5G sundhedsmæssige konsekvenser

En række artikler om farerne ved ved 5G se mere her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/advarsler-og-farer-ved-5g/

Hvad er 5G, og er der grund til at bekymre sig om de sundhedsmæssige effekter som f.eks. DNA skader

Videoen (dec. 2020) er lavet Sabine Hossenfelder, fysiker og har forskningsstipendat ved Frankfurt Institute for Advanced Studies. (1)
Hendes konklusion er, at der er rimelige grunde til at være bekymret for sundhedseffekterne af 5G. Netop det at vi – og endnu mindre i 2020 – ikke ved særlig meget om langtidseffekter af 5G gør at “det ville være uvidenskabeligt at sige, at der ikke er nogen grund til bekymring.” Et citat hun har fra Rodney B. Waterhouse, bl.a. CTO og medstifter af Octane Wireless i Hannover, Md. (2)

Hele hendes speek kan du finde udskrevet her:
http://backreaction.blogspot.com/2020/12/all-you-need-to-know-about-5g.html

Kilder:
1) https://youtu.be/FBsP-bmDLOo
2) https://spectrum.ieee.org/will-5g-be-bad-for-our-health
Læs mere her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/sundhedsrisici-ved-5g/

5G: Next Gen Health Dangers (Dokumentar 22 min.) 2. januar 2020.

“Denne minidokumentar afslører sundhedsfarerne ved 5G, og hvorfor denne farlige teknologi er en ny kilde til “elektromagnetisk forurening”, som bringer menneskers liv i fare. Teleindustrien er fuldt ud opmærksom på disse farer, men udruller 5G alligevel, censurerer kritikere af teknologien og forsøger at lukke munden på videnskaben, der forsøger at sætte fokus på de sundhedsrisici der er forbundet med denne ekstreme teknologi.
I modsætning til 4G og tidligere teknologier, fokuserer 5G en tæt stråle af kræftfremkaldende energi på din mobile enhed, som normalt holdes lige ved siden af dit hoved. De kortere bølgelængder, der bruges af 5G, resulterer i højere energier og højere sundhedsrisici for alle dem, der udsættes for de koncentrerede stråler (Beams). Endnu værre, når du går rundt i en by, hvor 5G er aktiv, betyder det, at din krop kan passere gennem en 5G energistråle, der bruges af en anden.”
“5G-eksponering får også kroppen til at generere giftige kemikalier i blodet på grund af en virkning, der stammer fra “Voltage Gated Calcium Channels” (VGCC), hvor den elektromagnetiske energi, der findes i 5G-mm strålen, får kroppen til at generere giftige stoffer (“peroxynitrites”), som forgifte hjernen og hele nervesystemet. Hvilket fremgår af denne undersøgelse:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0013935118300355#t0015
“Fremkaldt ved forhøjede niveauer af peroxynitrit og de fri radikale nedbrydningsprodukter af peroxynitrit og dets C02-addukt. Fire undersøgelser af EMF-eksponering, nævnt i Pall (2013), viste, at oxidativ stress efter eksponering var forbundet med større forhøjelse af 3-nitrotyrosin, en markør for peroxynitrit, hvilket bekræfter denne fortolkning. To andre undersøgelser fandt hver 3-nitrotyrosin-forhøjelse, begge efter 35 G GHz-eksponeringer” (Sypniewska et al. (2010); Kalns et al., 2000).
Samme undersøgelse advarer også om de neuropsykiatriske virkninger af 5G-eksponering:
“Af alle celler i kroppen har neuronerne den højeste tæthed af VGCC’er, delvis på grund af VGCC-rollen og [Ca2 +] i-rollen i frigivelsen af hver neurotransmitter i nervesystemet. Kalciumsignalisering regulerer synaptisk struktur og funktion på 5 forskellige måder, der hver især er involveret her. Oxidativt stress og apoptose menes begge at have vigtige roller. Sænket søvn og øget træthed involverer sandsynligvis nedsat nattlig melatonin og øget nattlig noradrenalin.”
https://www.brighteon.com/aacb48c0-08e0-4041-8acf-9d0584cc28b4

Potential Risks to Human Health from Future Sub-MM Communication Systems: Paul Ben-Ishai, PhD

Dette er fra ekspertforummet 2017 om trådløs bestråling og sundhed.
Alle præsentationer fra denne konference er tilgængelige her:
http://ehtrust.org/science/key-scient…
På videoen gennemgås bl.a. hvordan vores hud interagerer med de elektromagnetiske stråler.
https://youtu.be/VuVtGldYXK4

Risker med 5G och trådlös teknik – ett föredrag med Lennart Hardell, forskare och cancerläkare

12 oktober 2019. Varighed en time.
Foredraget blev afholdt på et seminar i Ytterjärna arrangeret af Association of Wave Breakers.
Lennart Hardell er forsker og kræftlæge. Hans forskning med risikoen for hjernekræft blandt mobilbrugere er verdenskendt og er blevet bedømt som de mest pålidelige af internationale evalueringer og domstolsafgørelser.
Lennart Hardell er i øjeblikket aktiv i Forskningsfondets miljø og kræft. https://www.miljoochcancer.com/
I 2011 var Lennart Hardell en af ​​30 internationale eksperter, der på vegne af IARC vurderede sundhedsrisikoen ved stråling fra trådløs teknologi, da strålingen blev klassificeret som “muligvis kræftfremkaldende for mennesker”. Lennart Hardell var blandt de første i verden til at vise resultater, som mobilbrug er knyttet til risiko for hjernetumor blandt mobilbrugere. Han var den første til at påpege, at Hormoslyr (sprøjtegift) forårsagede kræft i slutningen af ​​1970’erne, hvilket endelig blev fuldt ud anerkendt af WHO’s kræftforskningsinstitut i 1990’erne, da dioxin (TCDD), som er en del af Hormoslyr, blev klassificeret af IARC som gruppe 1, kræftfremkaldende for mennesker. Hardell-gruppens forskningsresultater blev inkluderet i beslutningsgrundlaget. Undersøgelserne var de første i verden, der viste kræftrisici for kemikalier, der indeholder TCDD (f.eks. Hormoslyr og Agent Orange). De hjalp Vietnamveteraner udsat for Agent Orange med at modtage økonomisk kompensation, hvis de led af kræft.
Han har også tidligt vist, at glyphosat øger risikoen for kræft, og hans forskning er inkluderet i retsafgørelserne i USA, hvor det blev vurderet, at glyphosate forårsagede kræft.
https://youtu.be/EzgTvz91Fj4

RF, EMF, WIFI, 3G, 4G, 5G DAMAGES BLOOD CELLS – LIVE BLOOD ANALYSIS

Bevis for, at enhver slags af RF, EMF, WIFI, 3G, 4G, 5G VIL DIN SKADE DINE CELLER. HVIS DU IKKE GIVER DIN KROP tid til at restituere, vil det kun være et spørgsmål om tid, før du har opbygget en giftig mængde af beskadigede celler. BESKADIGEDE CELLER ER … kræft.
https://youtu.be/6izWZptxSz4

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.