Grænseværdier og sundhedsrisici ved mobiltelefoner

Flere indgange til mobiltelefoni og elektromagnetisk stråling se her:
https://nejtil5g.dk/category/mobiltelefoner/

Lysbilledserie på msn.com: Din Smartphone kan dræbe dig – bogstaveligt talt

Bliver nødt til at sætte en positiv smiley, for hvem havde da lige set, at disse advarsler ville dukke op på msn.com. Jeg havde i hvert fald ikke. Teknologiske fremskridt At betale regninger, arrangere middag med dine venner eller finde kærligheden – alt det er kun et klik væk.

Teknologiske fremskridt har gjort livet lettere, og smartphones er et perfekt eksempel på dette. I dag kan vi udføre mange opgaver virtuelt, og som et resultat er vi blevet mere og mere afhængige af vores telefoner. Ikke alene stoler vi på, at de holder os ajour med, hvad der foregår rundt om i verden og kommunikerer med mennesker, men mange af os har også udviklet et menneskelignende bånd med telefonen.

Bagsiden, der kan dræbe
Med en så positiv indvirkning i vores liv er det let at overse de skadelige virkninger af for meget smartphone-brug. Fra at blive udsat for stråling og bakterier til virkningerne på vores mentale sundhed kan for meget brug af mobiltelefoner og smartphones faktisk føre til alvorlige helbredsproblemer.

Klik gennem galleriet og se, om du har oplevet nogen af symptomerne. Den er god nok Den lille lysbilledserie florere på den norske udgave af msn.com.

Det er en gennemgang af mange af de sundhedsrisici, der er forbundet med vore mobilefoner og det er uden forbehold.

Her henvises til kræftrisiko, risiko for for højt blodtryk, mangel på koncentration , stress , nomofobi (afhængighed), FOMO (“fear of missing out”), høretab, søvnløshed, bakteriespredning,

Kan da kun anbefale Sundhedsstyrelsen i at se med 👍

Er der ved at ske en holdningsændring derude? Vil den komme på andre sprog?

Det er en lysbildeserie, så klik blot videre fra billede til billede:
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/smarttelefonen-din-kan-ta-livet-av-deg-bokstavelig-talt/ss-AA18T1DS#image=2

Bliv præsenteret for SAM, en central person i dit digitale liv

Forbundet, sammenkoblet, afbrudt. Vores verden er udviklende og dynamisk, og hvor vi konstant tilpasser os de nyeste teknologiske innovationer – og invasioner. Vi er knyttet til vores teknologi. Vi tager vores telefoner med ind i skoven for at tage billeder, vi bruger vores enheder for at finde vej derhen. Vi tror, vi ‘tjekker ind’ ved at skrive og scrolle, men vi i virkeligheden tjekker vi ud. Vi er knyttet til vores teknologi, og vores teknologi er knyttet til os, bogstaveligt talt. Vi stoler på

  • at den trådløse teknologi er sikker, for vi har fået at vide, at den er blevet sikkerhedstestet.
  • at vores telefoner er sikre, fordi vi får at vide, at de har bestået sikkerhedstestene.
  • at de elektromagnetiske frekvenser er sikre, fordi de er blevet testet – korrekt?

Korrekt testet, men af de selvsamme virksomheder, som fremstiller produkterne, med fortjeneste.

Det er ikke så forskelligt fra en cigaretproducent, der siger, at cigaretter er sikre for os at ryge, fordi de har testet dem, og de anser dem for sikre. Hvilken slags test kan vi spørge? På hvem, eller hvad, blev de testet? I hvor lang tid? Det er de spørgsmål, vi ønsker svar på.

Men hvor meget betaler vi egentlig, når vi køber denne teknologi?

Hvad er de reelle omkostninger for os, for vores sjæl, for vores samfund, og for vores helbred på lang sigt? Den konkrete test

Globalt bliver mobiltelefoner sikkerhedstestet med et væskefyldt, plastik dummy hoved kaldet SAM.

En mobiltelefon placeres ved siden af dummy hovedet i seks minutter, og hvis temperaturstigningen er mindre end 1 grad, anses telefonen for at være sikker til brug for mennesker.

Vores ører, som vi holder vores mobiltelefoner imod, er lige ved siden af vores hjerner.

Vores lommer, som vi bærer vores telefoner i, bliver presset mod vores fordøjelses- og reproduktive organer. SAM

SAM er en fremstillet plastdummy.

SAM har ingen hjerne, ingen mave, intet reproduktionssystem, ingen indre organer.

SAM er ikke i risiko for kræft. Faktisk er SAM selv lavet af et kræftfremkaldende stof.

SAM er det, mobiltelefoner bliver testet på i forhold til ’sikkerheden’.

SAM fik et navn for at få ham til at lyde mere menneskelig, i et forsøg på at få os til at tro, at vores menneskelige kroppe kan sammenlignes med en plastikdukke.

‘Sikkerhedstest’ er er brugt for at give os en illusionen om sikkerhed.

Hvis SAM blev kaldt ved hans rigtige navn, ville det være ‘Specifik Antropomorfisk Mannequin’ eller en petrokemisk forbindelse.

Hvis ‘sikkerhedstest’ blev kaldt ved dets korrekte navn, ville det være ‘farefremkaldende’.

We Are NOT SAM

Vi er i dag et stadigt voksende fællesskab af mennesker, som kræver bedre og reelle test samt gennemsigtighed. Det handler om sikker teknologi og om at give folk mulighed for at forstå mere om den trådløse hverdagsteknologi, en teknologi som vi alle tager for givet.

We Are Not Sam er grundlagt af Rinat Strahlhofer.

Se den lille introduktionsfilm om hvad SAM er: https://www.wearenotsam.com/thefilm

Se mere her:
Påstand: Den eneste effekt fra elektromagnetiske stråler er varme
https://nejtil5g.dk/paastand-den-eneste-effekt-fra-elektromagnetiske-straaler-er-varme/
Påstand: Der findes ikke undersøgelser, der viser, at stråling fra en mobil tæt på kønsdelene kan skade.
https://nejtil5g.dk/paastand-der-findes-ikke-undersoegelser-der-viser-at-straaling-fra-en-mobil-taet-paa-koensdelene-kan-skade/
Påstand: Elektromagnetisk stråling er ikke sundhedsfarlig, når grænseværdierne overholdes!
https://nejtil5g.dk/paastand-elektromagnetisk-straaling-er-ikke-sundhedsfarlig-naar-graensevaerdierne-overholdes/

‘Something Is In The Air’ – en dokumentarfilm om konsekvenserne af stråling fra din mobiltelefon 

Er stråling fra din mobiltelefon eller mobimaster skadelig for dit helbred? Eller miljøet? Den videnskabelige debat er i gang. Er de videnskabelige konklusioner knyttet til interesserne hos dem, der finansierer forskningen? Hvordan sikrer regeringerne, at strålingen holder sig inden for helbredssikre grænser? Hvad sker der med insekterne, når 5G er fuldt udrullet? Hvordan påvirkes menneskers hud af 5G’s millimeter stråler? Disse spørgsmål og mange flere udforskes i denne dokumentarfilm.
Filmen varer ca. 28 min. tekstet og primært på engelsk.
I filmen deltager: Anssi Auvinen, Daniel Favre, Dariusz Leszczynski, Tommi Toivonen, Pasi Ala-Mieto, Philippe Royer og Martin Pall.
Filmen finder du her:
https://youtu.be/Q89Gv2P3RH8

Rapid Fire – What Brain and Sperm Share and Why Care

TED foredrag med Dr. Devra Davis. Nov. 2018. Varighed 14. min.
Siden opfindelsen af ​​radar blev mobiltelefonstråling antaget at være ufarlig, fordi det ikke var som røntgenstråler. Men den seneste forskning binder nu denne form for stråling sammen med nedsat antal sædceller, øget risiko for Alzheimers og endda kræft. Devra Davis fortæller historien om farerne, som mobiltelefonbranchen bevidst udsætter os – og vores børn – i jagten efter fortjeneste. Mere end fem milliarder mobiltelefoner er i øjeblikket i brug, og dette antal stiger hver dag. Davis syntetiserer resultaterne med forsigtige råd fra førende eksperter inden for bioelektrisk magnetik og neurovidenskab, samt forklarer enkle sikkerhedsforanstaltninger, som ingen har råd til at ignorere.
I 2007 grundlagde Dr. Davis Environmental Health Trust i Jackson Hole for at tilbyde forskning og uddannelse om miljømæssige sundhedsfarer og for at fremme konstruktive politik lokalt, nationalt og internationalt. Dr. Devra Davis, er en prisbelønnet videnskabsmand, der havde to parlamentariske præsidentudnævnelser og er forfatter af tre populære bøger, hvoraf den ene var en finalist til National Book Award.

Scientists Speaking on Health Effects of Cell Phone Wireless Radiation
Lille video på 2.50 min fra 15. sep. 2018.
Hundreder af forskere taler om sundhedseffekterne af mobiltelefon og trådløs. De opfordrer til handling for at beskytte børn og samfund. Over tyve lande har vedtaget beskyttelsespolitikker. Se mere her: https://ehtrust.org/take-action/educa…
https://youtu.be/o9thLHXuJs8

Sikkerheds- og sundheds spørgsmål ved mobiltelefoner

En lille film om sikkerheds- og sundhedsspørgsmål ved mobiltelefoner. (25.min)Filmen er lavet af producent og forfatter Burt Wolfs, kendt for sine rejse-, kultur- og madprogrammer. Her giver Wolf et underholdende og informativt indblik i sikkerheds- og sundhedsspørgsmålene omkring mobiltelefoner. Programmet giver let forståelige illustrationer af farerne ved trådløs kommunikation samt enkle forslag til beskyttelse af sig selv og ens familier. (25 min)
https://youtu.be/5t2pdDYHtnY

RF Radiation from AirPods explained

In this video we will show that the AirPods emit RF radiation from the minute they are pulled out of the case. The transmission is constant and will not change if you play music, make a call , or just leave them in you ears. RF (Radio Frequency) is a type of Non-ionizing radiation. Non-ionizing radiation can’t damage DNA directly , but there have been studies (repeatedly) showing it can cause DNA damage and other biological effects, in indirect ways. Please see More info about the health effect of non-ionizing radiation – https://www.norad4u.com/emf-science-s… More science at – https://www.norad4u.com/emf-science-s… RF Radiation has been declared to be a “possible carcinogenic to humans” by the IARC(WHO) in 2011. The NTP study of 2018 showed that rodents exposed to RF radiation were more likly to develop several types of tumors, and has more DNA damage than rodents that were not exposed. the NTP study bottom line is that the assumption that the only possible effect of low level RF radiation is heat, is not valid. The Interphone study of 2010 showed that people talking on their mobile phone more than an average of 27 minutes per day, for 10 years where more likely to suffer from Glioma (a type of brain cancer). For more key studies about RF health effect please see:https://www.norad4u.com/emf-science-s…
https://youtu.be/Ub0FdIkQniI

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.