Elektromagnetisk stråling

5G, Cell Phone Radiation and Cancer: Dr. Anthony Miller Interview
ENVIRONMENTAL HEALTH TRUST: Nyt interview med dr Anthony B Miller. Canadisk kræftepidemiolog, der bl.a. var rådgiver for WHO, da IARC i 2011 klassificerede al radiofrekvent stråling for 2B – muligvis kræftfremkaldende for mennesker. Miller har gennemgået forskningen på området siden klassificeringen i 2011, hvilket blev publiceret i en forskningsartikel i Environmental Research i nov. 2018. Han og artiklens øvrige forfattere er enige om, at den radiofrekvente mikrobølgestråling ér kræftfremkaldende og at IARCs klassificering bør hæves til kategori 1-kræftfremkaldende for mennesker.
En ny gennemgang af IARC er undervejs og det er Millers håb, at denne opklassificering til kategori 1 snart vil ske og regeringer dermed vil være nødt til at forholde sig og langt om længe gribe til ansvarlig handling. Miller giver især udtryk for bekymring i forhold til børn og den tidlige brug af trådløse apparater. Både fordi, de på flere måder er meget mere sårbare over for stråling og på grund af de mange års eksponering, de har foran sig. Wi-Fi i skoler er nødt til at blive fjernet og der er ingen undskyldning for at eksponere børn, siger Miller. Samme foranstaltninger bør ske på hospitaler. Intervieweren, Thea Scarato, nævner Danmark som et af de lande, der nu stiller krav i.f.t. lavfrekvent emf og nybygning af hjem og i nogle lande også hospitaler tæt på stærke magnetfelter, samtidig med at man ikke overvejer den radiofrekvente stråling, hvilket afstedkommer endnu et stort suk fra Anthony Miller og svaret, at uvidenheden på området er meget stor. Det første hovedrystende suk kommer, da han fortæller om et nyligt forslag i et lokalområde i Canada, tæt på hvor han bor, hvor man overvejede at tillade en mobilmast på skolens legeplads. Anthony Miller gør også klart, at de stigninger, der allerede ses i bl.a. hjernekræft, er en advarsel om, at vi kommer til at se større stigninger i fremtiden. Han kommenterer på kritikken og afvisningen af det store NTP-studies resultater, som han står helt uforstående overfor. Den overordnede konklusion er, at: Vi står på tærsklen af en stor menneskelig tragedie og dem, der nægter eller nægtede at reagere, skal holdes ansvarlige, og at alle, som har viden om emnet, bør informere andre så meget som muligt.
30. okt. 2019.
https://youtu.be/1PLrvYzCB10

Interview med onkologen / kræftlæge, forsker Lennart Hardel.
Lennart Hardel taler om en af de mest alvorlige miljømæssige giftstoffer, mikrobølge stråling fra mobiltelefoni og andre trådløse teknologier. Han beskriver de potentielle risici, de sundhedsmæssige virkninger, der allerede er begyndt at fremstå, samt forbindelsen mellem de svenske myndigheder til den mobile industri og den modvilje mod at invitere industrielle forskere til at tale osv.
Han beskriver også, hvordan en forholdsvis lille gruppe mennesker sidder i grupper i flere lande for at give indtryk af, at der er konsensus på tværs af de nationale grænser:
” hvis du ser på dette, er det ofte de samme mennesker, der sidder i disse grupper. De citerer i bund og grund sig selv uden at tale om det. Men til offentligheden, for politikere, det giver et meget godt indtryk, at her har vi 5-6 grupper i forskellige lande, der er kommet til den samme konklusion. Dette er et spil, der foregår og ikke er blevet rejst og ikke diskuteret. Sidste år har der været mindst et par publikationer, der viser dette, men de er ligeglade. Det er den samme idé som med hensyn til risiciene, hvis man ignorerer en offentliggørelse, findes det ikke.”.
https://eloverkanslig.org/lennars-hardell-intervju/

Public Exposure: DNA, Democracy and the ‘Wireless Revolution’ Can microwaves alter our brains and DNA?
Released in 2000, Public Exposure is the first – and still definitive – independently produced investigative report on this key issue, the human health dangers of Radio Frequency Radiation (RFR) from cell phones & cell towers… and what we can do to protect ourselves.
https://youtu.be/IJbCa-MZwXM

Wireless wake-up call
Jeromy Johnson is an expert in mitigating the negative impacts of Electromagnetic Field (EMF) exposure. He has a leading website on the topic and consults with individuals, families and organizations around the world to implement solutions that reduce and eliminate EMF pollution. Jeromy has an advanced degree in Civil Engineering and has worked in Silicon Valley for 15 years. After becoming what medical doctors call “Electro-hypersensitive” (EHS) in 2011 after extensive exposure to EMF radiation, he embarked on a journey of regaining his own health and educating others to critically evaluate theirs.
16. februar 2016.
https://youtu.be/F0NEaPTu9oI

Cooking an egg using 9 cell phones. FORGET WHAT THE EXPERTS TELL YOU IF YOU HAVE YOUR PHONE AT YOUR EAR FOR MORE THAN TEN MINUTES AT A TIME YOU WILL BE SLOWLY SCRAMBLING YOUR BRAINS BUT YOU WILL BE THE LAST ONE TO KNOW IT !!!
https://youtu.be/l3ge9M54l7E

Please follow and like us:
Elektromagnetisk stråling