Børn og unge

Hvad alle forældre og pædagoger bør vide: Digitale medier påvirker hjernens udvikling 🤔

En video til forældre, pædagoger, lærere og forældreaftener. Smartphones, tablet-pc’er, pc-spil – den verden, vores børn lever i, ændrer sig hurtigt. Hvad har børn brug for for at få en sund hjerneudvikling? Hvad er risikoen ved smartphones og surfing på internettet? Hvordan udvikler mobiltelefon- og internetafhængighed sig, hvad gør sensorisk overbelastning ved børn? Denne film viser, hvordan disse risici kan undgås?

Vi ønsker, at vores børn skal vokse op til at blive sunde, selvsikre og intelligente mennesker, som senere godt kan klare livets komplekse krav. For at dette skal lykkes, har hvert barn brug for en række forskellige sanseoplevelser, det har brug for meget forskellige bevægelser, motivation og empati. Sådan kan barnets hjerne udvikle sig på en all-round måde.
Videoen er baseret på resultaterne af neurobiologi.

Indhold:
0:00 At vokse op sundt i en verden af ​​digitale medier
2:41 Bevægelse
5:38 Neuroplasticitet
13:05 Digital Addiction
15:23 Stråling fra mobile enheder
17:34 Bogen, der ledsager filmen
18:35 Slutkreditter

Kilder:
Link til video:
https://youtu.be/qhIbVZWNqNo
Se mere her: Generelt om børn og unge:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/boern-og-unge-en-saerlig-udsat-gruppe/
Om hjerneforskningen:
https://tabttraad.info/2020/11/26/nyt-studie-unge-hjerner-har-lavere-intelligens-i-mobilstralingens-tage/

Husker du at forbinde dig til det virkelige liv 💕

En lille fin video, der stiller spørgsmål til vores og måske ikke mindst vores børns brug af mobiltelefonen og hvordan de Sociale Medier gør alt for at fange os ind i deres egen verden.

Mange glemmer at de er en del af en verden med rigtige levende mennesker, dyr og natur. At der er muligheder for at bruge og udvikle sin egen fantasi osv.

Som hunde ejer ser jeg mange, hvor det snarere er deres mobil de går tur med end deres hund. Nogle gange er det mødre, der er mere optaget af mobilen end deres barn i barnevognen eller klapvognen.

For andre nydes naturen med headsettet eller de nye Ipods godt fæstnet i ørerne

Nej, det er – heldigvis – ikke alle og derfor er det så vigtigt, at vi husker at være opmærksomme på hinanden, hilser, får øjenkontakt, eller hvad der nu ligger mest naturligt til os. Vi er alle en del af det samme univers og den samme jord.

Børn og unge er en særlig udsat gruppe, som har brug for at der findes ansvarlige voksne omkring dem, der kan vise dem en anden vej end afhængigheden af de sociale medier.

Filmen finder du her:
https://www.facebook.com/buergerinitiativelebenswertesruhpolding/videos/1671970503145514

Sikkerhed omkring 3G/4G/5G og elektrosmog (episode 2)

Produceret af Flemming Blicher Telekommunikationsuddannet svagstrømsingeniør BScEE, MBA. Varighed ca. 12 min.
Sundhedsstyrelsen giver os meget mangelfulde og fejlagtige informationer om mobilstråling og elektrosmog, så her kommer mit nuværende bedste bud, på foranstaltninger du skal iværksætte. Især børnene der er langt mere modtagelige for stråling end voksne, skal beskyttes. Derfor har jeg lavet en liste specifikt til at beskytte babyer og børn.
https://youtu.be/ECDs0lDchak

Dr. Devra Davis forklare hvorfor mobil- og Wifi-stråling er skadelig for børn og voksne, samt skader sædkvaliteten.

https://youtu.be/gGg6JgVNIiE

The Science of Exposure – Wireless Radiation

Hør eksperterne Hugh Taylor, MD, Yale University, Dr. Devra Davis, PhD, MPH, Berkeley University og Leo Trasande, MD, New York University, alle
3 fagfolk inden for videnskab og medicin forklarer, hvordan hjernen til en baby, der udvikler sig, kan blive påvirket under graviditeten af ​​udsættelse for trådløs stråling udsendt fra mobiltelefoner og andre trådløse enheder. Denne video er en del af BabySafe Project, online på www.BabySafeProject.org.
https://youtu.be/vpsixxrZrDg

WiFi in Schools – The Facts

Wi-Fi in Schools Australia – har udgivet denne gode informationsvideo om Wi-Fi i skoler. Et stigende antal regeringer og myndigheder rundt om i verden har forbudt eller advaret mod brugen af Wi-Fi i skolerne. Mange eksperter, forskere og læger advarer offentligheden til at anvende forsigtighedsprincippet:
https://youtu.be/nLRsPoBCRNo

Dr. Erica Mallery-Blythe – Electromagnetic Radiation, Health and Children 2014

Er din mobiltelefon, Wi-fi, Smart måler eller babymonitor sikker? Dr. Erica Mallery-Blythe fremhæver de sundhedsmæssige betænkeligheder ved brug af radiofrekvens (gruppe 2b-kræftfremkaldende) kommunikationsenheder i dette kortfattede resume. Denne præsentation, der sigter især mod at beskytte børns helbred, men værdifuld for alle, fremhæver de aktuelle advarsler fra uafhængige videnskabsfolk over hele verden om spørgsmålet om ureguleret mikrobølgeeksponering fra hurtig eskalerende brug af sådanne enheder og celle tårne osv. Ukendt indtægt har blokeret passende forsigtighedsforhold for at beskytte helbredet, og alle skal se denne informative, faktuelle, let forståelige forklaring på de reelle farer ved elektromagnetisk teknologi på levende systemer, og hvordan man kan beskytte helbredet.
https://youtu.be/sNFdZVeXw7M

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.