Hvis stråling var synlig og hørbar

Se mere her:
https://nejtil5g.dk/dokumenter/wi-fi-og-smart-meters/

Billeder og lyd af strålingen (simulation):
Det er svært at forholde sig til noget, som man ikke kan se, høre eller lugte.

Lyt til den trådløse verden
Du kan nu lytte til den trådløse verden. Brug en Electrosmog Detector til at registrere elektrosmog hotspots i dit hjem, arbejdsplads, skole, på biblioteket, lufthavnen, på restauranter og hoteller – faktisk overalt, hvor du tilbringer din tid. Følgende er nogle eksempler på lyde, som du kan forvente at høre.
https://www.detect-protect.com/k/buzz/listen.htm

Fra gågaden i Århus
Hvis trådløst teknologi kunne høres, hvordan vil du så reagere? En god måde at få folk til at undrer sig over noget de ej lægger mærke til normalt f.eks. alt det trådløse, er at få sat lyd på. Videoen og lyden er fra turen gennem gågaden i Århus ved Den Globale 5G Protest Dag den 25. januar. 2020. Mange kiggede lidt irriteret over lyden og fuld forståeligt, så de fleste er jo nok glade for de ej hører den, men, gør de måske det alligevel. Vores sanser er meget stærkere, end hvad vi blot ser med vores øjne, eller hører med vores ører. Vores krop er som et elektrisk apparat, hvor vi i 1000vis af år har tilvænnet os jordens og universets frekvenser.
https://youtu.be/URCf2lh6YuA

Lyde fra forskellige RF-strålingskilder med en HF-analysator
https://youtu.be/s99i0H-nBw4

Wi-Fi på iPad målt med lyd
På denne video kan du høre forskellen på, når Wi-fi er slået til en iPad og når den er slukket. Dine celler “hører” og registrerer disse lyde. (3.38 min)
https://youtu.be/txTewJ5oBOU

Jordens elektromagnetisk impuls versus elektrosmog

Vi lever i et naturligt elektromagnetisk hav (1)
Link til videoen nedenfor.
Vejrimpulser (eng. “sferics”): Opstår under meteorologiske processer som naturlige atmosfæriske, undertiden højfrekvente afladningsimpulser, hvis pulsfrekvenser er i det såkaldte ELF-spektrum (ekstremt lav frekvens). De er en del af naturens elektromagnetiske stemme, som også inkluderer andre frekvenser såsom Schumann-resonanserne. (2)
Schumann-resonanser: Er ekstremt lavfrekvente elektromagnetiske bølger (ELF), der formerer sig som stående bølger, der reflekteres mellem ionosfæren og jordoverfladen i atmosfærens hulrum. De fodres med lynafladninger. Deres bølgelængder skyldes jordens omkreds. (3)
I løbet af evolutionen udviklede livet på jorden sig hånd i hånd med disse naturlige ledere, som direkte og positivt stimulerer vores vegetative nervesystemer og vores EEG såvel som kemien i cellemetabolske processer ved hjælp af den såkaldte “ikke- termisk effekt “. Observationer viser, at biologiske celler har brug for disse naturlige elektromagnetiske felter lige så vigtige som sporstoffer og mineraler fra rent drikkevand.
I 2019 har mennesker imidlertid allerede overlejret disse felter med op til 200 gange millioner gange med kunstige, uharmoniske ELF-impulssignaler fra mobil kommunikation, WLAN, radio og tv osv. På grund af den såkaldte amplitudemodulation (pulserende) med de nævnte teknologier er der ud over den dataoverførende høje frekvens også lavfrekvente impulser inden for ELF-spektret af naturlige frekvenser. (4)
Mobil kommunikation i Tyskland: 4.500 til 9.870 mW / m2
Naturlig stråling / sferik: 0,0005×10⁻⁷mW / m2

Videoen illustrerer omfanget af denne gigantiske miljøforurening ved hjælp af en sammenligning, som næsten alt liv på jordens overflade nu er permanent udsat for: https://youtu.be/l7iMdSJ67FE (5)

Videoen illustrerer omfanget af den gigantiske miljøforurening som så godt som alt liv på Jordens overflade nu udsættes for, men støjen fra elektrosmogen kan selvsagt ikke forstærkes til realistisk niveau i forhold til den «sfæriske musik». Lydforskellen er større end mellem et musepip og en jumbojet på tæt hold.
Hvad du hører på videoen
Frem til 1:50​ hører du et faktisk, historisk optagelser af vejrimpulser.
Bare på få steder uden dækning er det fortsat muligt at gøre lignende optagelser uden særlig kompliceret signalfiltrering. Optagelsen er udført af Werner Hengstenberg, som han optog i 1996 på øen La Palma ved hjælp af et måleinstrument som han selv havde udviklet.
Fra 1:50​ hører du elektrosmog fra et boligområde i Freiburg i december 2018. Optagelsen blev lavet med et tilsvarende måleapparat for høje frekvenser privat hos Hengstenberg.

Virkningen av ELF-pulser på epifysen
Tidlig på 1990-tallet blev det slået fast at selv meget svage, lavfrekvente elektromagnetiske vekslende felt har biologisk påvirkning. Sådanne felter har direkte indflydelse på ioner som er elektrokemisk deltagere i stofskiftet, og i signalering inde i cellerne.
De såkaldte «ikke-termiske virkninger» har vært undersøgt i en del meget interessante, tidlige studier. De viser at en sådan eksponering har en betydelig evne til at blokkere funktioner i epifysen, som ligger midt inde i hjernen (6). Kirtlen er også kjent som konglekirtlen (glandula pinealis), og pinealorganet (corpus pineale). Den er mindre end en ært.
Epifysen producerer lykkehormonet serotonin, og hormonet melatonin som regulerer søvnrytmen og er en af de vigtigste cellebeskyttende antioksidanter. Melatonin spiller også en rolle for risikoen for at få kræft: Svækket produktion hæmmer reparation av DNA-skader som naturligt opstår hver dag.
Det er knapt så kendt at under visse forhold skaber epifysen også molekylet DMT. Shamaner drikker det i form af ayahuasca (7).
Kroppens eget DMT styrker i betydelig grad vores bevidsthed om miljøet og os selv. Afhængigt af mængden gør DMT vores følelser og sanseindtryk meget mere intense og opleves som meget dybe, smidige og levende. DMT-mangel fører derimod til følelsesmæssig udfladning og nedsat sanseindtryk. (8)
Om DMT:
Steven A. Barker 2018. N, N-Dimethyltryptamine (DMT), an Endogenous Hallucinogen: Past, Present, and Future Research to Determine Its Role and Function, Front. Neurosci., 06 August 2018:
https://doi.org/10.3389/fnins.2018.00536https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnins.2018.00536/full
Wallach JV. Endogenous hallucinogens as ligands of the trace amine receptors: a possible role in sensory perception. Med Hypotheses. 2009 Jan;72(1):91-4. doi: 10.1016/j.mehy.2008.07.052. Epub 2008 Sep 20. PMID: 18805646:
 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18805646/.
Om pulsing (amplitudemodulering og pulsmodulering):
Pulsing i GSM-systemet: Dipl.-Ing. Ralf Dieter Wölfle: Die hochfrequente Pulsung beim GSM-System:
https://mberstecher.de/Die%20hochfrequente%20Pulsung%20beim%20GSM.pdf
hentet fra
http://www.ralf-woelfle.de/elektrosmog/redir.htm?http://www.ralf-woelfle.de/elektrosmog/technik/gsm_puls.htm
Prof. Dr. Karl Hecht. Die Wirkung der 10-Hz-Pulsation der
elektromagnetischen Strahlungen von WLAN auf den Menschen, diagnose:funk, Brennpunkt, Ausgabe Mai 2018:
https://tinyurl.com/y3sha5ho omtalt på norsk i bloggpost 11.04.2019
Schumann-resonans og værpulser:
Erfahrungsbericht Schumann-Simulator:
http://www.highresmac.de/esoterischer-flurfunk-kemp-elektronik-schumann-resonanz-plug/
Sönning, Walter: Wetterfühligkeit und Elektrosensibilität, Forschungsbericht, Kompetenzinitiative zum Schutz von Mensch, Umwelt und Demokratie e.V., Oktober 2013:
https://kompetenzinitiative.com/wp-content/uploads/2019/08/ki_fb_soenning_wetterfuehligkeit_okt13.pdf
Baumer, Hans und Sönning, Walter: Das natürliche Impuls-Frequenzspektrum der Atmosphäre (CD-Sferics a.t.B.) und seine biologische Wirksamkeit, upublisert, PDF-notat, 2002, 47 sider:
https://einarflydal.com/wp-content/uploads/2017/03/baumersc3b6nning-das-natc3bcrliche-impuls-frequenzspektrum-der-athmosphc3a4re2002.pdf
Baumer, Hans: «Sferics – Die Entdeckung der Wetterstrahlung», Rowohlt, 1987, ISBN 3498004875
Studier av biologiske «ikke-termiske» virkninger:
Kleinheubacher Berichte Band 35 (1992), Deutsche Bundespost Telekom Forschungsinstitut, (PDF), foredrag fra URSI-samling i 1991, relevante artikler samlet her:
https://kurzelinks.de/3x9s
Ulrich Warnke und Peter Hensinger: Steigende „Burn-out“- Inzidenz durch technisch erzeugte magnetische und elektromagnetische Felder des Mobil – und Kommunikationsfunks, Forschungsbericht, Kompetenzinitiative zum Schutz von Mensch, Umwelt und Demokratie e.V., Januar 2013:
https://kompetenzinitiative.com/wp-content/uploads/2019/08/Burn-Out-Broschüre_2013.pdf
von Klitzing, Lebrecht: Der „oxidative Stress“ –ein Ausflug in die Zellphysiologie:
https://umweltphysik.com/startseite/medizinphysik/oxidativer-stress/
Om Werner Hengstenberg: https://www.scribd.com/document/382578173/Werner-Hengstenberg-und-der-Wechselstromdrache#from_embed.
Kilder:
1) https://mberstecher.de/Luft-Wasser-Raum%20(Die%20existenzielle%20Bedeutung%20der%20elektromagnetischen%20Stimme%20der%20Natur).pdf
2) https://www.mberstecher.de/Baumer&Soenning-Das_natuerliche_Impuls-Frequenzspektrum_der_Athmosphaere2002.pdf
3) http://sosrff.tsu.ru/
4) https://mberstecher.de/Die%20hochfrequente%20Pulsung%20beim%20GSM.pdf
5) https://youtu.be/l7iMdSJ67FE
6) https://www.mberstecher.de/references-pineal-gland.pdf
7) https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnins.2018.00536/full
8) https://www.mberstecher.de/Der%20Verlust%20der%20Selbst-Wahrnehmung%20(Die%20Auswirkungen%20technisch%20erzeugter%20magnetischer%20Wechsel-%20und%20Hochfrequenzfelder%20auf%20die%20Bewusstseinsevolution%20des%20Menschen).pdf

Se den trådløse verden

Please follow and like us:

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.