nejtil5g.dk

5G sundhedsmæssige konsekvenser

Potential Risks to Human Health from Future Sub-MM Communication Systems: Paul Ben-Ishai, PhD
Dette er fra ekspertforummet 2017 om trådløs bestråling og sundhed. Alle præsentationer fra denne konference er tilgængelige her: http://ehtrust.org/science/key-scient…
På videoen gennemgås bl.a. hvordan vores hud interagerer med de elektromagnetiske stråler.
https://youtu.be/VuVtGldYXK4

Risker med 5G och trådlös teknik – ett föredrag med Lennart Hardell, forskare och cancerläkare
12 oktober 2019. Varighed en time.
Foredraget blev afholdt på et seminar i Ytterjärna arrangeret af Association of Wave Breakers.
Lennart Hardell er forsker og kræftlæge. Hans forskning med risikoen for hjernekræft blandt mobilbrugere er verdenskendt og er blevet bedømt som de mest pålidelige af internationale evalueringer og domstolsafgørelser.
Lennart Hardell er i øjeblikket aktiv i Forskningsfondets miljø og kræft. https://www.miljoochcancer.com/
I 2011 var Lennart Hardell en af ​​30 internationale eksperter, der på vegne af IARC vurderede sundhedsrisikoen ved stråling fra trådløs teknologi, da strålingen blev klassificeret som “muligvis kræftfremkaldende for mennesker”. Lennart Hardell var blandt de første i verden til at vise resultater, som mobilbrug er knyttet til risiko for hjernetumor blandt mobilbrugere. Han var den første til at påpege, at Hormoslyr (sprøjtegift) forårsagede kræft i slutningen af ​​1970’erne, hvilket endelig blev fuldt ud anerkendt af WHO’s kræftforskningsinstitut i 1990’erne, da dioxin (TCDD), som er en del af Hormoslyr, blev klassificeret af IARC som gruppe 1, kræftfremkaldende for mennesker. Hardell-gruppens forskningsresultater blev inkluderet i beslutningsgrundlaget. Undersøgelserne var de første i verden, der viste kræftrisici for kemikalier, der indeholder TCDD (f.eks. Hormoslyr og Agent Orange). De hjalp Vietnamveteraner udsat for Agent Orange med at modtage økonomisk kompensation, hvis de led af kræft.
Han har også tidligt vist, at glyphosat øger risikoen for kræft, og hans forskning er inkluderet i retsafgørelserne i USA, hvor det blev vurderet, at glyphosate forårsagede kræft.
https://youtu.be/EzgTvz91Fj4

RF, EMF, WIFI, 3G, 4G, 5G DAMAGES BLOOD CELLS – LIVE BLOOD ANALYSIS
Bevis for, at enhver slags af RF, EMF, WIFI, 3G, 4G, 5G VIL DIN SKADE DINE CELLER. HVIS DU IKKE GIVER DIN KROP tid til at restituere, vil det kun være et spørgsmål om tid, før du har opbygget en giftig mængde af beskadigede celler. BESKADIGEDE CELLER ER … kræft.
https://youtu.be/6izWZptxSz4

Please follow and like us:
5G sundhedsmæssige konsekvenser