Hvis stråling var synlig og hørbar

Billeder og lyd af strålingen (simulation):
Det er svært at forholde sig til noget, som man ikke kan se, høre eller lugte.

Lyt til den trådløse verden
Du kan nu lytte til den trådløse verden. Brug en Electrosmog Detector til at registrere elektrosmog hotspots i dit hjem, arbejdsplads, skole, på biblioteket, lufthavnen, på restauranter og hoteller – faktisk overalt, hvor du tilbringer din tid. Følgende er nogle eksempler på lyde, som du kan forvente at høre.
https://www.detect-protect.com/k/buzz/listen.htm

Fra gågaden i Århus
Hvis trådløst teknologi kunne høres, hvordan vil du så reagere? En god måde at få folk til at undrer sig over noget de ej lægger mærke til normalt f.eks. alt det trådløse, er at få sat lyd på. Videoen og lyden er fra turen gennem gågaden i Århus ved Den Globale 5G Protest Dag den 25. januar. 2020. Mange kiggede lidt irriteret over lyden og fuld forståeligt, så de fleste er jo nok glade for de ej hører den, men, gør de måske det alligevel. Vores sanser er meget stærkere, end hvad vi blot ser med vores øjne, eller hører med vores ører. Vores krop er som et elektrisk apparat, hvor vi i 1000vis af år har tilvænnet os jordens og universets frekvenser.
https://youtu.be/URCf2lh6YuA

Lyde fra forskellige RF-strålingskilder med en HF-analysator
https://youtu.be/s99i0H-nBw4

Wi-Fi på iPad målt med lyd
På denne video kan du høre forskellen på, når Wi-fi er slået til en iPad og når den er slukket. Dine celler “hører” og registrerer disse lyde. (3.38 min)
https://youtu.be/txTewJ5oBOU

Se den trådløse verden

Please follow and like us: