Europeans for Safe Connections

Pressemeddelelse 6. juli 2023

Den nye paraplyorganisation Europeans for Safe Connections har til formål at reducere EMF-forureningen

Vi er meget glade for at kunne meddele, at Europeans for Safe Connections nu er officielt registreret som VZW (Association without profit goal) i Belgien.

Europeans for Safe Connection (ESC) – er en paraplyorganisation, der har til hensigt at samle alle organisationer og interessenter i Europa, dedikeret til at reducere EMF-forurening, forbedre viden om sundhedseffekter af EMF-stråling fra trådløse enheder og elektricitetsnetværket, rettigheder af EHS-ramte samt at uddanne folk i, hvordan de kan beskytte sig mod EMF-stråling.

Vi har allerede åbnet døren til Europa-Parlamentet ved at være i centrum for en workshop afholdt den 7. februar 2023, arrangeret af EU-politikeren Michèle Rivasi.

Se venligst en kort version af workshoppen her, hvor formand Rob van der Boom præsenterer målene for europæere for sikre forbindelser: https://www.youtube.com/watch?v=GrBNp_sWBkA

Vores hensigt er fortsat at presse på politisk i EU og i alle lande i Europa for at beskytte mennesker, dyr og planter mod den skadelige EMF-forurening.

Det arbejde, vi startede på med Stop 5G – Stay Connected but Protected projektet, fortsætter under ESC-paraplyen; samarbejde med Phonegate, høringssvar til EU-politik, fokus på at stoppe mobilmaster, internationalt netværk etc. Det er også derfor, vores sociale medieplatforme nu transformerer sig fra Stop 5G – Stay Connected but Protected to Europeans for Safe Connections.

Der er allerede stærk opbakning fra mange forskellige organisationer rundt omkring i Europa såvel som internationalt, og vi ser frem til at få kontakt med endnu flere organisationer, så alle lande i Europa er repræsenteret. Vi håber du vil fortsætte med at følge os:

Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100082714988907

Telegram: www.t.me/Stop5G_Stay_Connected_but_Protec

Twitter: www.twitter.com/SignECIStop5G

Youtube: www.youtube.com/channel/UCj1sDgD1bXyhV5CZU7EzymQ/playlists

Vores webpage: www.esc-info.eu/

Abonner på vores nyhedsbrev: www.esc-info.eu/en/news-letters

Bedste hilsner

Rob van der Boom, Chair of ESC, and Chair of The Dutch EHS Foundation rob.esc@protonmail.com

Pernille Schriver, Vice-Chair of ESC and International coordinator of The Danish EHS Association schriver.esc@protonmail.com

Europeans for Safe Connections, ESC, VZW
Hoogveld 10, 1840 Londerzeel, België
BE0802284525 RPR Brussel
www.esc-info.eu

Se mere her:

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Tilføj en kommentar