5G myter fra ‘We Say No to 5G in Australia’

Her er 31 myter svarende til en måned med 31 dage. Brugt i en kampagne som ‘We Say NO To 5G in Australia’ kørte i maj måned 2020.

Se andre myter her:
https://nejtil5g.dk/paastande-eller-myter-hvad-er-fakta/

MYTE #1
Referencerne fra meme, hvis du også vil linke til at sætte linkene i dit opslag.
1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3780531/
2) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27601711/
3) https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.aph.gov.au%2F~%2Fmedia%2Fwopapub%2Fsenate%2Fcommittee%2Fecita_ctte%2Fcompleted_inquiries%2F1999-02%2Femr%2Freport%2Fc01.ashx%3Ffbclid%3DIwAR0ZDlbr_WCULdwvwn3AsWW4g5_ZoGJd5Ss31GA5oSPNlWJFmc_ftto3GhY&h=AT2TzyqeDHtWIVczg1umT93euaOm4Paz9c9bHKOADtIy5zLhFqLxzNBSHqSqpySMmCoOVa0UdZDo4G7zkSOvTtiDpACNpcmxYQowAVzpxw5X0Nl3sBMPiqz2wAbjbMs3mw&tn=-UK-R&c[0]=AT1r9ilvFMjLiqcl-Zf9hu-35f0g-Lb3Pn-5-jckZOI4bx5oCL-ci93l1ylSqcyIsdMGnexQbXxSXK5X9GMgEDzliVyBj8ZmEHIigexLNzL5mCi8VcYdbOoUoX1rX-1Hb3CR
4) https://www.aph.gov.au/Parliamentary_Business/Committees/Senate/Environment_and_Communications/Completed_inquiries/1999-02/emr/report/c02

MYTE #2
På det seneste har der været en masse myter, der blev foreviget af mainstream medier om 5G sandhedsbevægelsen.
For at sætte nogle af disse myter på plads, vil denne måned være #Mythbustermaj.
Hver dag i hele maj måned vil vi dele en fælles myte omkring 5G, Wi-Fi og EMF og buste det!

MYTE #3
Her er referencen fra meme, hvis du også vil linke til at sætte linkene i dit opslag.
1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19398310
2) www.ncbi.nlm.nih.gov (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19398310 )
Disturbance of the immune system by electromagnetic fields-A potentially underlying cause for cellular damage and tissue repair reduction which cou… – PubMed – NCBI Pathophysiology. 2009 Aug;16(2-3):157-77. doi: 10.1016/j.pathophys.2009.03.004. Epub 2009 Apr

MYTE #4
Af alle de myter, der er foreviget af mainstream medier, må dette være den mest bizarre.
MSM siger, at folk i 5G bevidsthedsbevægelsen tror, at covid-19 overføres via radiobølger og 5G-netværket????
Der er ingen henvisning til den her, fordi det er så latterligt, at enhver med et gram sund fornuft kan se, at dette er rent designet til at aflede opmærksomheden fra den troværdige videnskab, der viser skade fra trådløs teknologi, og til at miskreditere 5G a varebevægelse.

MYTE #5
ICNIRP er en uafhængig organisation, der har til opgave at sætte EMF-sikkerhedsstandarderne og holde folk sikre mod ikke-ioniserende stråling.
De modtager tilfældigvis også en del af deres finansiering fra Telekommunikationsbranchen, netop den branche, de regulerer!
Er det ikke en interessekonflikt??
Det vil være det samme som at de colombianske narkokarteller finansierer DEA!
https://www.spandidos-publications.com/10.3892/ijo.2017.4046

MYTE #6

MYTE #6
WHO
https://www.spandidos-publications.com/10.3892/ijo.2017.4046

MYTE #7
Vi kan stole på myndighederne.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1797826/

MYTE #8
3G og 4G kommer ingen steder i øjeblikket. For at fungere vil 5G og IoT (Internet of Things) kræve et stort netværk. Overvej venligst, hvilke virkninger det vil have på dit helbred og på miljøet.
Henvisningerne fortæller mere om 5G og IoT-netværket.
https://ehtrust.org/key-issues/cell-phoneswireless/5g-internet-everything/20-quick-facts-what-you-need-to-know-about-5g-wireless-and-small-cells/
Se også denne henvisning for videnskaben og hvordan 5G vil påvirke dit helbred: https://ehtrust.org/scientific-research-on-5g-and-health/
Tak til Devra Davis og Environmental Health Trust for dagens meme-forslag. Og for det enorme arbejde de gør.
Miljøsundhed:
https://ehtrust.org/
https://www.facebook.com/EHTrust/
https://twitter.com/saferphones
https://www.youtube.com/user/watchehtrust
https://www.instagram.com/ehtrust/

MYTE #9
De fleste mennesker bruger deres mobiltelefoner dag ud og dag ind i tillid til, at mobiltelefonproducenter har udført strenge sikkerhedstests.
Hvordan ville alle have det, hvis de vidste, at ‘sikkerhedstesten’ var en seks minutters test udført på et dummyhoved af plastik fyldt med vand?
Hvad med det faktum, at ‘dummyhovedet’ repræsenterer en seks fods voksen han, der vejer 100 kg?
Det repræsenterer blot 3% af befolkningen.
Hvad med de andre 97%?
Vi har brug for ordentlig sikkerhedstest for mobiltelefoner!

MYTE #10
Mange mennesker har sagt, at teleindustrien har brugt lockdown perioden som et dække for at installere 5G-antenner.
Selvom udrulningshastigheden stiger, har den været i gang siden oktober 2018. Telcos er alt for arrogante til at forsøge at skjule deres aktiviteter.
Du kan tjekke, hvad der sker i dit område, og hvornår og/eller abonnere for at få underretninger på RFNSA
Fuld vejledning til, hvordan du bruger dette websted her:
https://www.wesaynoto5ginaustralia.com/towers
Her kan du også finde EME rapporten, der viser, hvor meget elektromagnetisk stråling, der udsendes fra et tårn nu, og hvor meget der udledes, når det er opdateret.
Du kan finde detaljer om reglerne for telekommunikationsudrulning og klage over eventuelle overtrædelser her.
https://www.acma.gov.au/small-cells

MYTE #11
https://www.arpansa.gov.au/about-us/disclaimer

MYTE #12
Det er ikke længe siden, at ioniserende stråling blev anset for ‘sikker’. Der manglede en forsigtigheds tilgang trods de klare advarsler, der var blevet fremført. Ændringer af sikkerhedsgrænserne halter år bagud ift. de klare beviser, der peger på skader på menneskers sundhed. Desværre en situation, der har været et tilbagevendende tema i strålebeskyttelsens historie.
Talrige videnskabelige publikationer har allerede klart vist, at ikke-ioniserende stråling påvirker levende organismer på et niveau, der ligger langt under de fleste internationale og nationale retningslinjer.
Effekterne inkluderer øget kræftrisiko, cellestress, stigning i skadelige frie radikaler, genetiske skader, strukturelle og funktionelle ændringer af reproduktive systemet, indlærings- og hukommelsesunderskud, neurologiske lidelser og negative påvirkninger på menneskers trivsel.
Hvor lang tid vil det tage, før sikkerhedsstandarderne indhenter beviserne?
https://bioinitiative.org/lennart-scenihr-2013-comments/
https://www.emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal
https://www.eea.europa.eu/…/enviro…/issue-22-part-03.pdf (link virker ikke)

MYTE #13
Som ansvarlige forældre vil vi alle gerne vide, om vores børn er sikre og trygge 24/7. Derfor bruger de fleste forældre med babyer en babymonitor, for at sikre, at der ikke sker nogen skade på dem i løbet af natten. Men hvordan vil mennesker have det, hvis de vidste, at deres barn i 10 – 12 timer om natten blev udsat for høje niveauer af RF-stråling. Det på et kritisk tidspunkt i barnets udvikling. Der er en udtalelse, som ofte bruges af telekommunikationsindustrien. “5G-stråling er ikke værre end en babymonitor”
Hvorfor bruger de noget, der udsætter vores børn for høje strålingsniveauer som benchmark for sikkerhed? Det er som tobaksindustrien siger “Det er ikke værre end en mild cigaret!” “
Henvisning 1
https://youtu.be/1WONwXP5lvM
Henvisning 2
www.rfnsa.com.au/2102002

MYTE #14
5G er en måde at løse klimaændringerne på.

MYTE #15
Mange mennesker vågner efterhånden op til farerne ved 5G og til al trådløs teknologi, men mainstream medierne afviser dem som skøre konspirationsteoretikere.
Der er dog tusindvis af peer reviewed videnskabelige undersøgelser fra utallige højt respekterede videnskabsmænd, læger og ingeniører verden over, der beviser, at skade fra 5G og trådløs teknologi generelt, absolut ikke er en ‘konspirationsteori’.
Man skal kun lede efter beviserne!
Referencer:
https://peaceinspace.blogs.com/files/5g-emf-hazards–dr-martin-l.-pall–eu-emf2018-6-11us3.pdf
https://www.orsaa.org/
https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

MYTE #16
Man skulle tro, at enhver teknologi, der blev frigivet til offentligheden, ville blive underkastet strenge sikkerhedstest, før den blev godkendt.
Hvorfor er det, at 5G bliver rullet ud verden over, uden at der er foretaget en eneste undersøgelse for at bevise, at det er sikkert?
Se Tom Wheeler, tidligere formand for FCC sige ‘ … vi venter ikke på standarderne … ‘
https://youtu.be/22QlpjXR6DY
Se senator Richard Blumenthal, der ved en senatsundersøgelse af 5G i 2019 konkluderende, at der ikke er foretaget nogen sikkerhedsundersøgelser på 5G.
https://youtu.be/hsil3VQE5K4

MYTE #17
Elektromagnetisk sensitivitet, også kaldet Elektromagnetisk overfølsomhed (EHS) eller elektrosensitivitet, er en tilstand, hvor en person oplever symptomer som hovedpine, svimmelhed, usædvanlige hjertebanken eller søvnløshed omkring trådløs teknologier eller elektriske enheder såsom smartmålere, mobilmaster, Wi-Fi, mobiltelefoner, trådløse telefoner, magnetiske felter, mellemfrekvenser og elektriske felter fra forskellige elektroniske enheder. Mange læger og medicinske forskere har givet betydelige input til dette problem. Disse resultater og ekspertudtalelser giver konvergerende beviser for, at EHS er en ægte fysiologisk tilstand. Østrig har retningslinjer for diagnosticering og behandling af EMF-relaterede sundhedsproblemer.
Selvom kun nogle mennesker identificerer sig som EHS ramte, da de har mere alvorlige reaktioner end andre mennesker, betyder det ikke, at EMF’er ikke påvirker alle andre. Nogle mennesker forbinder måske ikke deres symptomer med EMF eller har måske ikke udefrakommende symptomer, der er mærkbare. Dem der har EHS er kanariefugle i kulminen!
ARPANSA anbefaler forskning i elektromagnetisk overfølsomhed med det formål at forstå tilstandens ætiologi og finde måder at give effektiv behandling til syge.
Hvis du mener, at dine helbredssymptomer er relateret til elektromagnetisk stråling, bedes du rapportere dette til ARPANSAs klageregister:
https://www.arpansa.gov.au/research/surveys/electromagnetic-radiation-health-complaints-register

MYTE #18
De siger at “5G er ikke farligere end en lufthavnsskanner! “
De strålingsniveauer, som lufthavnsscannere udsætter dig for, er blevet fundet skadelige, selvom eksponeringen er meget kort. I lufthavne har vi i det mindste mulighed for at undgå scanneren. Med 5G bliver vi udsat 24/7 uden mulighed for flugt!
http://www.digitaljournal.com/article/292414

MYTE #19
De store medier, Telcos, regeringen og endda NSW Police Force fremstiller enhver, der er imod udrulningen af 5G, som en vanvittig konspirationsteoretiker.
Dette er ikke noget nyt, ‘konspirationsteoretiker’ er et udtryk, de har brugt længe til at betegne enhver, der sætter spørgsmålstegn ved den officielle fortælling.
De fleste mennesker der er bekymret for 5G er helt almindelige mennesker. Mødre, fædre, bygninsarbejdere, forretningsfolk og husmødre, er de skøre konspirationsteoretikere?
Hvad med de tusindvis af højt respekterede videnskabsmænd, læger og ingeniører over hele verden, der siger, at 5G er usikkert, er de skøre konspirationsteoretikere?
Og hvad med de mange embedsmænd verden over, der har stoppet udrulningen i deres byer og byer, indtil der kan gennemføres ordentlige sikkerhedstest, er de skøre konspirationsteoretikere?
Ingen siger, at teknologi er dårlig, vi vil bare sikre os, at den er sikker!
www.5gspaceappeal.com
https://www.wesaynoto5ginaustralia.com/local-groups
https://smombiegate.org/list-of-cities-towns-councils-and-countries-that-have-banned-5g/

MYTE #20
For at markere ‘International Bee-dag’
Dagens mythbusters er til ære for en af de mest fantastiske skabninger på planeten.
Telekommunikationsindustriens styrende organer siger, at 5G ikke kan påvirke noget insektliv negativt og slet ikke bier.
Men der er masser af forskning, der har fundet, at de elektromagnetiske felter, der genereres af alle trådløse teknologier, påvirker Bier
Vi ved også, at bier har et højere overfladeareal ift. kropsvægten end de fleste dyr og derfor absorberer langt mere stråling, hvilket gør dem mere modtagelige for skader.
I takt med at frekvenserne stiger forsvinder flere og flere bi-kolonier, og hvis bierne alle forsvinder, er vi snart de næste, der står for tur!
http://www.stayonthetruth.com/resources/HESE_Project.pdf

MYTE #21
Enhver, der er fan af Triple J eller ABC, vil være meget bekendt med Dr. Karl Kruszelnicki, den fjollede videnskabsmand, der forklarer komplekse teorier i lægmands termer og er elsket af den yngre generation på grund af sin venlige personlighed.
Hvis Dr. Karl siger det, må det jo være sandt, ikke?
Desværre når Dr. Karl taler om EMR og især 5G, kunne intet være længere fra sandheden.
Hvorfor ignorerer nogen med Dr. Karls legitimation åbenlyst den peer reviewed videnskab og spreder misinformation.
Og hvorfor nægter han at indgå i en offentlig debat med respekterede troværdige forskere?
Det er ærgerligt, for med sit meget store publikum og hans store indflydelse og kunne han bruge anledningen til at advare folk om farerne ved 5G.
I stedet fremmer hans retorik en industri for flere milliarder dollar, som vil betyde en negativ effekt på alt liv på denne planet.
Skam dig Dr. Karl!
1) https://www.youtube.com/watch?v=Wci4Q7Y-KvM
2) https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fdocument%2Fd%2F1FTEAZx6oiO7Bs-KdKCueguVWZ1M8YJg1kdy31A50LLQ%2F%3Ffbclid%3DIwAR1LAxbmavQp7qu6nBR6OjXPJr3pEMp2-SySAKdiEWqjbFG8xvTzt3BaZ5c&h=AT0Q-Q0nIfs9ZItyoNqFezFX5CBYWPelLifX0cjPkdIareJSV77_FDw2NzbP1bc1dqFFACeTr9R68y9XQgQP0kr1eb4reSHjagmpWuW6XCGWGbsX2_caCAvIaOHFnb83ag&tn=-UK-y-R&c[0]=AT2oG6CZ1Alop724GvixCBaslymAZ_qk-Y0u9069LtLTaJ7G3nyTWIbv92ebZyLTBVXbwNR48rB_VrDEfru4cvLBFfKxa4S71d0_zK_OVFnmXJcXULeIjInWM3O-cxvQcK0ysqTGTOS8S1WsKVCCOYOfESgqwwIjSGPoZ5X8NUARnYJZeQJxszar3j8
3) https://betweenrockandhardplace.wordpress.com/2019/05/23/was-it-cherry-picking-or-lack-of-understanding-by-journalists-from-triple-j-hack-radio-on-abc-sydney/

MYTE #22
Efterhånden som frekvenser af trådløse teknologier er blevet højere og højere, er bølgelængderne blevet kortere.
De millimeterbølger, der bruges af 5G, vil have svært ved at trænge igennem faste genstande og især alt med et højt fugtindhold, dvs. mennesker.
Firmaforskerne fortæller os, at 5G millimeter bølger kun lige vil trænge igennem huden og få den til at varme en lille smule op. Virkelig??
Ved de ikke, at huden er kroppens største organ?
Hvad med at meget af vores lymfesystem, der er grundlæggende for vores immunforsvar, ligger lige under hudens overflade.
Eller at vores celleaktivitet er afhængig af konstant informationsudveksling via elektromagnetiske impulser.
Hvordan kan nogen overhovedet antyde, at der ikke ville være nogen effekt, når mennesker udsættes for kunstige elektromagnetiske frekvenser 24/7.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18267023
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29459303
https://mdsafetech.files.wordpress.com/2019/02/biological-effects-of-millimeter-wavelengths.-zalyubovskaya-declassif-by-cia-1977-biol-eff-mm-waves.pdf

MYTE #23
Australien er verdens førende inden for sikkerhedsstandarder. Især i industrien har vi nogle af de strengeste OHS-regler og regler i noget land i verden.
Vores regering og forskellige regulerende organer erkender vigtigheden af at holde alle australiere sikre!
Hvordan kan det så være at ARPANSA, der er ansvarlig for at opstille sikkerhedsstandarderne for ikke-ioniserende strålingsemissioner fra mobilkommunikation, har sat det sikre niveau 1.000 gange højere end mange europæiske lande?
Australien har helt konsekvent de mindst beskyttende retningslinjer for eksponering på hele planeten!!
https://www.aph.gov.au/Parliamentary_Business/Committees/Senate/Environment_and_Communications/Completed_inquiries/1999-02/emr/report/index

MYTE #24
Mainstream medierne har forsøgt at forevige myten om, at enhver, der er imod 5G, blot gengiver en konspirationsteori, der er skabt af russerne!
Virkelig??
Med ganske minimal forskning kunne de ansvarlige journalister nemt finde tusindvis af peer reviewed videnskabelig forskningspapirer, der har fundet, at RF-stråling fra al trådløs teknologi er skadelig. De kunne også have fundet utallige artikler fra højt respekterede læger og ingeniører, der har givet udtryk for alvorlige bekymringer om 5G’s sikkerhed.
Tror de seriøst at folk er dumme nok til at tro at ‘Russerne står bag’
Det er lidt af en dårlig indstilling, selv efter mainstream mediernes standarder!!
https://peaceinspace.blogs.com/files/5g-emf-hazards–dr-martin-l.-pall–eu-emf2018-6-11us3.pdf
https://www.orsaa.org/
https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

MYTE #25
En almindelig myte, som vi hører meget, er:
“Hvis du er bekymret for 5G så lad være med at gå ud i solen? Strålingen fra solen er langt farligere end 5G”
Livet har udviklet sig på jorden i over millioner af år med den naturlige stråling fra solen. Mange af vores biologiske processer er afhængige af den, f.eks. vores evne til at producere vitamin D og vores serotoninproduktion, der hjælper med at regulere vores cirkadiske rytmer.
Men strålingen fra trådløs teknologi er en kunstig pulseret bølgelængde, der er totalt fremmed for det naturlige miljø og i sidste ende har skadelige biologiske virkninger.
Vi ved dog, at for meget eksponering for stråling fra solen kan være skadelig. Men det gode ved det er, at vi kan regulere, hvor meget tid vi tilbringer i solen.
Vi udsættes for den skadelige stråling fra trådløs teknologi 24/7, og der er ingen muligheder for flugt!!
https://www.jrseco.com/wp-content/uploads/Man-made-and-Natural-EMF-EMR-Dr.Leendert-Vries.pdf
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26368042/

MYTE #26
Når en teleindustrien foreslår at opføre en ny mobilmast eller opgradere en eksisterende mast, er de forpligtet til at høre de lokale beboere.
Der er en periode, hvor offentligheden kan gøre indsigelse, og som man kan forvente i et demokrati, skal teleindustrien tage hensyn til de lokale beboers bekymringer, før de fortsætter.
Lyder det fair?
Det ville det, bortset fra at teleindustrien, selv om de er forpligtet til at informere offentligheden om en ny eller opgraderet mast, er lovligt berettiget til at pløje sig frem med udrulning af infrastrukturen ukontrolleret og uden hensyn til lokalsamfundets bekymringer.
Hvem besluttede, at det var en god idé at give en branche så meget magt??
Vi så for nylig i Mullumbimby, Australien, hvor farligt det kan være.
Efter et års hårdt arbejde fra Northern Rivers-gruppen lykkedes det dem at sikre et moratorium på en 5G-masteopgradering fra Byron Shire Council, blot for at Telstra-arbejderne skulle møde op i streng modstrid med kommunens orden.
Dette blev muliggjort af, at lovgivningen beskytter teleindustrien mod sådanne handlinger.
Hvis det ikke havde været for Northern Rivers-gruppens dedikation og vedholdenhed, ville Telstra have haft succes, og Mullumbimby ville have haft et 5G-tårn.
Det belyser et kæmpe problem. Der bør være en demokratisk proces, før en ny eller en opgraderet mast kan komme videre, og beslutningen om, hvorvidt det går videre, skal ligge hos kommunerne og fællesskabet.
Det ville være fair!
https://www.rfnsa.com.au/?first=1
https://www.acma.gov.au/local-councils-and-network-facilities
https://www.legislation.gov.au/Details/C2019C00104

MYTE #27
Hvor ofte ser du forældre give deres små børn en mobiltelefon eller en iPad for at holde dem beskæftiget?
Hvor mange forældre køber mobiltelefoner og andre smarte enheder til deres små børn, så de kan holde sig opdateret med de nyeste trends?
Hvilken skole med respekt for sig selv ville ulempe deres elever ved at nægte dem adgang til trådløs teknologi?
Der er ingen problemer med det vel? Efter alle disse apparater er alle strengt testet og bevist sikre for vores børn, er de ikke? Tja, med et ord…. Nej!
Vi ved, at mobiltelefonsikkerhedsstandarderne er groft utilstrækkelige, men det er i forhold til voksne!
Når det gælder børn, hvis kranier er meget mere tynde end voksnes, hvorfor de absorberer dobbelt så meget stråling, findes der ingen sikkerhedsstandarder!
Hvor mange forældre ville lade deres børn bruge Smart Devices, hvis de var klar over, at der til dato aldrig er foretaget nogen undersøgelser af effekten på børn ved længerevarende brug af mobiltelefoner?
Hvorfor taler mainstream medierne ikke om, at hjernekræft er den førende årsag til dødsfald af kræft hos børn?
Hvad med alle de andre negative helbredseffekter hos børn i den afgørende periode i deres udvikling, der er forbundet med RF stråling fra trådløs teknologi.
SOM ansvarlige forældre skylder vi vores børn at sætte sunde grænser omkring brugen af Smart Devices.
Vi er nødt til at begrænse den tid, de bruger på trådløse enheder og tablets.
Brug kablede forbindelser.
Lad dem ikke foretage telefonopkald, medmindre det er vigtigt, og sørg for, at de bruger en håndfri telefon eller højttaleren.
Lad dem aldrig sove med deres smarte enheder i soveværelset.
Og frem for alt skal vi presse vores regering, de styrende organer og telekommunikationsbranchen til at skærpe og skabe standarder, som beskytter vores mest værdifulde ressource.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21999884
https://www.arpansa.gov.au/sites/default/files/tr178.pdf
https://ec.europa.eu/health/scientific_committees/emerging/docs/scenihr_o_041.pdf

MYTE #28
Med så stor vægt på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger fremmer de store teknologivirksomheder smart teknologi og IOT som fremtidens vej.
Hvad mange mennesker ikke forstår er, at 5G og IOT vil forbruge 20 % af al elektricitet i 2025.
Enhver yderligere enhed, der er forbundet til det smarte netværk, kræver flere data, mere båndbredde, mere infrastruktur, mere strøm og i sidste ende genereres mere elektromagnetisk stråling.
Hvordan er det mere sikkert?
https://www.sciencedirect.com/…/a…/abs/pii/S037842742030028X (link virker ikke)

MYTE #29
Vi hører ofte folk spørge, at når vi er så antiteknologiske, hvorfor vi så bruger telefoner og computere?
Sandheden er, at de fleste mennesker i 5G-bevidsthedsbevægelsen omfavner teknologi, men er bevidste om risikoen, og er i stand til at bruge den mere sikkert.
Denne artikel giver dig 10 trin til at bruge teknologi mere sikkert.
https://ehtrust.org/educate-yourself/ten-steps-to-safe-tech/
Men når 5G er fuldt ud rullet ud bliver valget af hvor meget RF-eksponering du udsættes for fjernet.
Hvorfor det?
5G opgraderer ikke kun eksisterende mobile basestationer. Det involverer installering af “Small cells” (egentlig mindre mobilmaster) på offentlige arealer, på forsyningsmaster og gadelygter foran boliger, parker og skoler.
Ligesom mobilmaster genererer og udsender disse trådløse antenner mikrobølge radiofrekvent (RF) stråling for at sende 2G-, 3G- og 4G netværkssignaler.
Disse 4G- og 5G-antenner vil øge de trådløse strålingsniveauer i miljøet.
5G vil udnytte ikke kun de frekvenser, der er i brug i øjeblikket, men også de højere millimeterbølge og sub-millimeterbølge
Vi vil ikke længere kunne undgå EMF’er.
Så når vi overvejer 5G’s sundhedsmæssige påvirkning, er vi nødt til at se på de kumulative effekter af alle disse teknologier og frekvenser, der er i brug, ud over forskning i sub-millimeter og millimeter 5G standarden er ny. Der er ingen undersøgelser, der har set på langtidseksponeringen af mennesker ift. 5G. Denne artikel giver dig en idé om, hvad den fulde 5G-udrulning vil indebære.
https://ehtrust.org/key-issues/cell-phoneswireless/5g-internet-everything/
Artikel her viser den offentliggjorte videnskabelige forskning om 5G, 4G Small cells, trådløs stråling og sundhed.
https://ehtrust.org/scientific-research-on-5g-and-health/

MYTE #30
Vi er alle klar over mængden af infrastruktur, som teleindustrien installerer til 5G.
De tusindvis af ekstra master, de millioner af Small cells, den endeløse strøm af satellitter, der bliver opsendt i kredsløb af Elon Musk, til en pris af milliarder af dollars.
Og alt sammen for at vi kan få hurtigere internethastigheder og downloade en film på mindre end et sekund…………. Virkelig!!!
5G er blot næste skridt i processen til at skabe smarte netværk i alle større byer.
Hurtigere hastigheder og højere frekvenser muliggør forbindelse mellem milliarder af enheder og skaber internet of things (IoT).
Alt, hvad der kan forbindes, vil blive forbundet!
Tv, vaskemaskiner, tørretumbler, førerløse autonome køretøjer, mælkekartoner der taler med køleskabet, selv bleer til babyer, alt er forbundet!! For ikke at tale om millioner af overvågningskameraer med software til ansigtsgenkendelse, styret af A.I.
Vi er alle bekendt med de sundhedsmæssige bekymringer ift. 5G, men der er mange mennesker, der er lige så bekymrede for potentialet for total overvågning. Og når enhver menneskeskabt ting, som vi er i besiddelse af, er forbundet til internettet, vil der være ubegrænset muligheder for brud på cybersikkerheden.
Lyder det som den slags verden, vi ønsker at skabe?
https://ehtrust.org/key-issues/cell-phoneswireless/ridiculous-wi-fi-tech/
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/sec.795
https://whatis5g.info/

MYTE #31
I denne måned har vi taget mange af de myter og misforståelser, som mainstreammedierne har givet om 5G-bevægelsen, og vi har ‘BUSTED’ dem med links til peer reviewed forskning.
En sådan myte er, at vi kun ønsker at skræmme. Hvordan kan det at oplyse om en teknologi, der har potentialet til at skade alt levende, betragtes som skræmmepropaganda??
Det er da bare sund fornuft!
Tak til alle, der har delt disse memes, bliv endelig ved med at dele. Mange af jer har bemærket, hvordan I har brugt dem som et modspil til skeptikernes argumenter, nogle mennesker har fået dem trykt som flyers. Hvordan du vælger at bruge dem er op til dig, blot du bliver ved med at deler informationerne.
En kæmpe tak til alle de fantastiske medlemmer af ‘meme-holdet’ for alt, hvad I har gjort for at skabe disse.
Og en særlig tak til Vivian for at gøre en overmenneskelig indsats for at gøre dette projekt muligt.
https://ehtrust.org/scientific-research-on-5G-and-health/

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Comments

  1. Pingback: Påstande eller myter: Hvad er Fakta? - nejtil5g.dk

Comments are closed.