystem. (16).

Når CBDC’er og et globalt vaccinepassystem kommer i drift, vil det ikke vare længe, før de kombineres til – sandsynligvis en form for implanterbar mikrochip.

Det kan vi forudsige, fordi de har fortalt os, at det er planen. Bare se beskrivelsen på WEF’s hjemmeside om The Great Reset (17) og den fjerde industrielle revolution. (18)

Læs Rockefeller Foundation’s hvidbog fra april 2020, “National COVID-19 Testing Action Plan – Strategic Steps to Reopen Our Workplaces and Our Communities”, (19) som præciserer retningen for social kontrol gennem implementering af permanente COVID-19-sporings- og opsporingsforanstaltninger.

Se nærmere på ID 2020 Alliancen, (20) et offentligt privat partnerskab (21) grundlagt af Bill Gates’  GAVI, The Vasccine Alliance, (22) The Rockefeller Foundation, Microsoft, Accenture og Ideo.org.

Medlemmerne i alliancen omfatter Learning Economy Foundation, grundlagt af FN i 2018, Facebook, Mastercard, ShareRing, Simprints og andre.

ID2020 begyndte som et digitalt identitetsprogram for Bangladesh og er siden udvidet til at omfatte “implementering af digitale teknologier, der knytter sig til (Learning Economy) Foundations (23) vision om en verden, hvor eleverne kan kortlægge deres uddannelsesmæssige fremskridt for at nå deres akademiske, beskæftigelsesmæssige og livsmål.”

I sidste ende vil alt blive forbundet til en enkelt implanterbar enhed.

Lige er spørgsmålet, hvorvidt det bliver et vaccinepas eller en digital identitetsplatform, der vil være grundlaget for det, der kommer, men hvad der er sikkert er, at uanset hvad det hedder, vil det omfatte din digitale identitet, vaccinationsstatus og andre sundhedsdata samt programmerbare CBDC’er.

Din digitale identitet vil igen omfatte alt det, der kan vides om dig gennem overvågning (24) via implanterede biosensorer, din computer, smartphone, GPS, sociale medier, online søgninger, køb og forbrugsvaner.

Forestil dig at have en AI, der lytter, ser og registrerer hver bevægelse, du foretager dig, og hvert hjerteslag, samt algoritmer, der bestemmer, hvad du kan og ikke må gøre baseret på din adfærd, udtryk, sociale kontakter og personlige synspunkter.

Tilføj dertil teknologier, der kan ændre din adfærd og følelsesmæssige tilstand med eller uden din viden, hvilket er, hvad WEF’s 2020 briefingdokument (2) om Internet of Bodies beskriver. Det lyder måske som science fiction, men det er det, de har til hensigt at gøre.

Enhver ny teknologi, enhver ny overvågningsmulighed, de frembringer, skal fremme dette mål.

I årtier har vi omfavnet teknologier med vores tankegang om bekvemmelighed og/eller sikkerhed. Det er hele tiden på den måde, de fanger os ind i deres spin.

Men vi vil miste alt, hvad der er værd at leve for, hvis vi fortsætter ned ad denne vej uden at der er idiotsikre privatlivsgarantier samt og personlige rettigheder for vores autonomi på plads.

Læs mere her:

Internet of Bodies:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/internet-of-bodies-iob/
Internet of Bodies og dig:
https://nejtil5g.dk/internet-of-bodies/internet-of-bodies-iob-og-dig/
World Economic Forums totalitære rædselsvision er ved at blive en realitet:
https://nejtil5g.dk/overvaagning/world-economic-forums-totalitaere-raedselsvision/
Overvågning og 5G:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/overvaagning-og-5g/

Kilder og noter:

1a) Dr. Joseph Mercola er grundlæggeren af Mercola.com.( https://www.mercola.com/ ) En osteopatisk læge, bedst sælgende forfatter og modtager af flere priser inden for naturlig sundhed, hans primære vision er at ændre det moderne sundhedsparadigme ved at give folk en værdifuld ressource til at hjælpe dem med at tage kontrol over deres helbred.
1b) https://childrenshealthdefense.org/defender/microchip-implanted-hand-cola/
2) Shaping the Future of the Internet of Bodies: New challenges of technology governance.
https://www3.weforum.org/docs/WEF_IoB_briefing_paper_2020.pdf
3) The microchip implants that let you pay with your hand.
https://www.bbc.com/news/business-61008730
4) Never forget your keys again thanks to this microchip implant.
https://nypost.com/2017/08/03/never-forget-your-keys-again-thanks-to-this-microchip-implant/
5) Illegal, but Not Undocumented. Identity Theft, Document Fraud, and Illegal Employment.
https://cis.org/Report/Illegal-Not-Undocumented
6) How much does identity theft cost?
https://privacybee.com/blog/how-much-does-identity-theft-cost/
7) Yuval Noah Harari: Humans are now hackable animals.
https://edition.cnn.com/videos/world/2019/11/26/yuval-noah-harari-interview-anderson-vpx.cnn
8) Is Klaus Schwab the ‘Most Dangerous Man in the World?’
https://childrenshealthdefense.org/defender/klaus-schwab-most-dangerous-man/
9) How to Fight Transhumanism and Protect Your Privacy.
https://childrenshealthdefense.org/defender/fight-transhumanism-protect-privacy/
10) A Military-Funded Biosensor Could Be the Future of Pandemic Detection.
https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/
11) Biocompatible near-infrared quantum dots delivered to the skin by microneedle patches record vaccination.
https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.aay7162
12) Bill Gates funds birth control microchip that lasts 16 years inside the body and can be turned on or off with remote control.
https://nationalpost.com/news/bill-gates-funds-birth-control-microchip-that-lasts-16-years-inside-the-body-and-can-be-turned-on-or-off-with-remote-control
13) Daré to Add Microchip-Based Birth Control to Women’s Health Portfolio.
https://xconomy.com/san-diego/2019/11/15/dare-to-add-microchip-based-birth-control-to-womens-health-portfolio/
14) Reflections And Warnings: An Interview With Aaron Russo.
http://www.infowarsshop.com/Reflections-And-Warnings-An-Interview-With-Aaron-Russo_p_27.html
15) Canada’s new budget includes regulating crowdfunding after Freedom Convoy support.
https://reclaimthenet.org/canadas-new-budget-includes-regulating-crowdfunding-after-freedom-convoy-support/
16)  The WHO is building a global vaccine passport.
https://thecountersignal.com/who-is-building-a-global-vaccine-passport/
17) The Great Reset. “Pandemien repræsenterer et sjældent, men snævert vindue af mulighed for at reflektere, genskabe og nulstille vores verden” – Professor Klaus Schwab, grundlægger og administrerende formand, World Economic Forum.
https://www.weforum.org/focus/the-great-reset
18) The Fourth Industrial Revolution: what it means, how to respond.
https://www.weforum.org/agenda/2016/01/the-fourth-industrial-revolution-what-it-means-and-how-to-respond/
19) National Covid-19 Testing Action Plan Pragmatic steps to reopen our workplaces and our communities.
https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/2020/04/TheRockefellerFoundation_WhitePaper_Covid19_4_22_2020.pdf
20) ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines.
https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines
21) An approach that is holistic, market-based and addresses the full scope and scale of the challenge.
https://id2020.org/alliance
22) The Bill & Melinda Gates Foundation.
https://www.gavi.org/operating-model/gavis-partnership-model/bill-melinda-gates-foundation
23) ID2020 Alliance expands as Learning Economy Foundation becomes latest member.
https://www.biometricupdate.com/202108/id2020-alliance-expands-as-learning-economy-foundation-becomes-latest-member
24) Gone Phishing: How Hackers Use Your Digital Footprints to Commit Financial Fraud.
https://childrenshealthdefense.org/defender/phishing-hackers-digital-footprints-financial-fraud/
25)

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Comments

  1. Pingback: Nyhedsbreve 2022 - nejtil5g.dk

  2. Pingback: Kunstig intelligens - AI - nejtil5g.dk

Comments are closed.