Smart Meters

Smartmålerne – en strålende fremtid?

5 små film der fortæller virkeligheden om de såkaldte Smartmålere (Smart Meters)
Film 1: Varighed små 5 min. Roger Eriksen fra Tyssedal fortæller sin historie om hvordan han reagerer på AMS smartmålere. Filmen er med norsk undertekst.
Film 2: Varighed små 10 min. Her fortæller 9 mennesker om det, de har oplevet ved at være i nærheden af en smartmålere.
Film 3: Varighed små 13 min. Advokat Erling Grimstad fik til opgave at undersøge virkningerne og konsekvenserne af trådløs teknologi, herunder intelligente målere. I interviewet fortæller Erling Grimstad om, hvad der skete under efterforskningen. Erling Grimstad har en baggrund som politiefterforsker og generaladvokat. Han er nu daglig leder for advokatfirmaet Erling Grimstad AS.
Film 4: Varighed små 6 min. I denne film møder vi Felix. Felix er 12 år gammel, og bor i et rækkehus sammen med familien. Felix var flink på skolen, og aktiv med i idrett. En dag kom ElTel til naboen. Samme eftermiddag skete der noget med Felix og moren. Felix har nu haft næseblod i over 6 måneder.
Film 5: Varighed små 10 min. I denne film møder vi Tone Johnsen. Før 11. februar 2019 brugte hun iPhone, iPad, Wi-Fi og øvrigt trådløst udstyr uden at mærke noget. 11. februar kom Skagerak og installerede AMS/smartmåleren. Samme dag fik Tone sundhedsproblemer. 21. februar kom Skagerak for at fjerne senderdelen. Da var det for sent.
Filmene finder du her:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLRKZmzdS95hFH8j2StFJouXOdWb02G-jR

Einar Flydal skriver i sin kommentar til filmene:
“Hvis du er overbevist om, at sådanne reaktioner, som disse videoer viser, umuligt kan være forårsaget af AMS-målere, betyder det, at folk som Ingmar Ellefsen, manden bag Filmduken og jeg, er farlige, fordi vi skræmmer folk til helt unødigt at frygte noget, der er ikke er det mindste farligt. Vi påfører således dem, der let forføres, et helbredsproblem som en nocebo-effekt.
Men hvis vi har ret, betyder det, at de, der hævder, at sådanne reaktioner er umulige på grund af AMS-målere, og som gennem deres beslutninger legitimerer AMS-målere, påfører mange mennesker samme livslange sundhedsproblemer som det, du ser i videoerne, ud over at skabe generelt dårligere folkesundhed.
Hvis du var usikker på, hvem der har forskningen på deres side – hvilken rolle ville du da føle dig mest komfortabel i?”

https://einarflydal.com/2021/02/08/ams-fem-videoer-som-viser-virkeligheten/

Smart Meter problematikken, del 1

Produceret af Flemming Blicher Telekommunikationsuddannet svagstrømsingeniør BScEE, MBA. Varighed ca. 22 min.
Denne video berører de 3 største problemer omkring Smart Meter’ne, der er trådløst aflæste elmålere, vand- og varme-målere:
1. Mennesker bliver syge af de trådløse mikrobølger de udsender.
2. Mennesker bliver syge af den ’dirty electricity’ som de sender ud på 220V nettet.
3. Data opsamlet fra Smart Metre invaderer privatlivets fred.
https://youtu.be/cOgh6zLa108

“TAKE BACK YOUR POWER”

I USA har debatten raset længere end herhjemme. Se den prisbelønnede film af Josh Del Sol (2017):
https://www.youtube.com/watch?v=B5y4Nhn6J5M

Slip af med din smartmåler på få dage

En metode til at slippe af med et trådløst smartmeter er ved at fakturere energiselskabet for leje af din grund til deres udstyr.
Marsha fortæller om hendes symptomer da hun fik smart meter installeret samt, hvordan hun blev af med sin og andres smart meter. (9. nov. 2019)
https://youtu.be/R2gRFeYwM1Y

En lille ironisk video om Smart Meters. Norske undertekster fås via tandhjulet. (2017)
https://youtu.be/N29AtA3VodU

Se mere her:

Link til Lewitt & Lai’s studie af research fra 1990 til 2017 omkring effekterne af radio- og mikrobølgestråling langt under grænseværdierne:
https://bioinitiative.org/research-summaries/

Link til EHS foreningen. Læs mere om symptomerne på sygdommen EHS, som fremkommer pga. radio- og mikrobølge bestråling:
https://ehsf.dk/fakta-og-tal-om-ehs

Artikler om EHS. Klik videre herfra:
https://nejtil5g.dk/category/hypersensitivitet/

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.