Teknologier og frekvenser

Se også her: https://nejtil5g.dk/5g/teknologier-og-frekvenser-om-5g-og-de-andre-ger/

Everything You Need to Know About 5G
Fortalt på 6 min.
Millimeter waves, massive MIMO, full duplex, beamforming, and small cells are just a few of the technologies that could enable ultrafast 5G networks.
https://youtu.be/GEx_d0SjvS0
Se mere her: https://spectrum.ieee.org/video/telecom/wireless/everything-you-need-to-know-about-5g

How 5G uses phased array antennas to focus the mm beams – damaging DNA etc.
https://youtu.be/V3LIViWSbIo

Phased Array Antennas – An Introduction | Lecture #8 | Alan Fenn
https://youtu.be/LYyGkKP4Obg

Simulation-Enabled 5G Antenna Design
Krav til mobilkommunikationshastighed øges hurtigt, når antallet, sorten og funktionen af ​​mobile forbrugerenheder blomstrer. For at imødekomme disse behov er forskning og udvikling vedrørende femte generation (5G) antenner allerede i gang. Dette webinar viser arbejdsgang og simuleringsfunktioner i CST STUDIO SUITE, der gør det muligt for antenneingeniører at forestille sig og designe den næste generation af mobilenhedsantenner. Kompakte, smarte antennekoncepter giver den nødvendige dataydelse, men udgør en unik udfordring for antennedesignere.
Først vil vi demonstrere brugen af ​​Antenna Magus til at syntetisere og hurtigt designe arrayelementer og indledende arraylayouts ved hjælp af linket mellem Antenna Magus og CST STUDIO SUITE til hurtigt at oprette disse design i 3D. Dette suppleres med yderligere faserede array-designværktøjer inden for CST STUDIO SUITE. Dernæst vises de solvers og højtydende computerteknikker, der er tilgængelige i CST STUDIO SUITE, for at demonstrere, hvordan en 3D EM-simulering af den fulde mobile enhed kan udføres effektivt. Dette vil omfatte de specialiserede efterbehandlingsmetoder til MIMO-beregninger, såsom konvolutberegninger til parameteriseret fase.
https://youtu.be/sRYyw_rfvyg

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.