Borgermøder

Optagelser af afholdte Borgermøder finder du her:
https://nejtil5g.dk/videoer/borgermoeder/

FOREDRAG:
AFLYST GRUNDET CORONA VIRUS
Biblioteket har lukket.
Torsdag den 19. marts 2020
Hvad er 5G, og hvordan påvirker det vores krop og sind? Og hvilke udfordringer giver det i hverdagen, når man er elektromagnetisk hypersensitiv?

Varde Bibliotek, Salonen
Rådhusstræde 2, 6800 Varde
Tid: Kl. 19.00 – 22.00

Oplægsholdere:
Henrik Eiriksson, Datamatiker og software udvikler, Rådet for Helbredssikker Telekommunikation
Hvad er elektromagnetisk stråling? Er 5G anderledes? Påvirker strålingen vores helbred, og hvordan beskytter man sig selv?
Henrik Eiriksson giver en introduktion til helbredspåvirkninger af trådløse bestrålinger, som fra mobiltelefoner, Wi-Fi, mobilmaster og lign. – fra de første 2G telefoner og frem til 4G samt den planlagte 5G trådløse teknologi.
Få forklaret hvad 5G er og hvorfor myndighederne fastholder forældede strålingsgrænseværdier på trods af overvældende videnskabelig dokumentation. Vi går også bag om det politiske drama der udspillede sig op til introduktionen af 5G i Danmark.
Til slut gives der praktiske råd til hvordan man kan beskytte sig selv og reducere sin eksponering.

Christina Funch Mellgren, Musiker og pianist, EHS Foreningen
Hvad er elektromagnetisk hypersensitivitet? Hvem bliver ramt og hvorfor? Hvilke udfordringer giver det i hverdagen, og hvad kan man gøre for at forebygge at blive ramt?
Elektromagnetisk hypersensitivitet (EHS), er en miljølidelse som oplever stor stigning i disse år. EHS er endnu ikke anerkendt i Danmark.
Formanden for EHS-Foreningen, Christina Funch Mellgren, vil med udgangspunkt i egne oplevelser, samt erfaringer blandt EHS ramte i foreningen, fortælle om hvad der sker når man pludselig bliver syg af at opholde sig i omgivelser med almindelige trådløse apparater og mobilmaster o.a. Hun vil også omtale en ny publikation ”EHS i Danmark – et udfordrende handikap” som giver et interessant indblik i hvem der bliver ramt, og hvilke vilkår lidelsen medfører i tilværelsen.
Hun vil også komme med gode råd til, hvad man kan gøre for at undgå, at kroppen bukker under for den elektriske miljøforurening, med små praktiske tiltag og gode vaner, samt hvilke symptomer man især skal være opmærksom på.

Entre: 55 kr.
Du kan betale i døren – kontant – eller bestille billet via dette link:
https://www.vardebib.dk/arrangementer/arrangementer-voksne/traadloes-teknologi-hvordan-bliver-vi-paavirket
Arrangør: EHS Foreningen

Borgermøde
AFLYST GRUNDET CORONA VIRUS
Ungdomsklubben har lukket.
Søndag 25. marts 2020
Borgermøde: Hvad ved du om 5G?
Ungdomsklubben, Jernbanegade 10-12, 4700 Næstved

Søndag 25. marts 2020
Borgermøde: Hvad ved du om 5G?
Ungdomsklubben, Jernbanegade 10-12, 4700 Næstved
kl. 18.30 – 21.00
Gratis adgang.

“…WHO har klassificeret mobilstråling som muligt kræftfremkaldende. Og at Europarådet i deres resolution (1815) i 2011 af hensyn til folkesundheden opfordrer de 47 medlemslande til i videst muligt omfang at reducere den stråling, befolkningen udsættes for. Dette gælder særligt i forhold til børn, unge og gravide.””Det er ikke et spørgsmål og at være IMOD teknologi – det er et spørgsmål om at være FOR teknologi, som ikke skader mennesker, dyr og planter. Telebranchen lover med 5G lynhurtigt internet – men til hvilken pris?””…Over 260 internationale forskere har underskrevet en appel til alle verdens regeringer og WHO, hvor de indtrængende anbefaler, at udrulningen af et 5G netværk sættes på pause, indtil det er bevist sikkert og ikke-skadeligt.”https://dit-naestved.dk/2020/03/borgermoede-hvad-ved-du-om-5g/
Oplægsholderne:
– Pernille Schriver, biolog og miljøvejleder
– Flemming Blicher, svagstrømsingeniør
– Henrik Eiriksson, IT-specialist & researcher, Rådet for Helbredssikker Telekommunikation

Foredrag
Onsdag den 1. april 2020
Om konsekvenserne af stråling fra trådløst udstyr

Solhuset, Hjortshøj Møllevej 124
Tid: kl. kl. 19.30.

– Sover du med tændt mobiltelefon på natbordet?
– Er din router tændt døgnet rundt?
– Bruger du dagligt smart-ur, skridttæller, babyalarm?
– Ved du hvad det gør ved dit helbred?
Kom og få gode råd til hvordan du enkelt begrænser elektrosmog og strømforbrug.

Der er sket store ændringer i vores hverdag i løbet af meget få år, hvor rigtigt mange af os bruger trådløse enheder døgnet rundt, til at tjekke klokken, passe vores arbejde, blive underholdt og få nyhedsopdateringer.
Alle de enheder vi bruger trækker signaler enten fra sendemaster eller routere.
Desuden udsender de selv elektromagnetisk stråling. Wifi fra boligernes routere stråler op til 60 m væk. Egne og andres tændte mobiler i den kollektiv trafik, til møder og sammenkomster har også mange meters rækkevidde. Det er der nogle der reagerer på, hvor de får plagsomme fysiske symptomer. Også her i Hjortshøj.
Svagstrømsingeniør Flemming Blicher, BScEE, MBA kommer og fortæller mere om, hvordan vi kan passe på os selv og hinandens helbred, i et samfund som går mod stadig mere trådløst forbrug. Et forbrug hvor du ikke selv kan bestemme OM du vil udsættes for stråling, da sendemaster, Wi-Fi og egne og andres mobiler, iPads og bærbare er så langtrækkende, at de stråler igennem din bolig og din krop.
Flemming vil også komme ind på hvilke muligheder og udfordringer det trådløse netværk 5 G, som rulles ud i 2020, åbner op for. Du kan læse mere på www.safeelectrowaves.com

Praktiske forhold: Kom til mødet helt uden din mobil, eller hold den slukket. Det samme gælder tablets, smarture og skridttællere. Fordi der kan være duftoverfølsomme deltagere, bedes du komme så uparfumeret / duftneutral som muligt.

Bag initiativet står: Kompetencegruppen under AiH: OBS: Oplysning til Borgerne om risici ved Stråling, samt helbredssikre alternativer.

INFO aften
Søndag den 21. juni
Veldokumenteret infoaften om 5G med Wedel og Flydal

I samarbejde med MayDay: Veldokumenteret infoaften om 5G med Wedel og Flydal.
Risskov bibliotek, Århus, fredag d. 21 juni
Tid: kl. 19 til ca. 23

Fra kl. 19:00 til ca. 20:00: Einar Flydal, Norge. Einar Flydal vil fortælle om, hvordan telebranchen gør såvel myndighederne som politikere til «nyttige idioter», der fører befolkningen bag lyset og påfører os alle en unødvendig, kendt og veldokumenteret sundhedsrisiko. Videre om, hvordan Wi-Fi, det nye 5G, smartmålere og “Tingenes Internet” fører os ind i et samfund præget af unødvendige sygdomme og fjernovervågning. Han vil også redegøre for de biologiske mekanismer, som forårsager dette.
Pause
Fra kl. 20:15 til ca. 21:15: Mads Wedel-Ibsen, Danmark.
Mads Wedel-Ibsen vil fortælle om de sundhedsmæssige konsekvenser, der er, når man udsættes for pulserende mikrobølger af forskellig herkomst. Herunder kommer han ind på, hvorfor SAR-værdier ikke beskytter brugerne. Hvorfor opdager mange slet ikke, at deres helbredsproblemer stammer fra strålingskilder i deres omgivelser? Hvordan kan man imødegå disse påvirkninger og beskytte sig selv og andre mod stråling? Hvilke forholdsregler kan man tage i hverdagen, og hvordan navigerer man i et samfund, der i den grad er baseret på trådløs teknologi. Hvilke hindringer kan der være, og hvad er alternativerne?
Pause
Fra kl. 21:30 til ca. 22:15: Einar Flydal og Mads Wedel-Ibsen.
Hvad kan lokale myndigheder, skoler og andre institutioner og ikke mindst befolkningen i egne hjem gøre for at beskytte sig mod dette?De juridiske muligheder for f.eks. at blive fritaget for smartmålere. Mads Wedel-Ibsen og Einar Flydal vil i fællesskab informere om dette, m.m.
Q&A.
Arrangementet forventes at slutte senest kl 23.

OM:
Einar Flydal er Norges førende skribent om temaet elektromagnetiske felter, helse og miljø. Han er pensioneret forsker og strategirådgiver i Telenor og tidligere universitetslektor ved Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet/Institutt for telematikk.

MadsWedel-Ibsen er heilpraktiker og underviser, ambulancebehandler, medarrangør af “Open Mind Conference”, KBH. og formand for foreningen, MayDay.

I pauserne vil det være muligt at købe Einar Flydal egne bøger til «messepris». Samt kaffe/te og vand til fair priser.

Overskud fra salg af kaffe/te og vand går til Free21´s virke.
Fri entré, dog opfordrer vi til frivillige donationer af 150 kr. pr. person, som går ubeskåret til dækning af foredragsholdernes rejse- og opholdsudgifter.

Der er mulighed for pladsreservation. Send mail via kontaktformularen her https://free21dk.org/events/


Please follow and like us: