Hjernechip skaber nyt menneske

New York-virksomheden Synchron er begyndt at teste en såkaldt hjernecomputergrænseflade på mennesker. Elon Musk er ligeledes kommet langt med udviklingen af ​​en hjernechip. Ifølge Yuval Noah Harari fører hjernechippen til “den største revolution i menneskehedens historie”. Mennesket vil ikke længere være en “mystisk sjæl”, siger den verdenskendte israelske videnskabsmand, men “et dyr, der kan hackes. Vi kan genopfinde livet.”

Robocop og Terminator har forudsagt det: fremkomsten af ​​cyborgen – en hybrid mellem robot og menneske, med andre ord en fusion af naturlig og kunstig intelligens. De to Hollywood blockbusters blev skabt i 1980’erne, men foregår i årtiet 2020-2030. Dengang hed det science fiction. I 2022 er det virkelighed.

Det skriver De Andere Kant den 14. maj 2022 (1). Billede af Gerd Altmann fra Pixabay.

Synchron: ”Bluetooth for hjernen”

Det New York-baserede firma Synchron startede i maj måned et klinisk forsøg, der testede hjerne-til-computer-forbindelsen hos mennesker, kendt som hjernecomputergrænsefladen (BCI). (2) Via en stentrode – et lille elektrodearray monteret på en stent og permanent implanteret i et blodkar i hjernen – kan der sendes signaler gennem blodkarrene til hjernen. “Efter signalet har nået hjernen, oversætter stentroden hjerneaktiviteten til signaler, der tillader sms, e-mail, online shopping eller andre aktiviteter ved hjælp af en ekstern enhed,” fortæller Synchron i en reklamevideo på sit websted. (3) “Tænk på det som bluetooth for hjernen.” Den første light-version af en cyborg – for så vidt den er blevet offentliggjort – er således en kendsgerning.

Hvorfor egentlig? Vi kan sende tekstbeskeder, banke online og handle med vores enheder, ikke? Det er rigtigt, ja. Alligevel har Synchron, som modtog en startbevilling fra det amerikanske forsvarsministerium og er økonomisk støttet af National Institutes of Health (NIH), ledet af den kendte Dr. Fauci, god grund til at presse igennem med hjernechippen: folkesundhed. “Med denne opfindelse er folk med lammelser i stand til at gøre alle ting igen,” hævder Synchron.

Hvis produktet bliver godkendt til masserne, vil millioner af mennesker snart være i stand til at leve et liv af højere kvalitet, ifølge udviklerne.

Elon Musk og Neuralink

Forretningsmanden Elon Musk siger, at han investerer i sin egen variant af BCI med lignende motiver. Men Musk tager teknikken et skridt videre, fordi hans Neuralink-hjernechip bogstaveligt talt bliver implanteret i hjernen efter at have boret et to millimeter stort hul i kraniet. “Grænsefladen til chippen er trådløs, så du har ingen ledninger, der stikker ud af dit hoved,” tilføjer han beroligende. Musk gør det også for helbredet, siger han. “Mit første mål er at hjælpe mennesker med rygmarvsskader med at genvinde deres uafhængighed,” sagde multimilliardæren, der for nylig købte Twitter.

I en podcast med den berømte internetinterviewer Joe Rogan fortæller han, at en verden fuld af muligheder åbner sig. “Tænk på hurtigere, mere præcis og nuanceret kommunikation mellem mennesker. Forståelse af fremmedsprog. Alt dette giver folk mulighed for at arbejde bedre sammen, og så vil der automatisk være mere innovation,” sagde Musk. En anden mulighed, han ser, er at lave tegninger eller fotos gennem hjernevisualisering. (4)

Kritik og mistillid til motiverne

Ikke alle er lige begejstrede for udviklingen af ​​hjernechippen. Mange har mistillid til de ædle motiver fra virksomheder som Synchron, delvist finansieret af Khosla Ventures, hvor den tidligere britiske premierminister Tony Blair er rådgiver, og Elon Musks Neuralink. En af de største skeptikere er Patrick Wood, forfatter til bogen Technocracy Rising: ‘The Trojan Horse for Global Transformation’. (5) At koble hjernen til en computer vil føre til elendighed, siger han. ”Vores hjerner indeholder information, som computere ikke har. En hjerne forbundet med kunstig intelligens, såsom en BCI, fjerner en barriere. Hvis man tillader det, gør man hjernen tilgængelig for for eksempel hackere, og det kan give problemer, som vi ikke kan forudse i øjeblikket.”

Yuval Noah Harari og Klaus Schwab

Normalt bliver mennesker med denne slags advarsler afvist som konspirationsteoretikere. Wood modtager imidlertid “støtte” fra en uventet kilde, fra den indflydelsesrige videnskabsmand og forfatter Yuval Noah Harari, der regelmæssigt fungerer som rådgiver for Klaus Schwab, grundlægger og administrerende formand for World Economic Forum (WEF). Den globalistiske netværksorganisation WEF er en entusiastisk fortaler for at chippe mennesker. “Tidligere ønskede tyranner at hacke folk, men ingen forstod menneskets biologi godt nok eller havde computerkraft og data til rent faktisk at hacke folk,” sagde Harari på det årlige WEF-topmøde i 2020. ”Ikke Gestapo, ikke KGB. Men snart vil nogle store virksomheder og regeringer have det. Vi som mennesker bliver nødt til at vænne os til tanken om, at vi ikke længere er mystiske sjæle. Fra nu af er vi som dyr, der kan hackes.”

I et andet foredrag fortæller han, hvad konsekvenserne kan være:

“Hvis det lykkes os at hacke mennesker, så kan eliten få magten til at omforme livet. Det ville umiddelbart være den største revolution i menneskehedens historie. Hvis du kan hacke noget, kan du omprogrammere det. Hvis det virker, så kan vi genopfinde livet. Gennem videnskaben er vi i stand til at lære mennesker bedre at kende, end de kender dem selv.””

Harari, en stor fortaler for menneskelige reformer, mener, at modstanden mod chippen ikke vil være så slem: “Covid-19 har vist sig at være en kritisk faktor til at overbevise folk om, at total biometrisk kontrol af kroppen er blevet nødvendig. Hvis vi virkelig vil stoppe denne pandemi, er det ikke længere kun nødvendigt at overvåge folk udefra, vi skal være i stand til at overvåge dem under huden.”

Klaus Schwab indikerede selv i et interview i 2016, at han forventede, at folk ville have en hjernechip i hjernen i 2026. (6) “Kan du forestille dig, at vi om ti år sidder her med en chip i hjernen, så jeg med det samme kan mærke, hvad menneskerne i rummet tænker og føler, fordi vi alle er på samme hjernebølgelængde?” sagde Schwab. ”Der vil være direkte kommunikation mellem hjernen og den digitale verden. Det, vi ser, er, at der er en sammensmeltning mellem det biologiske, fysiske og digitale.”

Neuroforskeren Laura Cabrera fra Rock Ethics Institute ved Penn State University, håber på fornuften med disse perspektiver. “Hvis noget går galt, har vi ikke teknologien til at fjerne chipsene uden at forårsage skader på hjernen.” (7)

Se mere her:
Internet of Bodies (IoB) på godt og ondt

https://nejtil5g.dk/internet-of-things-iot/internet-of-bodies-iob-paa-godt-og-ondt/
Internet of Bodies (IoB) og dig:
https://nejtil5g.dk/internet-of-bodies/internet-of-bodies-iob-og-dig/
Big Brother holder øje med dig:
https://nejtil5g.dk/overvaagning/big-brother-holder-oeje-med-dig/
Overvågning og 5G:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/overvaagning-og-5g/

Kilder:
1) https://deanderekrant.nl/nieuws/breinchip-schept-nieuwe-mens-2022-05-14
2) https://www.theaidream.com/post/brain-computer-interface-bci-and-artificial-intelligence
3)https://synchron.com/technology
4) https://www.youtube.com/watch?v=Gqdo57uky4o
5) Patrick Wood: Rising: The Trojan Horse Of Global Transformation. 2014.
Den nye verdensordens mørke hest er ikke kommunisme, socialisme eller fascisme. Det er teknokrati.
Med omhyggelige detaljer og en overflod af original forskning bruger Patrick M. Wood Technocracy Rising til at forbinde prikkerne i den moderne globalisering på en måde, der aldrig er set før, så læseren klart kan forstå globaliseringsplanen, dens gerningsmænd og dens tilsigtede slutspil.
I varmen fra den store depression i 1930’erne foreslog fremtrædende forskere og ingeniører et utopisk energibaseret økonomisk system kaldet teknokrati, der ville blive drevet af de samme forskere og ingeniører i stedet for valgte politikere. Selvom denne radikale bevægelse mistede momentum i 1940, genvandt den status, da den konceptuelt blev vedtaget af den elitære Trilaterale Kommission (medstiftet af Zbigniew Brzezinski og David Rockefeller) i 1973 for at blive dens såkaldte “Nye Internationale Økonomiske Orden”.
I de efterfølgende 41 år ses det moderne udtryk for teknokrati og den nye internationale økonomiske orden tydeligt i globale programmer som Agenda 21, bæredygtig udvikling, grøn økonomi, regeringsråd, smart vækst, smart grid, overvågningsinitiativer med total bevidsthed og meget mere.
Wood hævder, at det eneste logiske resultat af teknokrati er videnskabeligt diktatur, som det allerede ses i dystopisk litteratur som Brave New World af Aldous Huxley (1932) og Nineteen Eighty-Four af George Orwell (1948), som begge så lige ind i teknokratiets ansigt, da det stadig var i sin barndom.
Med over 250 fodnoter, en omfattende bibliografi og klarhed i skrivestil udfordrer Wood læseren til nye niveauer af indsigt og forståelse af den klare og nuværende fare ved teknokrati, og hvordan amerikanerne måske kan afvise det igen.
https://www.amazon.com/Technocracy-Rising-Trojan-Global-Transformation/dp/0986373907
6) https://www.youtube.com/watch?v=43Ew7-J5fLs
7) https://www.thedailybeast.com/elon-musks-neuralink-inches-closer-to-human-trials-and-experts-are-ringing-alarms

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.