Wi-Fi og Smart Meters

Wi-Fi: Du kan ikke se det, men det er overalt.

Karse og Wi-Fi
Det danske skoleforsøg med karse med og uden Wi-Fi. Her efterprøvet i USA. Skræmmende og tankevækkende
https://vimeo.com/359157026

Wi-Fi Technology Explained in a Simple Manner – The Problem With The Beacon Signal
Er dette den “rygende pistol”, der beviser, hvor farlig Wi-Fi er? I 2004 patenterede et schweizisk mobilfirma et routerdesign, der var beregnet til at reducere eller eliminere en del af den stråling, der udsendes af Wi-Fi-routere og transmittere på grund af kræftproblemer / DNA-skader. (5 min.)
https://youtu.be/vJWFHYBGCSQ
LINKS FROM THE VIDEO:
http://www.tinyurl.com/swisscom-patent
http://www.tinyurl.com/wifi-health http://www.citizensforsafetechnology.org http://www.kawarthasafetechnology.org

Global TV 16×9 Wi-Fi Affects The Heart
En simpel provokationsundersøgelse for at teste virkningen af ​​Wi-Fi på hjertet. Baseret på resultaterne af denne undersøgelse, hvorfor gentager Health Canada ikke undersøgelsen, da implikationerne er meget alvorlige, sfaktisk livstruende? Oktober 2010.
https://youtu.be/x-OW572Y2CI

Wi-Fi in schools proven dangerous.
WiFi forårsager hjerteproblemer, hovedpine og andre neurologiske lidelser hos børn. Canadisk dokumentar afslører sandheden. Mere info på http://www.magdahavas.com Du kan ikke se det, men det er overalt. Wi-Fi forbinder computere til internettet, ingen kabler kræves. Nu bruger børn det i trådløse klasseværelser over hele landet. Men er det en usynlig fare? Carolyn Jarvis undersøger, hvorfor nogle forældre siger, at Wi-Fi i skolerne gør vores børn syge.
https://youtu.be/KN7VetsCR2I

Smart Meter

Smart Meter Radiation explained
Et kort og meget illustrativt uddrag fra dokumentarfilmen ‘Take Back Your Power’ om mikrobølge intensitet, helbredseffekter og sikkerhedsstandarder.
https://youtu.be/zQGMMN0dXdg

Please follow and like us: