Hvad er 5G

Hvad er 5G?
Produceret af Flemming Blicher Telekommunikationsuddannet svagstrømsingeniør BScEE, MBA. Varighed ca. 6 min.
Vil du gerne vide hvad 5G er? ADVARSEL: Det er stærke sager!!! Dette er en Breaking News episode 3 af en serie af video’er om 5G og elektrosmog. DET ER VIGTIGT AT DU DELER OG VIDEREBRINGER BUDSKABET I DENNE VIDEO!!! – De er meget få danskere der ved hvad der sker i Danmark lige nu. 5G udrulningen er mange gange mere omfattende end de fleste overhovedet kan forestille sig!
KORREKTION: Det jeg siger om Røntgen kan godt forstås som om at jeg inkluderer Røntgen i 5G mm Wave spektret. DET ER IKKE KORREKT! Røntgen er ikke (mig bekendt) inkluderet i 5G spektret.
Træer bliver faldet overalt i verden fordi de nye 5G mmWave antenner ikke kan trænge igennem træer, buske og hække: https://youtu.be/SYPat3gEH_0 Se dette officielle dokument fra England, der viser i sektion 7 at små og store træer, samt hække skal fjernes for at give bedre signaler til de nye antenner: https://assets.publishing.service.gov…
https://youtu.be/8uK5UryXkno

5G Dokumentar – Hvad er Det nye 5G Netværk?
En tur rundt i forskningen omkring elektromagnetisk stråling og dens konsekvenser, 5G netværket, internet of Things (IoT), mediers adfærd, det officielle Danmark, elektrohypersensitivitet (EHS) m.m. Den 5. juni 2019
https://youtu.be/gP-PwptWZIg

What Is 5G Animation
Want to know why people are so concerned about the 5G rollout that’s underway right now in Australia and around the world?
https://youtu.be/ESmIKsTOFto

What Is 5G? & How 5G Will Change The World!
In this video, we’ll be discussing 5G – more specifically, what it is and its ability to change our world! 5G is a core technology in establishing the digital infrastructure of the future and will be essential in how all of the over 50 billion mobile and connected devices by 2020 will communicate together!
https://youtu.be/LhECDSuXRDs

The 5G mass-experiment: Big promises, unknown risks
Europe is about to go through a giant technological transformation, one that will bring us “smart homes”, “smart cities” and the much-hyped “internet of things”. The vehicle for this transformation is 5G, the fifth-generation mobile service. 5G will allow countless appliances and everyday objects to be connected to the internet at all times. Ultrakort intro. Video fra Investigate Europe 13. januar 2019.
https://youtu.be/JKaoLxw0qJI

The 5G Dragnet
Telecom companies are currently scrambling to implement fifth-generation cellular network technology. But the world of 5G is a world where all objects are wired and constantly communicating data to one another. The dark truth is that the development of 5G networks and the various networked products that they will give rise to in the global smart city infrastructure, represent the greatest threat to freedom in the history of humanity.
https://youtu.be/BXbvL0uZkrY

5G: Health Risks, Surveillance and BioWeaponry
Foredrag af Lena Pu på mødet den 19. september 2019 i Silicon Valley Health Institute i Palo Alto, Californien.
5G, også kendt som 5. generations cellulær kommunikationsteknologi, har unikke egenskaber, der adskiller den fra alle de tidligere “G” -energier. Introduktionen af ​​de ekstremt højfrekvente millimeterbølgebåndbredder inden for mikrobølge-spektret, introduktionen af ​​nye leveringssystemer og forplantningsteknikker såsom stråledannelsesteknologier, fasede arrays og andre, uden begrænsning, og introduktionen af ​​en oversvømmelse af nye regninger til fast track denne nye teknologi, der berøver mennesker og deres lokale byer og amter, endda lokale stammer og historiske bevaringssteder, retten til at kontrollere deres egne lokalsamfund og hjem i enhver placering af 5G / 4G-celleantenner fra private virksomheder.

Lena Pu
Har arbejdet med involverede gendannelse af følsom miljøhabitat for US Army Corps of Engineers. Som projektleder arbejdede hun i alle alfabetbureauer i adskillige år. Hun er i øjeblikket Miljøsundhedskonsulent for ‘National Association for Children and Safe Technologies (NACST.org).
https://youtu.be/D1pzeTFmCn8

The Truth May Shock You! You won’t believe what is actually happening.
https://youtu.be/H_BnnvuENbI

Dr. Sharon Goldberg, an internal medicine physician & professor gives her testimony regarding 5g technology dangers specifically involving electromagnetic radiation. She says: “Wireless radiation has biological effects. Period.”
https://youtu.be/1Qt5B39LB7c

Facts om 5G af Githa Ben-David og Lars Muhl
Githa Ben-David & Lars Muhl taler om bl.a. de forældede danske grænseværdier for stråling, som er knap 9 millioner gange højere end den grænseværdi forskere har sat som helbredsmæssig sikker.
https://vimeo.com/322847042

Resumé fra videoen:
1998 – Forsøg med en plastikdukke fyldt med vand satte Danmarks nuværende grænseværdi på 9.000.000 microwatt.
2007 – En 600 siders rapport fra en gruppe forskere, fik EU til at tage stilling og grænseværdien blev sænket til 1.000 microwatt.
2010 – Ny forskning fik EU til at sænke grænseværdien til 170 microwatt.
2012 – Grænseværdien sænkes endnu en gang til 3 microwatt. Rusland har en grænseværdi på 1 microwatt.

EU lod det være op til de enkelte lande at lovgive på området og Danmark har valgt at køre videre med den 20 år gamle og forældede 1998-model på de 9.000.000 microwatt. Så i dag har vi altså den højeste grænseværdi i verden…

Tungmetal forgiftning i kroppen
Mobiltelefoner og RoundUp kom cirka samtidigt. Siden 1982 og frem er en lang række sygdomme steget 800%. Stråling og tungmetaller / kemiskforgiftning er en dårlig kombination. Tungmetallerne gør vor kroppe til levende batterier. Vi får tungmetaller fra mange steder: I vacciner er der tungmetaller og glyphosat, ja du læste rigtigt. Fra kemilandbruget. Al ikke økologisk mad. (Kropspleje, husk huden er også et organ og optager kemi på samme måde som hvis du spiser det. Vil du ikke spise ”det” skal du heller ikke smøre det på kroppen)! Den nye sofa, malingen, teflonstegepanden osv…Glyphosat ligner glycin, som er en del af et protein, derfor acceptere cellen og optager det. Men cellen kan ikke fordøje det og sætter sig som tungmetalforgiftning i cellen. Glyphosat går hånd i hånd med aluminium og de følges ad ind i cellen. Glyphosat og tungmetaller sætter sig i og forkalker pinealkirtlen som styrer og balancerer hormonproduktionen i kroppen. Pinealkirtlen står for 80% af kommunikationen til kroppen og danner melatonin som er et søvnhormon.
Har du tungmetaller i kroppen og især kobber, tiltrækker du stråling. Der findes en test for tungmetalforgiftning, men den er forbudt i Danmark….. Du kan selv købe den i udlandet…
Siden indførelsen af 4G er forekomsten af hjernekræft steget 40%. Det er svært at registrere alle konsekvenser, men disse ser ud til at bestå i en lang række lidelser, som er svære at diagnosticere. Der er tale om hjerteproblemer, som atriumflimmer, svimmelhed, træthedssyndrom, koncentrationsbesvær, søvnforstyrrelser, ADHD, depression, hede/kuldeture, influenza-lignende symptomer, hovedpine, diverse neurologiske lidelser, samt generel uoplagthed.
En ting vi ved helt sikkert er at frekvenserne fra mobilstråling nedbryder cellerne. Samt at, på trods af masser af incitamenter i form at syge borgere og forskningsresultater, er der ikke bred enighed om at undersøge konsekvenserne før igangsætning. Oplagte gener fra stråling undersøges ganske enkelt ikke. Folketinget har forhåbentligt indregnet et budget i forbindelse med de mulige konsekvenser/sygdomme.
Nå ja, og så er 5G udviklet at det israelske militær. Det er ikke testet. Det er ikke færdigudviklet. De vil ikke selv indføre det. I USA bruges lyd og stråling som våben til Crowd-Control. (Kontrol af menneskemængder)
I byerne bruges der master til at sende signalet. På landet bruges satellitter. Dem der har kontrol over satellitterne har kontrol over os… Dem som hacker satellitterne kan lamme hospitaler, infrastruktur… De kan lege gud, både dem som har ”ret” til kontrollen og dem som snyder sig til kontrollen. Godt at vi har så meget styr på alle vore IT systemer i Danmark, jeg nævner blot et par stykker som Skat, Sundhedsvæsenet, Politi, afgift på biler, ejendomsvurderinger….

  1. Amanda, Arbejsmarkedsstyrelsen. Skrottet i 2008. Pris: En milliard kroner.
  2. Civilstraffe. Domstolsstyrelsens it-system. Skrottet i 2008. Pris: mindst 80 millioner kroner.
  3. Polsag. Politiets sagsbehandlingssystem. Kørt i pilotdrift i Bornholms Politi, men det viste sig ikke at fungere ordentligt. Skrottet i 2012. Pris: Ca. en halv milliard kroner.
  4. PROASK. Arbejdsskadestyrelsens it-system. Skrottet i 2014. Pris: 164 millioner kroner.
  5. DeMars. Forsvarets centrale IT-system. Stærkt forsinket. Sat i drift i 2004. Budget overskredet med minimum 400 millioner kroner.
  6. Digital tinglysning. Bestilt af Domstolsstyrelsen. Forsinket 1,5 år. Indført 2009 med store vanskeligheder. Budget overskredet med 266 millioner kroner.
  7. EFI. Skats inddrivelsessystem, Forsinket 6 år. Indført 2013 med store startvanskeligheder. Prisen for det endelige system er fortrolig. Sidste gang prisen var offentlig, lød den på 292 mio kroner.
  8. Daccis. Forsvarets it-system. Skrottet i 2008. Pris: 410 mio. kr. Leverandøren, svenske SAAB, blev dog dømt til at betale en erstatning til Forsvaret på i alt 200 millioner i 2013.
    Kilder: Rigsrevisionen, Finansministeriet m.fl.

Er danskernes helbred sat til salg? Teleselskaberne kan gøre hvad de vil indenfor grænse på de 9.000.000 microwatt.

5G APOCALYPSE – THE EXTINCTION EVENT
A full length documentary by Sacha Stone exposing the 5G existential threat to humanity in a way we never imagined possible!
https://youtu.be/ol3tAxnNccY

Hjemmesidens YouTube kanal finder du her:

https://www.youtube.com/channel/UCJgGi433wUnSdsJe57mZ-Pg?view_as=subscriber

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.