Kunstig intelligens og kybernetik

AI – Farvel Til Fremtiden?

Hvor er vi egentlig på vej hen?

De fleste af os lever helt almindelige liv, på helt almindelig vis, uden at ane at vores tilværelse, som vi kender den i dag, er ved at være nået til sin afslutning. For under overfladen, og overalt omkring os, er vores tids største revolution i gang. En revolution som allerede nu er i gang med at ændre og ødelægge selve fundamentet for din fremtid.

Dan Johannesson har produceret en informativ film om, hvad kunstig intelligens – AI – er for noget.

Se hele filmen her – den varer ca. 21 min:
https://youtu.be/9vGlBTjaR8I

Se mere her:
https://nejtil5g.dk/menneskelig-modellering-del1/

‘Absolute Brain’:
Ulovlig hjerneteknologi er blevet testet på mennesker i årtier

‘Absolute Brain’ handler om videnskaben om kybernetik og dens politiske udvikling med hjerne-computerteknologi samt manipulation af gener.
Filmen viser den tidlige udvikling fra New York Times artikler og deres udfordring af CIA’s tankekontrolsystem. Den refererer til fakta fra svenske regeringsundersøgelser og det amerikanske sundhedsministerium. Filmen fortæller om udviklingen og de forskellige projekter fra et amerikansk-svensk perspektiv, afslutningen af denne version relaterer til det svenske parlamentsvalg i september 2022.

Filmen indleder med et tilbageblik på, hvordan kunstig intelligens, informationsteknologier og fjernstyring af hjernen udviklede sig. Meget af indledningen er refereret fra New York Times’ afslørende artikler, herunder da præsident Ford talte om CIA’s mord på udenlandske statsoverhoveder og en anden, da de stødte på CIA-dokumenter, der viste, at der allerede fra 1950’erne var projekter om at skabe ufrivillige mordere, der kunne lede til forskellige mål.

Filmen er en klage over Sverige for krænkelser af menneskerettighederne, for at have igangsat et politisk projekt med en skjult forbindelse mellem den menneskelige hjerne og statens supercomputere til medicinsk forskning, adfærdsmanipulation og hjerneeksperimenter.

Det hele er verificeret af professorer, af EU-råd, af Europa-Kommissionen og det amerikanske sundhedsministerium verificerer, at denne teknologi skaber en øget risiko for at kvinder føder genskadede børn. At det også gælder for Sverige, fremgår af afhandlinger fra Uppsala Universitet, som i 2021 meddelte, at genskader hos små børn er meget almindelige og hyppige.

Forbindelsen mellem befolkningens hjerner og statens supercomputere fandt sted i løbet af 1970’erne og1980’erne, og det var et forhold, der fandt sted i både Europa og USA. I regeringens undersøgelse, SOU 1991:17 fra Sundhedsstyrelsen, blev det forklaret, at et nyt sygdomspaorama havde fejet hen over den industrialiserede verden i de seneste årtier, og at det var præget af kroniske og langvarige sygdomme.

Siden da har psykisk sygdom været i samme spiral, ligesom adfærdsforstyrrelser, hjernesyre og 10% af små børn skal tage psykofarmaka før skolealderen. At det hele har samme årsag forstås i både filmen og bif-informationsmaterialet.

Kilder:
Se videoen her (50 min.):
https://www.youtube.com/watch?v=Bzz6LTDfeJw&t=1s
Læs artiklen i News Voice:
https://newsvoice.se/2022/08/olaglig-hjarnteknologi/
SOU 1972:59: Att välja framtid
https://lagen.nu/sou/1972:59
SOU 1972:47: Data och integritet
Fra indledningen: “Udvidelsen af informationsbehandlingen fremkalder konturerne af en uhåndterlig politistat med en absolut effektiv og i sin virkning umenneskelig administration,”
https://lagen.nu/sou/1972:47
SOU 1991:17: Her fremgår det af delrapport 3, at et nyt sygdomspaorama farer hen over den industrialiserede verden i de seneste årtier, og at det var præget af kroniske og langvarige sygdomme.
https://weburn.kb.se/metadata/483/SOU_1192483.htm
Se mere her:
https://nejtil5g.dk/overvaagning/hjernechip-skaber-nyt-menneske/

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Comments

  1. Pingback: Kunstig intelligens - AI - nejtil5g.dk

Comments are closed.